• Medientyp: Buch
  • Titel: From Emeril's kitchens : favorite recipes from Emeril's Restaurants
  • Enthält: Basics -- Appetizers and first courses -- Soups, gumbos, and chowders -- Salads -- Brunch -- Pasta, rice, and risotto -- Seafood -- Chicken, turkey, duck, quail, and rabbit -- Beef, veal, pork, and lamb -- Sides -- Desserts.
  • Beteiligte: Lagasse, Emeril [Verfasser:in]
  • Erschienen: New York: William Morrow, [2003]
  • Ausgabe: First edition
  • Umfang: ix, 342 Seiten; Illustrationen; 24 cm
  • Sprache: Englisch
  • ISBN: 006018535X; 9780060185350
  • RVK-Notation: ZE 40000 : International, Allgemeines
  • Schlagwörter: Cooking ; cookbooks ; Cookbooks ; Livres de cuisine ; Cookbook ; Kochbuch
  • Entstehung:
  • Anmerkungen: Includes bibliographical references and index
  • Beschreibung: Cooking television host Emeril Lagasse presents a collection of recipe classics for a variety of occasions and courses, from cedar-planked redfish and smoked salmon cheesecake to eggs erato and grilled Florida pompano
  • Provenienzangaben: 2024 8 010719 / Sammlung: Bibliothek Eckart Witzigmann

Exemplare

(0)
  • Signatur: 514.LAGE.2003
  • Barcode: 34581123
  • Status: Benutzung nur im Haus, Versand per Fernleihe möglich