Zum Inhalt springen

  1. Branković, Gordana R [VerfasserIn]

    Varijabilnost i stabilnost genotipova pšenice za sadržaj fitinske kiseline i antioksidanasa ; Variability and stability of wheat genotypes for phytic acid and antioxidants content

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    [Erscheinungsort nicht ermittelbar]: Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 2020

  2. Branković, Gordana [VerfasserIn]

    Variability and stability of wheat genotypes for phytic acid and antioxidants content ; Varijabilnost i stabilnost genotipova pšenice za sadržaj fitinske kiseline i antioksidanasa

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    [Erscheinungsort nicht ermittelbar]: Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet, 2014

  3. Lehman, Regina N [VerfasserIn]

    The Effect of Dietary Phytic Acid Concentration and Phytase Supplementation on Performance, Bone Ash, and Intestinal Health of Broilers Vaccinated With a Live Coccidial Oocyst Vaccine

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    [Erscheinungsort nicht ermittelbar]: Virginia Tech, 2011

  4. Lux, Peter E. [VerfasserIn]

    The influence of phosphate-availability and phytic acid on the profiles of fatty acids, (poly)phenols, carotenoids, and tocochromanols in maize (Zea mays L.) grains : from field experiments to human in vitro digestion studies

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Hohenheim, 2022

  5. Longin, Carl Friedrich Horst [VerfasserIn]; Afzal, Muhammad [VerfasserIn]; Pfannstiel, Jens [VerfasserIn]; Bertsche, Ute [VerfasserIn]; Melzer, Tanja [VerfasserIn]; Ruf, Andrea [VerfasserIn]; Schollenberger, Margit [VerfasserIn]; Rodehutscord, Markus [VerfasserIn]

    Mineral and phytic acid content as well as phytase activity in flours and breads made from different wheat species : C. Friedrich. H. Longin, Muhammad Afzal, Jens Pfannstiel, Ute Bertsche, Tanja Melzer, Andrea Ruf, Christoph Heger, Tobias Pfaff, Margit Schollenberger, and Markus Rodehutscord

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2023

    Erschienen in: International journal of molecular sciences ; 24(2023), 3, Artikel-ID 2770, Seite 1-13

  6. PROIETTI, ILARIA [VerfasserIn]

    Impatto di processi alimentari tradizionali sulle attività biologiche di tannini e acido fitico nel porridge di sorgo: approccio integrato in vitro e analitico. ; Impact of food processing on tannins and phytic acid activities in sorghum porridge: integrated in vitro and analytical approaches

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    [Erscheinungsort nicht ermittelbar]: Università Cattolica del Sacro Cuore; PIACENZA, 2013

  7. Oatway, Lori; Vasanthan, Thava; Helm, James H.

    PHYTIC ACID

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Informa UK Limited, 2001

    Erschienen in: Food Reviews International

  8. Feil, B.

    Phytic Acid

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Informa UK Limited, 2001

    Erschienen in: Journal of New Seeds

  9. McCance, R. A.; Widdowson, E. M.

    Phytic Acid

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Cambridge University Press (CUP), 1949

    Erschienen in: British Journal of Nutrition

  10. Jackson, John F.; Jones, Graham; Linskens, Hans F.

    Phytic acid in pollen

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Elsevier BV, 1982

    Erschienen in: Phytochemistry