Zum Inhalt springen

  1. First Komen, Ivana [VerfasserIn]; Grgurić Čop, Nina [VerfasserIn]

    Naturally traditional or traditionally natural : exploring the concepts natural and traditional in marketing research

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2022

    Erschienen in: Sveučilište u Rijeci. Ekonomski Fakultet: Zbornik radova Ekonomskog Fakulteta u Rijeci ; 40(2022), 1, Seite 225-246

  2. Hamad, Gamal [VerfasserIn]; Saad, Marwa A. [VerfasserIn]; Talat, Dalia [VerfasserIn]; Hassan, Sabria [VerfasserIn]; Shalabi, Ola M. A. K. [VerfasserIn]; Salama, Abeer M. [VerfasserIn]; Abou-Alella, Sarah [VerfasserIn]; Esatbeyoglu, Tuba [VerfasserIn]; Mehany, Taha [VerfasserIn]

    Controlling of Mycobacterium by Natural Degradant-Combination Models for Sequestering Mycolic Acids in Karish Cheese - [published Version]

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Basel : MDPI, 2022

    Erschienen in: Molecules 27 (2022), Nr. 24

  3. Portilla Agudelo, Nathali [VerfasserIn]; Becerra Balcázar, Steven [VerfasserIn]; López Gaitán, Carolina [VerfasserIn]; Ortiz Manbuscay, Andrés Felipe [VerfasserIn]

    Surveillance and strategic intelligence for natural ingredients in Valle del Cauca = Vigilancia e inteligencia estratégica para ingredientes naturales del Valle del Cauca

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2020

    Erschienen in: Cuadernos de administración ; 36(2020), 67 vom: Mai/Aug., Seite 48-60

  4. ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse, ISO/TC 34 Food products, ISO/TC 34 Produits alimentaires, ISO Internationale Organisation für Normung, ISO International Organization for Standardization, ISO Organisation Internationale de Normalisation

    ISO/TS 19657 : Definitions and technical criteria for food ingredients to be considered as natural - [2017-12-00]

    Normen
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Geneve: International Organization for Standardization, 2017

    Erschienen in: ISO-Regelwerk- ISO-Normen

  5. ISO/TC 217 Kosmetika, ISO/TC 217 Cosmetics, ISO/TC 217 Cosmétiques, ISO Internationale Organisation für Normung, ISO International Organization for Standardization, ISO Organisation Internationale de Normalisation

    ISO 16128-2 : Cosmetics - Guidelines on technical definitions and criteria for natural and organic cosmetic ingredients - Part 2: Criteria for ingredients and products - [2017-09-00]

    Normen
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Geneve: International Organization for Standardization, 2017

    Erschienen in: ISO-Regelwerk- ISO-Normen

  6. ISO/TC 217 Kosmetika, ISO/TC 217 Cosmetics, ISO/TC 217 Cosmétiques, ISO Internationale Organisation für Normung, ISO International Organization for Standardization, ISO Organisation Internationale de Normalisation

    ISO 16128-1 : Guidelines on technical definitions and criteria for natural and organic cosmetic ingredients and products - Part 1: Definitions for ingredients - [2016-02-00]

    Normen
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Geneve: International Organization for Standardization, 2016

    Erschienen in: ISO-Regelwerk- ISO-Normen

  7. ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse, ISO/TC 34 Food products, ISO/TC 34 Produits alimentaires, ISO Internationale Organisation für Normung, ISO International Organization for Standardization, ISO Organisation Internationale de Normalisation

    ISO/DIS 19657 : Definitions and technical criteria for food ingredients to be considered as natural - [2016-06-00]

    Normen
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Geneve: International Organization for Standardization, 2016

    Erschienen in: ISO-Regelwerk- ISO-Normen

  8. ISO/TC 217 Kosmetika, ISO/TC 217 Cosmetics, ISO/TC 217 Cosmétiques, ISO Internationale Organisation für Normung, ISO International Organization for Standardization, ISO Organisation Internationale de Normalisation

    ISO 16128-2 AMD 1 : Cosmetics - Guidelines on technical definitions and criteria for natural and organic cosmetic ingredients - Part 2: Criteria for ingredients and products; Amendment 1 - [2022-08-00]

    Normen
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Geneve: International Organization for Standardization, 2022

    Erschienen in: ISO-Regelwerk- ISO-Normen

  9. ISO/TC 217 Kosmetika, ISO/TC 217 Cosmetics, ISO/TC 217 Cosmétiques, ISO Internationale Organisation für Normung, ISO International Organization for Standardization, ISO Organisation Internationale de Normalisation

    ISO/TR 23750 : Cosmetics - Answers to frequently asked questions on ingredients and product characterization according to ISO 16128-1 and ISO 16128-2 - [2021-08-00]

    Normen
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Geneve: International Organization for Standardization, 2021

    Erschienen in: ISO-Regelwerk- ISO-Normen

  10. ISO/TC 217 Kosmetika, ISO/TC 217 Cosmetics, ISO/TC 217 Cosmétiques, ISO Internationale Organisation für Normung, ISO International Organization for Standardization, ISO Organisation Internationale de Normalisation

    ISO/TR 22582 : Cosmetics - Methods of extract evaporation and calculation of organic indexes - Supplemental information to use with ISO 16128-2 - [2019-05-00]

    Normen
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Geneve: International Organization for Standardization, 2019

    Erschienen in: ISO-Regelwerk- ISO-Normen

  11. DIN-Normenausschuss Gastechnik (NAGas), Gas Technology Standards Committee, DIN Deutsches Institut für Normung e. V., DIN German Institute for Standardization

    DIN EN ISO 2613-2 : Analyse von Erdgas - Siliziumgehalt von Biomethan - Teil 2: Bestimmung des Siloxananteils durch gaschromatographische Ionenmobilitätsspektrometrie (ISO 2613-2:2023); Deutsche Fassung EN ISO 2613-2:2023 - [2024-04-00]

    Normen
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Berlin, Wien, Zürich: Beuth Verlag, 2024

    Erschienen in: DIN-Regelwerk- Deutsche Normen

  12. ISO/TC 193 Erdgas, ISO/TC 193 Natural gas, ISO/TC 193 Gaz naturel, ISO Internationale Organisation für Normung, ISO International Organization for Standardization, ISO Organisation Internationale de Normalisation

    ISO 2613-2 : Analysis of natural gas - Silicon content of biomethane - Part 2: Determination of siloxane content by gas chromatography with ion mobility spectrometry - [2023-12-00]

    Normen
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Geneve: International Organization for Standardization, 2023

    Erschienen in: ISO-Regelwerk- ISO-Normen

  13. ISO/TC 193 Erdgas, ISO/TC 193 Natural gas, ISO/TC 193 Gaz naturel, ISO Internationale Organisation für Normung, ISO International Organization for Standardization, ISO Organisation Internationale de Normalisation

    ISO/TR 14749 : Natural gas - Online gas chromatograph for upstream area - [2016-05-00]

    Normen
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Geneve: International Organization for Standardization, 2016

    Erschienen in: ISO-Regelwerk- ISO-Normen

  14. ISO/TC 22 Straßenfahrzeuge, ISO/TC 22 Road vehicles, ISO/TC 22 Véhicules routiers, ISO Internationale Organisation für Normung, ISO International Organization for Standardization, ISO Organisation Internationale de Normalisation

    ISO 12614-8 : Road vehicles - Liquefied natural gas (LNG) fuel system components - Part 8: Excess flow valve - [2021-06-00]

    Normen
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Geneve: International Organization for Standardization, 2021

    Erschienen in: ISO-Regelwerk- ISO-Normen

  15. ISO/TC 67 Materialien, Ausrüstungen und Offshore-Bauwerke für die Erdöl-, petrochemische und Erdgasindustrie, ISO/TC 67 Materials, equipment and offshore structures for petroleum, petrochemical and natural gas industries, ISO/TC 67 Matériel, équipement et structures en mer pour les industries pétrolière, pétrochimique et du gaz naturel, ISO Internationale Organisation für Normung, ISO International Organization for Standardization, ISO Organisation Internationale de Normalisation

    ISO 15551 : Petroleum and natural gas industries - Drilling and production equipment - Electric submersible pump systems for artificial lift - [2023-09-00]

    Normen
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Geneve: International Organization for Standardization, 2023

    Erschienen in: ISO-Regelwerk- ISO-Normen

  16. ISO/TC 38 Textilien, ISO/TC 38 Textiles, ISO/TC 38 Textiles, ISO Internationale Organisation für Normung, ISO International Organization for Standardization, ISO Organisation Internationale de Normalisation

    ISO/DIS 22195-7 : Textiles - Determination of index ingredient from coloured textile - Part 7: Himalayan rhubarb - [2024-03-00]

    Normen
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Geneve: International Organization for Standardization, 2024

    Erschienen in: ISO-Regelwerk- ISO-Normen

  17. ISO/TC 38 Textilien, ISO/TC 38 Textiles, ISO/TC 38 Textiles, ISO Internationale Organisation für Normung, ISO International Organization for Standardization, ISO Organisation Internationale de Normalisation

    ISO/DIS 22195-8 : Textiles - Determination of index ingredient from coloured textile - Part 8: Hibiscus - [2024-03-00]

    Normen
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Geneve: International Organization for Standardization, 2024

    Erschienen in: ISO-Regelwerk- ISO-Normen