Zum Inhalt springen

  1. Ceresino, Elaine Berger [Herausgeber:in]; Juodeikiene, Grazina [Herausgeber:in]; Miescher Schwenninger, Susanne [Herausgeber:in]; Ferreira da Rocha, João Miguel [Herausgeber:in]

    Sourdough Microbiota and Starter Cultures for Industry - [1st ed. 2024.]

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Cham: Springer International Publishing, 2024. ; Cham: Imprint: Springer, 2024.

  2. Ferreira da Rocha, João Miguel [Herausgeber:in]; Figurek, Aleksandra [Herausgeber:in]; Goncharuk, Anatoliy G. [Herausgeber:in]; Sirbu, Alexandrina [Herausgeber:in]

    Baking Business Sustainability Through Life Cycle Management - [1st ed. 2023.]

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Cham: Springer International Publishing, 2023. ; Cham: Imprint: Springer, 2023.

  3. Garcia-Vaquero, Marco [Herausgeber:in]; Pastor, Kristian [Herausgeber:in]; Orhun, Gul Ebru [Herausgeber:in]; McElhatton, Anna [Herausgeber:in]; Rocha, João Miguel F. [Herausgeber:in]

    Traditional European Breads : An Illustrative Compendium of Ancestral Knowledge and Cultural Heritage - [1st ed. 2023.]

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Cham: Springer International Publishing, 2023. ; Cham: Imprint: Springer, 2023.

  4. Chochevska, Maja [Verfasser:in]; Jančovska Seniceva, Elizabeta [Verfasser:in]; Kostadinović Veličkovska, Sanja [Verfasser:in]; Naumova-Leţia, Galaba [Verfasser:in]; Mirčeski, Valentin [Verfasser:in]; Rocha, João Miguel F. [Verfasser:in]; Esatbeyoglu, Tuba [Verfasser:in]

    Electrochemical Determination of Antioxidant Capacity of Traditional Homemade Fruit Vinegars Produced with Double Spontaneous Fermentation

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Hannover: Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover, 2021 ; Hannover: Technische Informationsbibliothek (TIB), 2021

    Erschienen in: Microorganisms : open access journal ; 9 (2021), Nr. 9, 1946

  5. Chochevska, Maja [Verfasser:in]; Jančovska Seniceva, Elizabeta [Verfasser:in]; Kostadinović Veličkovska, Sanja [Verfasser:in]; Naumova-Leţia, Galaba [Verfasser:in]; Mirčeski, Valentin [Verfasser:in]; Rocha, João Miguel F. [Verfasser:in]; Esatbeyoglu, Tuba [Verfasser:in]

    Electrochemical Determination of Antioxidant Capacity of Traditional Homemade Fruit Vinegars Produced with Double Spontaneous Fermentation - [published Version]

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Basel : MDPI, 2021

    Erschienen in: Microorganisms : open access journal 9 (2021), Nr. 9 ; Microorganisms : open access journal

  6. Ilieva, Fidanka [Verfasser:in]; Petrov, Kire [Verfasser:in]; Kostadinovic Velickovska, Sanja [Verfasser:in]; Gunova, Natasa [Verfasser:in]; Dimovska, Violeta [Verfasser:in]; Rocha, João Miguel F. [Verfasser:in]; Esatbeyoglu, Tuba [Verfasser:in]

    Influence of Autochthonous and Commercial Yeast Strains on Fermentation and Quality of Wines Produced from Vranec and Cabernet Sauvignon Grape Varieties from Tikveš Wine-Growing Region, Republic of North Macedonia

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Hannover: Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover, 2021 ; Hannover: Technische Informationsbibliothek (TIB), 2021

    Erschienen in: Applied Sciences : open access journal ; 11 (2021), Nr. 13, 6135

  7. Ilieva, Fidanka [Verfasser:in]; Petrov, Kire [Verfasser:in]; Kostadinovic Velickovska, Sanja [Verfasser:in]; Gunova, Natasa [Verfasser:in]; Dimovska, Violeta [Verfasser:in]; Rocha, João Miguel F. [Verfasser:in]; Esatbeyoglu, Tuba [Verfasser:in]

    Influence of Autochthonous and Commercial Yeast Strains on Fermentation and Quality of Wines Produced from Vranec and Cabernet Sauvignon Grape Varieties from Tikveš Wine-Growing Region, Republic of North Macedonia - [published Version]

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Basel : MDPI, 2021

    Erschienen in: Applied Sciences : open access journal 11 (2021), Nr. 13

  8. João Miguel Silveira [Verfasser:in]; Andreia Luís Vieira [Verfasser:in]; Paulo Palma [Verfasser:in]; Ricardo Dias [Verfasser:in]; Sérgio Matos [Verfasser:in]; João Carlos Ramos [Verfasser:in]; Fernando Guerra [Verfasser:in]; Carlos Falcão [Verfasser:in]; Ana Luísa Costa [Verfasser:in]; Catarina Chaves [Verfasser:in]; Isabel Poiares Baptista [Verfasser:in]; João Braga [Verfasser:in]; João Miguel Santos [Verfasser:in]; João Paulo Tondela [Verfasser:in]; António Duarte Mata [Verfasser:in]; Ivan Toro [Verfasser:in]; David Herrera [Verfasser:in]; Salomão Rocha [Verfasser:in]; Alexandra Vinagre [Verfasser:in]; Pedro Sousa Gomes [Verfasser:in]; Pedro Nicolau [Verfasser:in]

    COVID-19. Normas de Orientação Clínica - Medicina Dentária

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    [Erscheinungsort nicht ermittelbar]: Coimbra University Press, 2020

    Erschienen in: Ciências da Saúde

  9. Asif, Mussab [Verfasser:in]; Nadeem, Muhammad [Verfasser:in]; Imran, Muhammad [Verfasser:in]; Ullah, Rahman [Verfasser:in]; Tayyab, Muhammad [Verfasser:in]; Khan, Faima Atta [Verfasser:in]; Al-Asmari, Fahad [Verfasser:in]; Rahim, Muhammad Abdul [Verfasser:in]; Rocha, Joao Miguel [Verfasser:in]; Esatbeyoglu, Tuba [Verfasser:in]

    Effect of fat contents of buttermilk on fatty acid composition, lipolysis, vitamins and sensory properties of cheddar-type cheese

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Hannover: Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover, 2023 ; Hannover: Technische Informationsbibliothek (TIB), 2023

    Erschienen in: Frontiers in microbiology ; 14 (2023), 1209509

  10. Asif, Mussab [Verfasser:in]; Nadeem, Muhammad [Verfasser:in]; Imran, Muhammad [Verfasser:in]; Ullah, Rahman [Verfasser:in]; Tayyab, Muhammad [Verfasser:in]; Khan, Faima Atta [Verfasser:in]; Al-Asmari, Fahad [Verfasser:in]; Rahim, Muhammad Abdul [Verfasser:in]; Rocha, Joao Miguel [Verfasser:in]; Sameh A. [Verfasser:in]; Esatbeyoglu, Tuba [Verfasser:in]

    Effect of fat contents of buttermilk on fatty acid composition, lipolysis, vitamins and sensory properties of cheddar-type cheese - [published Version]

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Lausanne : Frontiers Media, 2023

    Erschienen in: Frontiers in microbiology 14 (2023) ; Frontiers in microbiology

  11. Naseem, Adila [Verfasser:in]; Akhtar, Saeed [Verfasser:in]; Ismail, Tariq [Verfasser:in]; Qamar, Muhammad [Verfasser:in]; Sattar, Dur-e-shahwar [Verfasser:in]; Saeed, Wisha [Verfasser:in]; Esatbeyoglu, Tuba [Verfasser:in]; Bartkiene, Elena [Verfasser:in]; Rocha, João Miguel [Verfasser:in]

    Effect of Growth Stages and Lactic Acid Fermentation on Anti-Nutrients and Nutritional Attributes of Spinach (Spinacia oleracea)

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Hannover: Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover, 2023 ; Hannover: Technische Informationsbibliothek (TIB), 2023

    Erschienen in: Microorganisms ; 11 (2023), Nr. 9, 2343

  12. Naseem, Adila [Verfasser:in]; Akhtar, Saeed [Verfasser:in]; Ismail, Tariq [Verfasser:in]; Qamar, Muhammad [Verfasser:in]; Sattar, Dur-e-shahwar [Verfasser:in]; Saeed, Wisha [Verfasser:in]; Esatbeyoglu, Tuba [Verfasser:in]; Bartkiene, Elena [Verfasser:in]; Rocha, João Miguel [Verfasser:in]

    Effect of Growth Stages and Lactic Acid Fermentation on Anti-Nutrients and Nutritional Attributes of Spinach (Spinacia oleracea) - [published Version]

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Basel : MDPI, 2023

    Erschienen in: Microorganisms 11 (2023), Nr. 9 ; Microorganisms

  13. Al-Temimi, Anfal Alwan [Verfasser:in]; Al-Mossawi, Aum-El-Bashar [Verfasser:in]; Al-Hilifi, Sawsan A. [Verfasser:in]; Korma, Sameh A. [Verfasser:in]; Esatbeyoglu, Tuba [Verfasser:in]; Rocha, João Miguel [Verfasser:in]; Agarwal, Vipul [Verfasser:in]

    Glutathione for Food and Health Applications with Emphasis on Extraction, Identification, and Quantification Methods: A Review

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Hannover: Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover, 2023 ; Hannover: Technische Informationsbibliothek (TIB), 2023

    Erschienen in: Metabolites ; 13 (2023), Nr. 4, 465

  14. Al-Temimi, Anfal Alwan [Verfasser:in]; Al-Mossawi, Aum-El-Bashar [Verfasser:in]; Al-Hilifi, Sawsan A. [Verfasser:in]; Korma, Sameh A. [Verfasser:in]; Esatbeyoglu, Tuba [Verfasser:in]; Rocha, João Miguel [Verfasser:in]; Agarwal, Vipul [Verfasser:in]

    Glutathione for Food and Health Applications with Emphasis on Extraction, Identification, and Quantification Methods: A Review - [published Version]

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Basel : MDPI, 2023

    Erschienen in: Metabolites 13 (2023), Nr. 4 ; Metabolites

  15. Latif, Anam [Verfasser:in]; Shehzad, Aamir [Verfasser:in]; Niazi, Sobia [Verfasser:in]; Zahid, Asna [Verfasser:in]; Ashraf, Waqas [Verfasser:in]; Iqbal, Muhammad Waheed [Verfasser:in]; Rehman, Abdur [Verfasser:in]; Riaz, Tahreem [Verfasser:in]; Aadil, Rana Muhammad [Verfasser:in]; Khan, Imran Mahmood [Verfasser:in]; Özogul, Fatih [Verfasser:in]; Rocha, João Miguel [Verfasser:in]; Esatbeyoglu, Tuba [Verfasser:in]; Korma, Sameh A. [Verfasser:in]

    Corrigendum: Probiotics: mechanism of action, health benefits and their application in food industries

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Hannover: Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover, 2024 ; Hannover: Technische Informationsbibliothek (TIB), 2024

    Erschienen in: Frontiers in Microbiology ; 15 (2024), 1378225

  16. Latif, Anam [Verfasser:in]; Shehzad, Aamir [Verfasser:in]; Niazi, Sobia [Verfasser:in]; Zahid, Asna [Verfasser:in]; Ashraf, Waqas [Verfasser:in]; Iqbal, Muhammad Waheed [Verfasser:in]; Rehman, Abdur [Verfasser:in]; Riaz, Tahreem [Verfasser:in]; Aadil, Rana Muhammad [Verfasser:in]; Khan, Imran Mahmood [Verfasser:in]; Özogul, Fatih [Verfasser:in]; Rocha, João Miguel [Verfasser:in]; Esatbeyoglu, Tuba [Verfasser:in]; Korma, Sameh A. [Verfasser:in]

    Corrigendum: Probiotics: mechanism of action, health benefits and their application in food industries - [published Version]

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Lausanne : Frontiers Media, 2024

    Erschienen in: Frontiers in Microbiology 15 (2024) ; Frontiers in Microbiology

  17. Latif, Anam [Verfasser:in]; Shehzad, Aamir [Verfasser:in]; Niazi, Sobia [Verfasser:in]; Zahid, Asna [Verfasser:in]; Ashraf, Waqas [Verfasser:in]; Iqbal, Muhammad Waheed [Verfasser:in]; Rehman, Abdur [Verfasser:in]; Riaz, Tahreem [Verfasser:in]; Aadil, Rana Muhammad [Verfasser:in]; Khan, Imran Mahmood [Verfasser:in]; Özogul, Fatih [Verfasser:in]; Rocha, João Miguel [Verfasser:in]; Esatbeyoglu, Tuba [Verfasser:in]; Korma, Sameh A. [Verfasser:in]

    Probiotics: mechanism of action, health benefits and their application in food industries

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Hannover: Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover, 2023 ; Hannover: Technische Informationsbibliothek (TIB), 2023

    Erschienen in: Frontiers in Microbiology ; 14 (2023), 1216674

  18. Latif, Anam [Verfasser:in]; Shehzad, Aamir [Verfasser:in]; Niazi, Sobia [Verfasser:in]; Zahid, Asna [Verfasser:in]; Ashraf, Waqas [Verfasser:in]; Iqbal, Muhammad Waheed [Verfasser:in]; Rehman, Abdur [Verfasser:in]; Riaz, Tahreem [Verfasser:in]; Aadil, Rana Muhammad [Verfasser:in]; Khan, Imran Mahmood [Verfasser:in]; Özogul, Fatih [Verfasser:in]; Rocha, João Miguel [Verfasser:in]; Esatbeyoglu, Tuba [Verfasser:in]; Korma, Sameh A. [Verfasser:in]

    Probiotics: mechanism of action, health benefits and their application in food industries - [published Version]

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Lausanne : Frontiers Media, 2023

    Erschienen in: Frontiers in Microbiology 14 (2023) ; Frontiers in Microbiology

  19. Aslam, Jawed [Verfasser:in]; Hussain, Ashiq [Verfasser:in]; Mueen Ud-Din, Ghulam [Verfasser:in]; Kausar, Tusneem [Verfasser:in]; Siddique, Tahira [Verfasser:in]; Kabir, Khurram [Verfasser:in]; Gorsi, Faiza Iftikhar [Verfasser:in]; Haroon, Haseeb [Verfasser:in]; Nisar, Rizwan [Verfasser:in]; Noreen, Saima [Verfasser:in]; Rocha, João Miguel [Verfasser:in]; Ozogul, Fatih [Verfasser:in]; Esatbeyoglu, Tuba [Verfasser:in]; Korma, Sameh A. [Verfasser:in]

    Utilization of malted barley flour as replacement of wheat flour to improve technological, rheological, physicochemical, and organoleptic parameters of fortified breads

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Hannover: Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover, 2023 ; Hannover: Technische Informationsbibliothek (TIB), 2023

    Erschienen in: Frontiers in Sustainable Food Systems ; 7 (2023), 1230374

  20. Aslam, Jawed [Verfasser:in]; Hussain, Ashiq [Verfasser:in]; Mueen Ud-Din, Ghulam [Verfasser:in]; Kausar, Tusneem [Verfasser:in]; Siddique, Tahira [Verfasser:in]; Kabir, Khurram [Verfasser:in]; Gorsi, Faiza Iftikhar [Verfasser:in]; Haroon, Haseeb [Verfasser:in]; Nisar, Rizwan [Verfasser:in]; Noreen, Saima [Verfasser:in]; Rocha, João Miguel [Verfasser:in]; Ozogul, Fatih [Verfasser:in]; Esatbeyoglu, Tuba [Verfasser:in]; Korma, Sameh A. [Verfasser:in]

    Utilization of malted barley flour as replacement of wheat flour to improve technological, rheological, physicochemical, and organoleptic parameters of fortified breads - [published Version]

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Lausanne : Frontiers Media, 2023

    Erschienen in: Frontiers in Sustainable Food Systems 7 (2023) ; Frontiers in Sustainable Food Systems