Zum Inhalt springen

  1. Aslam, Jawed [Verfasser:in]; Hussain, Ashiq [Verfasser:in]; Mueen Ud-Din, Ghulam [Verfasser:in]; Kausar, Tusneem [Verfasser:in]; Siddique, Tahira [Verfasser:in]; Kabir, Khurram [Verfasser:in]; Gorsi, Faiza Iftikhar [Verfasser:in]; Haroon, Haseeb [Verfasser:in]; Nisar, Rizwan [Verfasser:in]; Noreen, Saima [Verfasser:in]; Rocha, João Miguel [Verfasser:in]; Ozogul, Fatih [Verfasser:in]; Esatbeyoglu, Tuba [Verfasser:in]; Korma, Sameh A. [Verfasser:in]

    Utilization of malted barley flour as replacement of wheat flour to improve technological, rheological, physicochemical, and organoleptic parameters of fortified breads

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Hannover: Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover, 2023 ; Hannover: Technische Informationsbibliothek (TIB), 2023

    Erschienen in: Frontiers in Sustainable Food Systems ; 7 (2023), 1230374

  2. Aslam, Jawed [Verfasser:in]; Hussain, Ashiq [Verfasser:in]; Mueen Ud-Din, Ghulam [Verfasser:in]; Kausar, Tusneem [Verfasser:in]; Siddique, Tahira [Verfasser:in]; Kabir, Khurram [Verfasser:in]; Gorsi, Faiza Iftikhar [Verfasser:in]; Haroon, Haseeb [Verfasser:in]; Nisar, Rizwan [Verfasser:in]; Noreen, Saima [Verfasser:in]; Rocha, João Miguel [Verfasser:in]; Ozogul, Fatih [Verfasser:in]; Esatbeyoglu, Tuba [Verfasser:in]; Korma, Sameh A. [Verfasser:in]

    Utilization of malted barley flour as replacement of wheat flour to improve technological, rheological, physicochemical, and organoleptic parameters of fortified breads - [published Version]

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Lausanne : Frontiers Media, 2023

    Erschienen in: Frontiers in Sustainable Food Systems 7 (2023) ; Frontiers in Sustainable Food Systems

  3. Safdar, Muhammad Naeem; Kausar, Tusneem; Nadeem, Muhammad

    Comparison of Ultrasound and Maceration Techniques for the Extraction of Polyphenols from the Mango Peel : The Potential of Ultrasound Against Maceration : The Potential of Ultrasound Against Maceration

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Hindawi Limited, 2017

    Erschienen in: Journal of Food Processing and Preservation, 41 (2017) 4, Seite e13028

  4. Lee, Jeongeun; Kausar, Tusneem; Kim, Byeong-Keun; Kwon, Joong-Ho

    Detection of γ-Irradiated Sesame Seeds before and after Roasting by Analyzing Photostimulated Luminescence, Thermoluminescence, and Electron Spin Resonance

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    American Chemical Society (ACS), 2008

    Erschienen in: Journal of Agricultural and Food Chemistry, 56 (2008) 16, Seite 7184-7188

  5. Rukh, Lala; Nadeem, Muhammad; Kausar, Tusneem; Murtaza, Mian Anjum; Luqman, Muhammad; Shahid, Muhammad Bilal; Shaukat, Amal

    Studies on Effect of Addition of Date Pit Powder and Soy Protein Isolate on Physicochemical Properties of Date Bars

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    ResearchersLinks Ltd, 2021

    Erschienen in: Sarhad Journal of Agriculture, 37 (2021) 4

  6. Rashid, Farhat; Ahmed, Zaheer; Hussain, Sarfraz; Kausar, Tusneem; Nadeem, Muhammad; Ainee, Ammara; Mehmood, Tahir

    Optimization of fenugreek and flax polysaccharides‐based edible coating formulation to preserve the quality and storability of apple after harvesting

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Hindawi Limited, 2020

    Erschienen in: Journal of Food Processing and Preservation, 44 (2020) 10

  7. Safdar, Muhammad N.; Kausar, Tusneem; Jabbar, Saqib; Mumtaz, Amer; Ahad, Karam; Saddozai, Ambreen A.

    Extraction and quantification of polyphenols from kinnow ( Citrus reticulate L.) peel using ultrasound and maceration techniques

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    The Journal of Food and Drug Analysis (JFDA), Food and Drug Administration, Taiwan (TFDA), 2017

    Erschienen in: Journal of Food and Drug Analysis, 25 (2017) 3, Seite 488-500

  8. Kwon, Joong-Ho; Lee, Eun-Joo; Kausar, Tusneem; Ahn, Dong-U.

    Effect of Fat Substitute and Plum Extract on Radiation-induced Hydrocarbons and 2-Alkylcyclobutanones in Freeze-dried Beef Patties

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Korean Society for Food Science of Animal Resources, 2011

    Erschienen in: Korean Journal for Food Science of Animal Resources, 31 (2011) 6, Seite 858-864

  9. Kausar, Tusneem; Kim, Byeong-Keun; Yang, Jae-Seung; Byun, Myung-Woo; Kwon, Joong-Ho

    Properties of Pulsed Photostimulated Luminescence and Thermoluminescence for Detection of Gamma-Irradiated Teas during Storage

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    The Korean Society of Food Science and Nutrition, 2004

    Erschienen in: Preventive Nutrition and Food Science, 9 (2004) 3, Seite 227-231

  10. Gorsi, Faiza Iftikhar; Hussain, Ashiq; Kausar, Tusneem; Nisar, Rizwan; Siddique, Tahira; Yaqub, Shazia; Sidrah; Batool, Syeda Ayesha; Akram, Saima

    Structural and thermal interaction studies of aloe vera (aloe barbadensis miller) gel powder and developed food bars

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Springer Science and Business Media LLC, 2024

    Erschienen in: Journal of Thermal Analysis and Calorimetry, 149 (2024) 10, Seite 4543-4559

  11. SAFDAR, Muhammad Naeem; KAUSAR, Tusneem; NADEEM, Muhammad; MURTAZA, Mian; SOHAIL, Saba; MUMTAZ, Amer; SIDDIQUI, Nouman; JABBAR, Saqib; AFZAL, Saeed

    Extraction of phenolic compounds from (Mangifera indica L.) and kinnow (Citrus reticulate L.) peels for the development of functional fruit bars

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    FapUNIFESP (SciELO), 2022

    Erschienen in: Food Science and Technology, 42 (2022)

  12. Alshamsan, Bader; Alshibany, Aisha; Elshenawy, Mahmoud A; Badran, Ahmed; Elhassan, Tusneem; Ajarim, Dahish; Alsayed, Adher; Suleman, Kausar; Al-Tweigeri, Taher

    Association Between Neutrophil-Lymphocyte Ratio and Oncotype Dx Recurrence Score in Early-Stage Hormonal Receptor-Positive, HER2-Negative, Node-Negative Breast Cancer

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Informa UK Limited, 2021

    Erschienen in: Cancer Management and Research, Volume 13 (2021), Seite 9411-9420