• Medientyp: Buch
  • Titel: Sweet seasons : fabulous restaurant desserts made simple
  • Beteiligte: Leach, Richard [Verfasser:in]
  • Erschienen: New York: John Wiley & Sons, Inc., [2001]
  • Umfang: xv, 272 Seiten; Illustrationen; 27 cm
  • Sprache: Englisch
  • ISBN: 047138738X; 9780471387381
  • RVK-Notation: ZE 40000 : International, Allgemeines
  • Schlagwörter: Desserts ; cookbooks ; Cookbooks ; Livres de cuisine ; Cookbook ; Kochbuch
  • Entstehung:
  • Anmerkungen: Includes index
  • Beschreibung: Provides recipes for elegant seasonal desserts, including chocolate truffle financier in the fall, tangerine and licorice root parfait in the winter, rhubarb with crisp rice pudding in the spring, and strawberry mascarpone tartlets in the summer
  • Provenienzangaben: 2024 2 000630 / Sammlung: Bibliothek Eckart Witzigmann

Exemplare

(0)
  • Signatur: 86.LEAC.2001
  • Barcode: 35183533
  • Status: Benutzung nur im Haus, Versand per Fernleihe möglich