Skip to contents Gööck, Roland [Author] Wie esse ich das? : ein Ratgeber für alle, die auch ausgefallene Dinge richtig essen wollen Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Riehen/Schweiz: Ambrosia-Kochbuchverl., c 2006 Visser, Margaret [Author] Rituals of dinner : the origins, evolution, the eccentricities and meaning of table manners Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Harmondsworth, Middlesex [u.a.]: Penguin Books, 1992 Koch, Heidemarie [Author] Körner, Knollen, Brot und Wein : die Geschichte unserer Esskulturen - [Erstaufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Köln: Köppe, 2006 Karmasin, Helene [Author] Die geheime Botschaft unserer Speisen : was Essen über uns aussagt - [Vollst. Taschenbuchausg., 1. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Bergisch Gladbach: Bastei Lübbe, 2001 Published in: Bastei Lübbe ; Bd. 60498 : Sachbuch Ruf, Christina [Author] "Völlerei mit ganzem königlichem Körpereinsatz" Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2002 Published in: Dresdner neueste Nachrichten ; 12(2002), 222, v.23.9., Seite 14 Saxon Bibliography (Sächsische Bibliografie) Brieke, Norbert [Author] ; Herfurth, Egbert [Illustrator] Geniesser-Brevier : die Freude am Essen und Trinken - [1. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Faber und Faber, 1996 Kahl, Ernst [Other] Gute Reise mit Ernst Kahl : eine kulinarische Reise um die Welt - [1. Aufl.] Images Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Zürich, 1995 Bareiss, Hermann [Author] Wie isst man das? : 77 schwierige Gerichte Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Augsburg: Augustus-Verlag, 1996 Montanari, Massimo [Author] Convivio oggi : storia e cultura dei piaceri della tavola nell'Età contemporanea Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Roma [u.a.]: Laterza, 1992 Published in: Storia e società Hauser-Schäublin, Brigitta [Adapter]; Baer, Gerhard [Other] Rund ums Essen Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Basel; Stuttgart [u.a.]: Birkhäuser, 1986 Published in: Mensch, Kultur, Umwelt ; 1 Vazny, Peter M. [Author]; Wolf, Siegfried [Author] Tafelkultur : für alle Anlässe ; im Haushalt u. im Restaurant Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Linz: Trauner, 1986 Castelot, André [Author] L' histoire à table : "Si la cuisine m'était contée ..." Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. [Paris]: Plon [u.a.], 1972 Castelot, André [Author] ; Fricker, Jeanine [Contributor] L' histoire à table : "Si la cuisine m'était contée" Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. [Paris]: Librairie Jules Tallandier, 1972-1972 Published in: Le Cercle du nouveau livre / Historia Kudriaffsky, Eufemia von [Author] Die historische Küche : ein Culturbild - [Repr. d. Originalausg. 1880] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Zentralantiquariat der DDR, 1985 Brillat-Savarin, Jean Anthelme [Author] ; Vogt, Carl [Translator]; Vogt, Carl [Other] Physiologie des Geschmacks oder physiologische Anleitung zum Studium der Tafelgenüsse : den Pariser Gastronomen gewidmet von einem Professor Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Braunschweig: Vieweg, 1865 Schulz, Annelies [Author] Teichlmauke Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2023 Published in: Neues Oberlausitzer Hausbuch ; 2024(2023), Seite 82 Saxon Bibliography (Sächsische Bibliografie) Parla, Katie [Author]; Gill, Kristina [Author] Rom : das Kochbuch - [1. Auflage] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. München: Südwest Verlag, [2016] Herbert, Dorothee [Author] Vorrats- und Versorgungswirtschaft auf den preußischen Deutschordensburgen von 1375 bis zur Mitte des 15. Jahrhunderts am Beispiel der Burg THorn/Toruń Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2010 Published in: Esskultur und kulturelle Identität ; (2010), Seite [39]-55 Gelhaar, Katja [Author] "Jeder kocht sein eigenes Süppchen" : Esskultur und Identität der Kreolen auf La Réunion Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Leipziger Univ.-Verl., 2008 Published in: Universität Leipzig: Arbeiten aus dem Institut für Ethnologie der Universität Leipzig ; 7 Kufeld, Klaus [Author] Der kulinarische Eros : Geschichten über die Seele des Kochens & Essens Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Wien: Edition Splitter, 2009
Gööck, Roland [Author] Wie esse ich das? : ein Ratgeber für alle, die auch ausgefallene Dinge richtig essen wollen Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Riehen/Schweiz: Ambrosia-Kochbuchverl., c 2006
Visser, Margaret [Author] Rituals of dinner : the origins, evolution, the eccentricities and meaning of table manners Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Harmondsworth, Middlesex [u.a.]: Penguin Books, 1992
Koch, Heidemarie [Author] Körner, Knollen, Brot und Wein : die Geschichte unserer Esskulturen - [Erstaufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Köln: Köppe, 2006
Karmasin, Helene [Author] Die geheime Botschaft unserer Speisen : was Essen über uns aussagt - [Vollst. Taschenbuchausg., 1. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Bergisch Gladbach: Bastei Lübbe, 2001 Published in: Bastei Lübbe ; Bd. 60498 : Sachbuch
Ruf, Christina [Author] "Völlerei mit ganzem königlichem Körpereinsatz" Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2002 Published in: Dresdner neueste Nachrichten ; 12(2002), 222, v.23.9., Seite 14 Saxon Bibliography (Sächsische Bibliografie)
Brieke, Norbert [Author] ; Herfurth, Egbert [Illustrator] Geniesser-Brevier : die Freude am Essen und Trinken - [1. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Faber und Faber, 1996
Kahl, Ernst [Other] Gute Reise mit Ernst Kahl : eine kulinarische Reise um die Welt - [1. Aufl.] Images Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Zürich, 1995
Bareiss, Hermann [Author] Wie isst man das? : 77 schwierige Gerichte Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Augsburg: Augustus-Verlag, 1996
Montanari, Massimo [Author] Convivio oggi : storia e cultura dei piaceri della tavola nell'Età contemporanea Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Roma [u.a.]: Laterza, 1992 Published in: Storia e società
Hauser-Schäublin, Brigitta [Adapter]; Baer, Gerhard [Other] Rund ums Essen Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Basel; Stuttgart [u.a.]: Birkhäuser, 1986 Published in: Mensch, Kultur, Umwelt ; 1
Vazny, Peter M. [Author]; Wolf, Siegfried [Author] Tafelkultur : für alle Anlässe ; im Haushalt u. im Restaurant Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Linz: Trauner, 1986
Castelot, André [Author] L' histoire à table : "Si la cuisine m'était contée ..." Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. [Paris]: Plon [u.a.], 1972
Castelot, André [Author] ; Fricker, Jeanine [Contributor] L' histoire à table : "Si la cuisine m'était contée" Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. [Paris]: Librairie Jules Tallandier, 1972-1972 Published in: Le Cercle du nouveau livre / Historia
Kudriaffsky, Eufemia von [Author] Die historische Küche : ein Culturbild - [Repr. d. Originalausg. 1880] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Zentralantiquariat der DDR, 1985
Brillat-Savarin, Jean Anthelme [Author] ; Vogt, Carl [Translator]; Vogt, Carl [Other] Physiologie des Geschmacks oder physiologische Anleitung zum Studium der Tafelgenüsse : den Pariser Gastronomen gewidmet von einem Professor Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Braunschweig: Vieweg, 1865
Schulz, Annelies [Author] Teichlmauke Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2023 Published in: Neues Oberlausitzer Hausbuch ; 2024(2023), Seite 82 Saxon Bibliography (Sächsische Bibliografie)
Parla, Katie [Author]; Gill, Kristina [Author] Rom : das Kochbuch - [1. Auflage] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. München: Südwest Verlag, [2016]
Herbert, Dorothee [Author] Vorrats- und Versorgungswirtschaft auf den preußischen Deutschordensburgen von 1375 bis zur Mitte des 15. Jahrhunderts am Beispiel der Burg THorn/Toruń Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2010 Published in: Esskultur und kulturelle Identität ; (2010), Seite [39]-55
Gelhaar, Katja [Author] "Jeder kocht sein eigenes Süppchen" : Esskultur und Identität der Kreolen auf La Réunion Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Leipziger Univ.-Verl., 2008 Published in: Universität Leipzig: Arbeiten aus dem Institut für Ethnologie der Universität Leipzig ; 7
Kufeld, Klaus [Author] Der kulinarische Eros : Geschichten über die Seele des Kochens & Essens Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Wien: Edition Splitter, 2009
> Media type Skip to next facet Books (556) Wert ausschließen Articles (60) Wert ausschließen Journals / Newspapers / Series (15) Wert ausschließen Images (3) Wert ausschließen Microforms (1) Wert ausschließen Show more show less
> Availability Skip to next facet Open Shelves (210) Wert ausschließen Stack Collection (163) Wert ausschließen Ask for availability (24) Wert ausschließen Show more show less
> Location Skip to next facet Central Library (362) Wert ausschließen Branch Library of Educationen (32) Wert ausschließen Branch Library of Medicine (21) Wert ausschließen TU Dresden holdings (10) Wert ausschließen Departmental Library DrePunct (8) Wert ausschließen Branch Library of Forestry (1) Wert ausschließen Show more show less
> Rights information Skip to next facet Attribution - No Derivs (CC BY-ND) (18) Wert ausschließen In Copyright (4) Wert ausschließen Attribution (CC BY) (4) Wert ausschließen Attribution - Non Commercial - No Derivs (CC BY-NC-ND) (4) Wert ausschließen Attribution - Non Commercial (CC BY-NC) (1) Wert ausschließen Attribution - Non Commercial - Share Alike (CC BY-NC-SA) (1) Wert ausschließen Attribution - Share Alike (CC BY-SA) (1) Wert ausschließen Show more show less
> Access State Skip to next facet Open Access (129) Wert ausschließen Restricted Access (15) Wert ausschließen Without Specification (43) Wert ausschließen Show more show less
> Language Skip to next facet German (477) Wert ausschließen English (154) Wert ausschließen French (31) Wert ausschließen Italian (21) Wert ausschließen Not determined (6) Wert ausschließen Russian (4) Wert ausschließen Spanish (2) Wert ausschließen Croatian (1) Wert ausschließen Hebrew (1) Wert ausschließen Latin (1) Wert ausschließen Polish (1) Wert ausschließen Show more show less
> Subject Skip to next facet Ethnology and ethnography (293) Wert ausschließen Agriculture and forestry, horticulture, fisheries, housekeeping (245) Wert ausschließen History (171) Wert ausschließen Medicine (114) Wert ausschließen Sociology (90) Wert ausschließen Economics (51) Wert ausschließen Technology (40) Wert ausschließen Geography (38) Wert ausschließen General (35) Wert ausschließen Art and art history (31) Wert ausschließen Theology and religious studies (30) Wert ausschließen General and comparative linguistics and literary studies, indo-european, non-european languages and literatures (25) Wert ausschließen Chemistry and pharmacology (21) Wert ausschließen Psychology (18) Wert ausschließen Pedagogy (16) Wert ausschließen Classical archaeology (15) Wert ausschließen American studies (12) Wert ausschließen Biology (10) Wert ausschließen Philosophy (10) Wert ausschließen Germanic and Scandinavian studies (9) Wert ausschließen Sports science (9) Wert ausschließen Romance studies (8) Wert ausschließen Musicology (4) Wert ausschließen Slavic studies (4) Wert ausschließen Classical philology (3) Wert ausschließen Political science (3) Wert ausschließen Jurisprudence (2) Wert ausschließen General sciences (1) Wert ausschließen Neo-Latin philology (1) Wert ausschließen Show more show less
> Creator Skip to next facet Hirschfelder, Gunther (9) Wert ausschließen Montanari, Massimo (7) Wert ausschließen Wiegelmann, Günter (7) Wert ausschließen Brillat-Savarin, Jean Anthelme (6) Wert ausschließen Teuteberg, Hans Jürgen (6) Wert ausschließen Grune, Tilman (4) Wert ausschließen Ludwig, Emil (4) Wert ausschließen Matzerath, Josef (4) Wert ausschließen Audehm, Kathrin (3) Wert ausschließen Barlösius, Eva (3) Wert ausschließen Bartsch, Silke (3) Wert ausschließen Counihan, Carole (3) Wert ausschließen Dr. Rainer Wild-Stiftung (3) Wert ausschließen Dünnebier, Anna (3) Wert ausschließen Flandrin, Jean-Louis (3) Wert ausschließen Grauel, Jonas (3) Wert ausschließen Harris, Marvin (3) Wert ausschließen Kanerva, Minna (3) Wert ausschließen Kirch, Wilhelm (3) Wert ausschließen Lemnis, Maria (3) Wert ausschließen Matejak, Dorota (3) Wert ausschließen Mohrmann, Ruth-Elisabeth (3) Wert ausschließen Reitmeier, Simon (3) Wert ausschließen Schirrmeister, Claudia (3) Wert ausschließen Schubert, Ernst (3) Wert ausschließen Schönberger, Gesa (3) Wert ausschließen Spode, Hasso (3) Wert ausschließen Süßenguth, Mario (3) Wert ausschließen Technische Universität Dresden (3) Wert ausschließen Universität Greifswald (3) Wert ausschließen Vitry, Henryk (3) Wert ausschließen Wagner, Nicole (3) Wert ausschließen Albala, Ken (2) Wert ausschließen Albert-Ludwigs-Universität Freiburg Institut für Evidenz in der Medizin (2) Wert ausschließen Andressen, Bernd Michael (2) Wert ausschließen Ausstellung Das Große Fressen. Von Pop bis Heute 2004 Bielefeld (2) Wert ausschließen Baer, Nadja-Raphaela (2) Wert ausschließen Bitsch, Irmgard (2) Wert ausschließen Brand, Karl-Werner (2) Wert ausschließen Brill, Mila (2) Wert ausschließen Bundeszentrale für Gesundheitliche Aufklärung (2) Wert ausschließen Camporesi, Piero (2) Wert ausschließen Castelot, André (2) Wert ausschließen Charité - Universitätsmedizin Berlin Institut für Medizinische Soziologie und Rehabilitationswissenschaft (2) Wert ausschließen Conrad, Johanna (2) Wert ausschließen Csáky, Moritz (2) Wert ausschließen Deutsche Gesellschaft für Ernährung (2) Wert ausschließen Deutsches Institut für Ernährungsforschung Potsdam-Rehbrücke (2) Wert ausschließen Deutschland Bundesministerium für Gesundheit (2) Wert ausschließen Dharampal-Frick, Gita (2) Wert ausschließen Dressel, Kerstin (2) Wert ausschließen Duru, Maureen (2) Wert ausschließen Dücker, Burckhard (2) Wert ausschließen Ermann, Ulrich (2) Wert ausschließen Faber, Eike (2) Wert ausschließen Gahmann, Hartmut (2) Wert ausschließen Garnsey, Peter (2) Wert ausschließen Gaßmann, Julia (2) Wert ausschließen Gedrich, Kurt (2) Wert ausschließen Gerhards, Jürgen (2) Wert ausschließen Günther, Philipp (2) Wert ausschließen Haaser, Ines (2) Wert ausschließen Haller, Dirk (2) Wert ausschließen Hauner, Hans (2) Wert ausschließen Herre, Franz (2) Wert ausschließen Hillers, Lisa (2) Wert ausschließen Himmer, Siegfried (2) Wert ausschließen Hübner, Manfred (2) Wert ausschließen Hübner, Regina (2) Wert ausschließen Institut für Internationale Kommunikation und Auswärtige Kulturarbeit Bayreuth Internationaler Arbeitskreis für Kulturforschung des Essens (2) Wert ausschließen Internationaler Arbeitskreis für Kulturforschung des Essens (2) Wert ausschließen Jeschaunig, Anja (2) Wert ausschließen Kaufmann, Jean-Claude (2) Wert ausschließen Kellein, Thomas (2) Wert ausschließen Klinker, Gudrun (2) Wert ausschließen Klär, Timo (2) Wert ausschließen Knauss, Jürgen (2) Wert ausschließen Kofahl, Daniel (2) Wert ausschließen Kolmer, Lothar (2) Wert ausschließen Krcmar, Helmut (2) Wert ausschließen Krüger, Benedikt (2) Wert ausschließen Kunsthalle Bielefeld (2) Wert ausschließen Kutsch, Thomas (2) Wert ausschließen Lamprecht, Georg (2) Wert ausschließen Langthaler, Ernst (2) Wert ausschließen Leenaert, Tobias (2) Wert ausschließen Levenstein, Harvey A. (2) Wert ausschließen Lincke, Hans-Joachim (2) Wert ausschließen Mai, Knut (2) Wert ausschließen Mederus, Julia (2) Wert ausschließen Meerpohl, Jörg J. (2) Wert ausschließen Meuth, Martina (2) Wert ausschließen Narayanan, Divya (2) Wert ausschließen Nestlé Deutschland AG (2) Wert ausschließen Neuner-Duttenhofer, Bernd (2) Wert ausschließen Nikolić, Mona (2) Wert ausschließen Nilgen, Nancy (2) Wert ausschließen Nöthen, Markus Maria (2) Wert ausschließen Onfray, Michel (2) Wert ausschließen Paczensky, Gert von (2) Wert ausschließen Show more show less
> Collection Skip to next facet Verbunddaten SWB (623) Wert ausschließen Lizenzfreie Online-Ressourcen (118) Wert ausschließen Food Studies (76) Wert ausschließen Sächsische Bibliografie (66) Wert ausschließen Fachkatalog Technikgeschichte (33) Wert ausschließen Diss online (10) Wert ausschließen EBSCOhost eBook Collection (2) Wert ausschließen Qucosa (1) Wert ausschließen Show more show less