Zum Inhalt springen

  1. Federation of European Chemical Societies Food Chemistry Division, Federation of European Chemical Societies Working Party on Food Chemistry

    Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung : ZLUF ; official organ of the FECS, Food Chemistry Division = International journal of food research and technology

    Zeitschriften / Zeitungen / Schriftenreihen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Berlin; Heidelberg [u.a.]: Springer, 1943-1996 ; Berlin; Göttingen; Heidelberg: Springer, anfangs ; München: Bergmann, früher / 86.1943 - 87.1944/45,März; 88.1948 - 100.1955; 101.1956; 102.1955 - 203.1996

    Sächsische Bibliografie

  2. European Association for Chemical and Molecular Sciences Division of Food Chemistry, Federation of European Chemical Societies Food Chemistry Division

    European food research & technology : official organ of the EuCheMS, Division of Food Chemistry

    Zeitschriften / Zeitungen / Schriftenreihen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Berlin; Heidelberg: Springer, 1999- / 209.1999 -

    Erschienen in: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung: A

  3. Federation of European Chemical Societies Food Chemistry Division

    Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung : official organ of the FECS, Food Chemistry Division / A, Food research and technology

    Berlin; Heidelberg [u.a.]: Springer, 1898-1999 / 1.1898 - 208.1999