• Medientyp: Buch
  • Titel: Antoine's Restaurant, since 1840, cookbook : a collection of the original recipes from New Orleans' oldest and most famous restaurant
  • Beteiligte: Guste, Roy F. [Verfasser:in]
  • Erschienen: New Orleans: Carbery-Guste, [1979]
  • Ausgabe: Revised American edition
  • Umfang: xiii, 186 Seiten; Illustrationen; 26 cm
  • Sprache: Englisch
  • RVK-Notation: ZE 40000 : Allgemeines
  • Schlagwörter: Antoine's Restaurant ; Cooking, American Louisiana style ; Cooking, American ; Louisiana style ; Kochbuch
  • Entstehung:
  • Anmerkungen: On spine: Antoine's cookbook
    Includes index
  • Beschreibung: List of illustrations -- Introduction -- The history of Antoine's -- Hors d'oeuvres, appetizers -- Potages, soups -- Poissons, fish and seafood -- Oeufs, eggs and omelettes -- Volaille, poultry -- Viandes, meats -- Sauces -- Legumes, vegetables -- Salades, salads -- Desserts -- Boissons, drinks -- Index.

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  • Signatur: 2022 8 011515
  • Barcode: 34606901
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