Skip to contents

  1. MacClements, David Julian [Author]; McClements, David Julian [Author]

    Food emulsions : principles, practice, and techniques

    Books
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Boca Raton, Fla. [u.a.]: CRC Press, 1999

    Published in: CRC series in contemporary food science

  2. Developments in food science

    Journals / Newspapers / Series
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Amsterdam [u.a.]: Elsevier, 1978- / 1.1978 -

  3. Wolf, Kristine [Author] ; Rawel, Harshadrai M. [Degree supervisor]; Schweigert, Florian J. [Degree supervisor]; Melzig, Matthias F. [Other]

    Produktentwicklung eines luteinhaltigen, kolloidalen Nahrungsergänzungsmittels: physikochemische und ernährungsphysiologische Aspekte

    Books
    View online
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Potsdam: Universität Potsdam, 2020

  4. Saavedra Isusi, Gabriela I. [Author]; Leister, Nico [Author]; Reiner, Jasmin [Author]; Schaaf, Ulrike van der [Author]; Karbstein, Heike [Author] ; Karlsruher Institut für Technologie Institut für Bio- und Lebensmitteltechnik

    Anwendung des Megatron Inline-Dispergierers zur Herstellung verschiedener disperser Systeme

    Books
    View online
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Karlsruhe: Karlsruher Institut für Technologie (KIT), 2020

    Published in: Karlsruher Institut für Technologie: KIT scientific working papers ; 146

  5. DIN-Normenausschuss Lebensmittel und landwirtschaftliche Produkte (NAL), Food and Agricultural Products Standards Committee, DIN Deutsches Institut für Normung e. V., DIN German Institute for Standardization

    DIN EN ISO 17189 : Butter, Butterfettemulsionen und Streichfette - Bestimmung des Fettgehaltes (Referenzverfahren) (ISO 17189:2003); Deutsche Fassung EN ISO 17189:2003 - [2004-01-00]

    Standards
    View online
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Berlin, Wien, Zürich: Beuth Verlag, 2004

    Published in: DIN-Regelwerk- Deutsche Normen

  6. ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse, ISO/TC 34 Food products, ISO/TC 34 Produits alimentaires, ISO Internationale Organisation für Normung, ISO International Organization for Standardization, ISO Organisation Internationale de Normalisation, IDF Internationale Milchwirtschafts-Föderation, IDF International Dairy Federation, FIL Fédération Internationale de Laiterie

    ISO 17189*IDF 194 : Butter, edible oil emulsions and spreadable fats - Determination of fat content (Reference method) - [2003-09-00]

    Standards
    View online
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Geneve: International Organization for Standardization, 2003

    Published in: ISO-Regelwerk- ISO-Normen

  7. Stöckmann, Heiko [Other] ; ACT Foods GmbH Fallingbostel

    Verbundprojekt: Funktionelle Lebensmittel für die Gefäßgesundheit - vom Nutraceutical zur personalisierten Ernährung, Teilprojekt 2: Entwicklung quercetinhaltiger Lebensmittelformulierungen auf Basis von Emulsionen und Carrier-Partikeln : Abschlussbericht ; Veröffentlichung der Ergebnisse von Forschungsvorhaben im Programm Biologie ; Berichtszeitraum: 01.09.2006 bis 31.12.2009

    Books
    View online
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Bad Fallingbostel, [ca. 2010]