• Medientyp: Buch
  • Titel: Dessert circus : extraordinary desserts you can make at home
  • Enthält: Getting started: equipment, ingredients, and terms -- The basics -- Pastries and puff pastries -- Cookies and petits fours -- I love chocolate -- Crème de la crème -- Fruity delights -- Signature desserts -- Frozen finales -- For the truly adventurous.
  • Beteiligte: Torres, Jacques [Verfasser:in]; Wright, Christina [Verfasser:in]; Kruid, Kris [Verfasser:in]
  • Erschienen: New York: William Morrow and Company, Inc., [1998]
  • Ausgabe: First edition
  • Umfang: xv, 336 Seiten; Illustrationen; 24 cm
  • Sprache: Englisch
  • ISBN: 0688156541; 9780688156541
  • RVK-Notation: ZE 40000 : International, Allgemeines
  • Schlagwörter: Desserts ; cookbooks ; Cookbooks ; Livres de cuisine ; Cookbook ; Kochbuch
  • Entstehung:
  • Anmerkungen: Includes index
  • Beschreibung: A world-class pastry chef leads readers through one hundred recipes for spectacular gourmet desserts
  • Provenienzangaben: 2024 8 008702 / Sammlung: Bibliothek Eckart Witzigmann

Exemplare

(0)
  • Signatur: 86.TORR.1998
  • Barcode: 35165502
  • Status: Benutzung nur im Haus, Versand per Fernleihe möglich