Skip to contents Ohlhausen, Pascal [Author]; Langen, Nina [Author]; Friedrich, Silke [Author]; Speck, Melanie [Author]; Bienge, Katrin [Author]; Engelmann, Tobias [Author]; Rohn, Holger [Author]; Teitscheid, Petra [Author] Auf der Suche nach dem wirksamsten Nudge zur Absatzsteigerung nachhaltiger Speisen in der Außer-Haus-Gastronomie Articles View online Schließen > Access ... to article via DOI (Volltext ; freely accessible) Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2019 Published in: Vierteljahrshefte zur Wirtschaftsforschung ; 87(2018), 2, Seite 95-108 Ohlhausen, Pascal [Author]; Langen, Nina [Author]; Friedrich, Silke [Author]; Speck, Melanie [Author]; Bienge, Katrin [Author]; Engelmann, Tobias [Author]; Rohn, Holger [Author]; Teitscheid, Petra [Author] Auf der Suche nach dem wirksamsten Nudge zur Absatzsteigerung nachhaltiger Speisen in der Außer-Haus-Gastronomie Articles View online Schließen > Links ... to article Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin: Duncker & Humblot, 2018 Ohlhausen, Pascal; Langen, Nina Spontaneous Variety-Seeking Meal Choice in Business Canteens Impedes Sustainable Production Articles View online Schließen > Access Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. MDPI AG, 2021 Published in: Sustainability, 13 (2021) 2, Seite 746 Ohlhausen, Pascal; Langen, Nina When A Combination of Nudges Decreases Sustainable Food Choices Out-of-Home—The Example of Food Decoys and Descriptive Name Labels Articles View online Schließen > Access Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. MDPI AG, 2020 Published in: Foods, 9 (2020) 5, Seite 557 Ohlhausen, Pascal; Langen, Nina; Friedrich, Silke; Speck, Melanie; Bienge, Katrin; Engelmann, Tobias; Rohn, Holger; Teitscheid, Petra Auf der Suche nach dem wirksamsten Nudge zur Absatzsteigerung nachhaltiger Speisen in der Außer-Haus-Gastronomie Articles View online Schließen > Access Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Duncker & Humblot GmbH, 2018 Published in: Vierteljahrshefte zur Wirtschaftsforschung, 87 (2018) 2, Seite 95-108
Ohlhausen, Pascal [Author]; Langen, Nina [Author]; Friedrich, Silke [Author]; Speck, Melanie [Author]; Bienge, Katrin [Author]; Engelmann, Tobias [Author]; Rohn, Holger [Author]; Teitscheid, Petra [Author] Auf der Suche nach dem wirksamsten Nudge zur Absatzsteigerung nachhaltiger Speisen in der Außer-Haus-Gastronomie Articles View online Schließen > Access ... to article via DOI (Volltext ; freely accessible) Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2019 Published in: Vierteljahrshefte zur Wirtschaftsforschung ; 87(2018), 2, Seite 95-108
Ohlhausen, Pascal [Author]; Langen, Nina [Author]; Friedrich, Silke [Author]; Speck, Melanie [Author]; Bienge, Katrin [Author]; Engelmann, Tobias [Author]; Rohn, Holger [Author]; Teitscheid, Petra [Author] Auf der Suche nach dem wirksamsten Nudge zur Absatzsteigerung nachhaltiger Speisen in der Außer-Haus-Gastronomie Articles View online Schließen > Links ... to article Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin: Duncker & Humblot, 2018
Ohlhausen, Pascal; Langen, Nina Spontaneous Variety-Seeking Meal Choice in Business Canteens Impedes Sustainable Production Articles View online Schließen > Access Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. MDPI AG, 2021 Published in: Sustainability, 13 (2021) 2, Seite 746
Ohlhausen, Pascal; Langen, Nina When A Combination of Nudges Decreases Sustainable Food Choices Out-of-Home—The Example of Food Decoys and Descriptive Name Labels Articles View online Schließen > Access Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. MDPI AG, 2020 Published in: Foods, 9 (2020) 5, Seite 557
Ohlhausen, Pascal; Langen, Nina; Friedrich, Silke; Speck, Melanie; Bienge, Katrin; Engelmann, Tobias; Rohn, Holger; Teitscheid, Petra Auf der Suche nach dem wirksamsten Nudge zur Absatzsteigerung nachhaltiger Speisen in der Außer-Haus-Gastronomie Articles View online Schließen > Access Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Duncker & Humblot GmbH, 2018 Published in: Vierteljahrshefte zur Wirtschaftsforschung, 87 (2018) 2, Seite 95-108
> Language Skip to next facet German (3) Wert ausschließen English (2) Wert ausschließen Show more show less
> Subject Skip to next facet Economics (3) Wert ausschließen Technology (2) Wert ausschließen General and comparative linguistics and literary studies, indo-european, non-european languages and literatures (1) Wert ausschließen Geography (1) Wert ausschließen Sociology (1) Wert ausschließen Show more show less
> Creator Skip to next facet Langen, Nina (5) Wert ausschließen Ohlhausen, Pascal (5) Wert ausschließen Bienge, Katrin (3) Wert ausschließen Engelmann, Tobias (3) Wert ausschließen Friedrich, Silke (3) Wert ausschließen Rohn, Holger (3) Wert ausschließen Speck, Melanie (3) Wert ausschließen Teitscheid, Petra (3) Wert ausschließen Show more show less
> Collection Skip to next facet MDPI AG (CrossRef) (2) Wert ausschließen BASE - Bielefeld Academic Search Engine (1) Wert ausschließen Duncker & Humblot GmbH (CrossRef) (1) Wert ausschließen EconStor (German National Library of Economics, ZBW) (1) Wert ausschließen Lizenzfreie Online-Ressourcen (1) Wert ausschließen Verbunddaten SWB (1) Wert ausschließen Show more show less