Zum Inhalt springen

  1. Schöpf, Alena; Oellig, Claudia; Granvogl, Michael

    Formation of furanoic compounds in model systems with saccharides, amino acids, and fatty acids, analyzed with headspace-solid phase micro-extraction-gas chromatography–tandem mass spectrometry

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    International Society for Nutraceuticals & Functional Foods (ISNFF), 2022

    Erschienen in: Journal of Food Bioactives

  2. Schick, Dinah; Link, Katharina; Schwack, Wolfgang; Granvogl, Michael; Oellig, Claudia

    Analysis of mono-, di-, triacylglycerols, and fatty acids in food emulsifiers by high-performance liquid chromatography–mass spectrometry

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Springer Science and Business Media LLC, 2021

    Erschienen in: European Food Research and Technology

  3. Oellig, Claudia; Blankart, Max; Hinrichs, Jörg; Schwack, Wolfgang; Granvogl, Michael

    Determination of mono- and diacylglycerols from E 471 food emulsifiers in aerosol whipping cream by high-performance thin-layer chromatography–fluorescence detection

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Springer Science and Business Media LLC, 2020

    Erschienen in: Analytical and Bioanalytical Chemistry

  4. Schuster, Katharina; Blankart, Max; Wagner, Melanie; Tritschler, Daniel; Hinrichs, Jörg; Granvogl, Michael; Oellig, Claudia

    Determination of E 472b emulsifiers in foamed food formulations by high-performance thin-layer chromatography‒fluorescence detection

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Springer Science and Business Media LLC, 2023

    Erschienen in: European Food Research and Technology

  5. Horlamus, Felix; Wittgens, Andreas; Noll, Philipp; Michler, Jan; Müller, Inga; Weggenmann, Fabiola; Oellig, Claudia; Rosenau, Frank; Henkel, Marius; Hausmann, Rudolf

    One‐step bioconversion of hemicellulose polymers to rhamnolipids with Cellvibrio japonicus: A proof‐of‐concept for a potential host strain in future bioeconomy

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Wiley, 2019

    Erschienen in: GCB Bioenergy

  6. Nina, Nélida; Theoduloz, Cristina; Paillán, Hernán; Jiménez-Aspee, Felipe; Márquez, Katherine; Schuster, Katharina; Becker, Laura; Oellig, Claudia; Frank, Jan; Schmeda-Hirschmann, Guillermo

    Chemical profile and bioactivity of Chilean bean landraces (Phaseolus vulgaris L.)

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Elsevier BV, 2023

    Erschienen in: Journal of Functional Foods