Zum Inhalt springen

  1. Kane, Fatou Cisse [VerfasserIn] ; Storch, Anne [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]; Dimmendaal, Gerrit [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]; Bußmann, Richard [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]; Hellwig, Birgit [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]; Pasch, Helma [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]; Mietzner, Anji [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]

    Description générale de l'oniyan

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Köln: Universitäts- und Stadtbibliothek Köln, 2019

    Erschienen in: Elektronische Schriftenreihe der Universitäts- und Stadtbibliothek Köln

  2. Cisse, Alpha; Kane, Aboubacry; Sembène, Mbacké

    GERMINATION SEEDS FROM POWDER BIO ATTEMPTS OF THREE PLANTS KHAYA SENEGALENSIS, EUCALYPTUS CAMALDULENSIS, AZADIRACHTA INDICA FOR THE PROTECTION AGAINST OF GROUNDNUT WEEVILS CARYEDON SERRATUS OL

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    International Journal Of Advanced Research, 2018

    Erschienen in: International Journal of Advanced Research

  3. Ndiaye, Ndeye Adiara; Hamdouche, Yasmine; Kane, Alé; Cissé, Mady; Berthiot, Laurent; Coumba Touré-Kané, N.; Montet, Didier

    Application of PCR-DGGE to the study of dynamics and biodiversity of microbial contaminants during the processing ofHibiscus sabdariffadrinks and concentrates

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    International Society for Horticultural Science (ISHS), 2016

    Erschienen in: Fruits

  4. Kane, Alé; Diallo, Younoussa; Tamba, Abdoulaye; Diakhaté, Papa Amadou; Sagna, Coumba Gueye; Mbodji, Hamidou; Mbengue, Malick; Cissé, Mady

    Frequency and Diversity of Stabilizers, Thickeners and Gelling Agents Used as Food Additives in Food Products Sold on Dakar Markets

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Scientific Research Publishing, Inc., 2024

    Erschienen in: OALib

  5. Kane, Alé; Sow, Alioune; Ndiaye, Ndèye Adiara; Sagna, Coumba Gueye; Diakhaté, Papa Amadou; Cissé, Mady; Diop, Amadou

    Sweetener and Flavor Enhancer Food Additives in Industrial Food Products Marketed in Dakar: Frequency and Diversity

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Scientific Research Publishing, Inc., 2024

    Erschienen in: Open Journal of Applied Sciences

  6. Keita, Aichata; Traoré, Bory; Dembélé, Adama; Diarra, Rokiatou; Diarra, Mariam; Cissé, Elmouloud M.; Kané, Mariam; Coulibaly, Bakary; Konaré, Hawa

    Enteropathica Acrodermatitis Complicated by Necrotising Fasciitis in an Infant Admitted to the Paediatric Emergency Department of the Gabriel Touré University Hospital

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Scientific Research Publishing, Inc., 2023

    Erschienen in: Open Journal of Pediatrics

  7. Cisse, Maïmouna Fafa; Mahugnon Tognimassou, Emmanuella; Niang, Samba; Rassoule Mbaye, Fatimata Binetou; Thiam, Khady; Kane, Yacine Dia; Toure, Nafissatou Oumar

    Risk Factors and Complications in 947 Tuberculosis Patients Hospitalized in the Pulmonology Department of Fann Chnu from 2017 to 2019

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Scientific Research Publishing, Inc., 2022

    Erschienen in: Journal of Tuberculosis Research