> Merkliste Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.
Medientyp: Buch Titel: The Flower City cook book Beteiligte: Leiter, Henry Mrs. [Verfasser:in]; Van Bergh, Sara [Verfasser:in] Erschienen: Rochester, N.Y., 1911 Umfang: ix, 188 pages; 24 cm Sprache: Englisch RVK-Notation: ZE 77083 : USA (Oststaaten) Schlagwörter: Cooking, American ; Kochbuch Reproduktionsnotiz: Also available in digital form on the Internet Archive Web site Entstehung: Anmerkungen: Beschreibung: Household rules -- Cereals -- Fresh and stewed fruits -- Bread, rolls, toast, etc. -- Biscuits and breakfast cakes -- Eggs and omelets -- Beverages -- Appetizers -- Soups with meat stock -- Cream soups -- Soup garnishings -- Entrees and luncheon dishes -- Fish -- Meat -- Poultry -- Dressing for meat and poultry -- Vegetables -- Sauces for fish, meat and vegetables -- Salads and salad dressings -- Hot puddings -- Pudding sauces -- Cold puddings -- Jellies, Bavarian creams, mousses, etc. -- Ice creams, ices and other frozen desserts -- Pastry, pies, charlottes, etc. -- Bundt, kuchen, etc. -- Crullers, fritters, shortcakes, etc. -- Tortes -- Cakes -- Cake frostings and fillings -- Cookies, macaroons, kisses, etc. -- Candies, etc. -- Canning -- Jelly -- Preserves, jams, etc. -- Spiced and pickled fruits -- Pickles and catsups.
Zentralbibliothek – FoodStudio Signatur: 2022 8 002173 Barcode: 34978147 Status: Benutzung nur im Haus, Versand per Fernleihe möglich