Skip to contents Kammerlehner, Josef [Author] Labkäse-Technologie Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Gelsenkirchen-Buer: Mann, 19XX- Published in: Molkereitechnik ; . Kielwein, Gerhard [Author]; Luh, Hans Kurt [Author] Internationale Käsekunde : Geschichte, Geheimnisse, Genüsse - [Lizenzausg.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Staufen, [1980] Published in: Käse und Wein ; 1 Fox, Patrick F. [Editor] Cheese : chemistry, physics and microbiology Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Amsterdam; Heidelberg [u.a.]: Elsevier Academic Press, 19XX- ; London [u.a.]: Elsevier Applied Science Flammer, Dominik [Other]; Scheffold, Fabian [Other] Schweizer Käse : Ursprünge, traditionelle Sorten und neue Kreationen Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Baden; München: AT-Verl., 2009 Heinzelmann, Ursula [Author]; Krug, Manuel [Photographer] Vom Käsemachen : Tradition, Handwerk und Genuss - [Erste Auflage] Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin: Insel, 2018 Kammerlehner, Josef [Author] Käsetechnologie - [2. neubearbeitete und aktualisierte Aufl.] Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Freising: Kammerlehner, 2012 Tamime, Adnan Y. [Editor] Processed cheese and analogues - [1. publ.] Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Chichester: Wiley-Blackwell, 2011 Published in: Technical Series ; 10 Law, Barry A. [Editor] Technology of cheesemaking - [1. publ.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Sheffield: Sheffield Acad. Press, 1999 ; Boca Raton, Fla.: CRC Press, 1999 Published in: Sheffield packaging technology ; 2 Peter, Albin [Author] Praktische Anleitung zur Fabrikation und Behandlung des Emmentalerkäses - [6., vollst. umgearb. und erw. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Bern: Wyss, 1930 Waltmann, Gerhard [Author] ; Sieck, Annerose [Other] Lexikon vom Käse - [1. Aufl.] Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Köln: Komet, [2005] Gayler, Paul [Author]; Filgate, Gus [Author] Kochen mit Käse : 130 Feinschmeckerrezepte für ide moderne Küche Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. München: Kaleidoskop Buch, [2022] Frankenstein, Norbert von [Other] Käse & Wein : köstliche Rezeptideen - feine Weinempfehlungen Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Buch-Verl. für die Frau, 1999 Gayler, Paul [Author]; Filgate, Gus [Photographer] Köstliches mit Käse : 130 moderne Feinschmeckerrezepte Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. München: Christian Verlag, [1998] Pilz, Frank-Uwe [Author]; Pilz, Herbert [Author] Käsespezialitäten : 600 Rezepte der internationalen Küche - [1. Aufl.] Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Fachbuchverl., 1989 Hofmann, Holger [Author] Reizvolle Rezepte mit Käse : von einfach bis raffiniert - [5. Auflage] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Münche]: Gräfe und Unzer, 1989 Begunov, Vitalij L. [Author] Allerlei vom Käse : Nähr- und Geschmackseigenschaften, Käsearten und -sorten, Verwendung, Gerichte aus und mit Käse - [4., verb. Aufl.] Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Fachbuchverlag, 1986 Kielwein, Gerhard [Author]; Luh, Hans Kurt [Author] ; Farny, Oskar [Author of introduction, etc.]; Besser, Klaus [Writer of preface] Internationale Käsekunde : Geschichte, Geheimnisse, Genüsse : mit einem Ratgeber "Welcher Wein zu welchem Käse?", exquisiten Käserezepten und einem Käselexikon Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Seewald Verlag, 1979 Courtine, Robert J. [Author] Dictionnaire des fromages Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Paris: Larousse, 1973 Elsschot, Willem [Author] ; Kalmann-Matter, Agnes [Translator]; Busse, Gerd [Translator]; Busse, Gerd [Author of afterword, colophon, etc.] Aufbau-Verlag Käse : Roman - [1. Auflage] Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin: Aufbau Verlag, 2016 Pfund, Paul Friedrich [Author] Bei Pfunds war die Milch weißer : Rückblicke und Überliefertes oder was weiß ich noch ...? Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Dresden: Pfund, 2012 Saxon Bibliography (Sächsische Bibliografie)
Kammerlehner, Josef [Author] Labkäse-Technologie Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Gelsenkirchen-Buer: Mann, 19XX- Published in: Molkereitechnik ; .
Kielwein, Gerhard [Author]; Luh, Hans Kurt [Author] Internationale Käsekunde : Geschichte, Geheimnisse, Genüsse - [Lizenzausg.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Staufen, [1980] Published in: Käse und Wein ; 1
Fox, Patrick F. [Editor] Cheese : chemistry, physics and microbiology Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Amsterdam; Heidelberg [u.a.]: Elsevier Academic Press, 19XX- ; London [u.a.]: Elsevier Applied Science
Flammer, Dominik [Other]; Scheffold, Fabian [Other] Schweizer Käse : Ursprünge, traditionelle Sorten und neue Kreationen Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Baden; München: AT-Verl., 2009
Heinzelmann, Ursula [Author]; Krug, Manuel [Photographer] Vom Käsemachen : Tradition, Handwerk und Genuss - [Erste Auflage] Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin: Insel, 2018
Kammerlehner, Josef [Author] Käsetechnologie - [2. neubearbeitete und aktualisierte Aufl.] Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Freising: Kammerlehner, 2012
Tamime, Adnan Y. [Editor] Processed cheese and analogues - [1. publ.] Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Chichester: Wiley-Blackwell, 2011 Published in: Technical Series ; 10
Law, Barry A. [Editor] Technology of cheesemaking - [1. publ.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Sheffield: Sheffield Acad. Press, 1999 ; Boca Raton, Fla.: CRC Press, 1999 Published in: Sheffield packaging technology ; 2
Peter, Albin [Author] Praktische Anleitung zur Fabrikation und Behandlung des Emmentalerkäses - [6., vollst. umgearb. und erw. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Bern: Wyss, 1930
Waltmann, Gerhard [Author] ; Sieck, Annerose [Other] Lexikon vom Käse - [1. Aufl.] Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Köln: Komet, [2005]
Gayler, Paul [Author]; Filgate, Gus [Author] Kochen mit Käse : 130 Feinschmeckerrezepte für ide moderne Küche Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. München: Kaleidoskop Buch, [2022]
Frankenstein, Norbert von [Other] Käse & Wein : köstliche Rezeptideen - feine Weinempfehlungen Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Buch-Verl. für die Frau, 1999
Gayler, Paul [Author]; Filgate, Gus [Photographer] Köstliches mit Käse : 130 moderne Feinschmeckerrezepte Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. München: Christian Verlag, [1998]
Pilz, Frank-Uwe [Author]; Pilz, Herbert [Author] Käsespezialitäten : 600 Rezepte der internationalen Küche - [1. Aufl.] Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Fachbuchverl., 1989
Hofmann, Holger [Author] Reizvolle Rezepte mit Käse : von einfach bis raffiniert - [5. Auflage] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Münche]: Gräfe und Unzer, 1989
Begunov, Vitalij L. [Author] Allerlei vom Käse : Nähr- und Geschmackseigenschaften, Käsearten und -sorten, Verwendung, Gerichte aus und mit Käse - [4., verb. Aufl.] Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Fachbuchverlag, 1986
Kielwein, Gerhard [Author]; Luh, Hans Kurt [Author] ; Farny, Oskar [Author of introduction, etc.]; Besser, Klaus [Writer of preface] Internationale Käsekunde : Geschichte, Geheimnisse, Genüsse : mit einem Ratgeber "Welcher Wein zu welchem Käse?", exquisiten Käserezepten und einem Käselexikon Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Seewald Verlag, 1979
Courtine, Robert J. [Author] Dictionnaire des fromages Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Paris: Larousse, 1973
Elsschot, Willem [Author] ; Kalmann-Matter, Agnes [Translator]; Busse, Gerd [Translator]; Busse, Gerd [Author of afterword, colophon, etc.] Aufbau-Verlag Käse : Roman - [1. Auflage] Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin: Aufbau Verlag, 2016
Pfund, Paul Friedrich [Author] Bei Pfunds war die Milch weißer : Rückblicke und Überliefertes oder was weiß ich noch ...? Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Dresden: Pfund, 2012 Saxon Bibliography (Sächsische Bibliografie)
> Media type Skip to next facet Articles (1.789) Wert ausschließen Images (355) Wert ausschließen Books (315) Wert ausschließen Standards (60) Wert ausschließen Journals / Newspapers / Series (16) Wert ausschließen Sound Recordings (7) Wert ausschließen Maps (6) Wert ausschließen Videos (4) Wert ausschließen Conference Proceedings (3) Wert ausschließen Notated Music (2) Wert ausschließen Thesis (2) Wert ausschließen Microforms (1) Wert ausschließen Show more show less
> Availability Skip to next facet Open Shelves (46) Wert ausschließen Stack Collection (96) Wert ausschließen Ask for availability (3) Wert ausschließen Show more show less
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> Creator Skip to next facet Höhne, Erich (155) Wert ausschließen Kaese, Herbert (Darstellung) (155) Wert ausschließen Pohl, Erich (155) Wert ausschließen Hockauf, Frida (Darstellung) (88) Wert ausschließen Krüger, ? (Darstellung) (88) Wert ausschließen Quaitsch, G. (Darstellung) (88) Wert ausschließen Seiler, ? (Darstellung) (88) Wert ausschließen Crasse, ? (Darstellung) (67) Wert ausschließen Frenzel, Walter (Darstellung) (67) Wert ausschließen Körner, Olga (Darstellung) (67) Wert ausschließen Mai, C. (67) Wert ausschließen Oberländer, Wolfgang (Darstellung) (67) Wert ausschließen Weinhold, ? (Darstellung) (67) Wert ausschließen Müller, Max (61) Wert ausschließen Buttenberg, P. (46) Wert ausschließen Neufeld, C. A. (39) Wert ausschließen Spieckermann, A. (35) Wert ausschließen ISO International Organization for Standardization (34) Wert ausschließen ISO Internationale Organisation für Normung (34) Wert ausschließen ISO Organisation Internationale de Normalisation (34) Wert ausschließen ISO/TC 34 Food products (34) Wert ausschließen ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse (34) Wert ausschließen ISO/TC 34 Produits alimentaires (34) Wert ausschließen Sonntag, G. (34) Wert ausschließen FIL Fédération Internationale de Laiterie (31) Wert ausschließen IDF International Dairy Federation (31) Wert ausschließen IDF Internationale Milchwirtschafts-Föderation (31) Wert ausschließen Oelker, A. (30) Wert ausschließen DIN Deutsches Institut für Normung e. V. (26) Wert ausschließen DIN German Institute for Standardization (26) Wert ausschließen Kaser, Norbert C. (26) Wert ausschließen DIN-Normenausschuss Lebensmittel und landwirtschaftliche Produkte (NAL) (25) Wert ausschließen Food and Agricultural Products Standards Committee (25) Wert ausschließen Aufsberg, Lala (23) Wert ausschließen JTimage by Burkhard Jüttner (22) Wert ausschließen Behre, A. (20) Wert ausschließen Hebebrand, A. (20) Wert ausschließen Grimme, C. (19) Wert ausschließen Siebeck, Barbara (19) Wert ausschließen Großfeld, J. (18) Wert ausschließen Roth, W. (17) Wert ausschließen Brück und Sohn (16) Wert ausschließen Gerig, Uwe (15) Wert ausschließen Eck, J. J. (14) Wert ausschließen Rössing, Renate (14) Wert ausschließen Rössing, Roger (14) Wert ausschließen GERMIN (13) Wert ausschließen Kirsten, A. (13) Wert ausschließen Scholl, A. (13) Wert ausschließen DDZ (12) Wert ausschließen Dinslage, E. (11) Wert ausschließen Kiermeier, Friedrich (11) Wert ausschließen Konrad-Adenauer-Stiftung (11) Wert ausschließen Neumann, P. (11) Wert ausschließen Kiermeier, F. (10) Wert ausschließen Neumann, P. W. (10) Wert ausschließen Kremer, Laurent (9) Wert ausschließen Schütz, M. (9) Wert ausschließen Trinks und Co. GmbH Leipzig (9) Wert ausschließen Behnke, U. (8) Wert ausschließen Rammul, A. (8) Wert ausschließen Strohecker, R. (8) Wert ausschließen Besra, Gurdyal S. (7) Wert ausschließen Schröter, Wolfgang G. (7) Wert ausschließen Sutthoff, W. (7) Wert ausschließen Adnan Hasanoğlu (6) Wert ausschließen Bihter Akınoğlu (6) Wert ausschließen Bömer, A. (6) Wert ausschließen Kaës, René (6) Wert ausschließen Maschhaupt, J. G. (6) Wert ausschließen Tuğba Kocahan (6) Wert ausschließen Alland, David (5) Wert ausschließen Clement, J. (5) Wert ausschließen Fernández Rincón, Martín M. (5) Wert ausschließen Gunner, M. R. (5) Wert ausschließen He, Chuan (5) Wert ausschließen Hühn, Fr (5) Wert ausschließen Jacobs, William R. (5) Wert ausschließen Lee, Wook (5) Wert ausschließen Necmiye Ün Yıldırım (5) Wert ausschließen Sacchettini, James C. (5) Wert ausschließen Will, H. (5) Wert ausschließen Wu, Tong (5) Wert ausschließen ..., (4) Wert ausschließen Acker, L. (4) Wert ausschließen Bartschat, F. (4) Wert ausschließen Begunov, Vitalij L. (4) Wert ausschließen Bellersen Quirini, Cosima (4) Wert ausschließen Bender, Ralf (4) Wert ausschließen Diet, Emmanuel (4) Wert ausschließen Engels, Bernd (4) Wert ausschließen Freundlich, Joel S. (4) Wert ausschließen Hanisch, Günther (4) Wert ausschließen KOCAHAN, Tuğba (4) Wert ausschließen Kees, Johann Jacob (4) Wert ausschließen Kisker, Caroline (4) Wert ausschließen Kitsnik, Mare (4) Wert ausschließen Koenig, W. (4) Wert ausschließen Lenders, Dirk (4) Wert ausschließen Mair-Waldburg, Heinrich (4) Wert ausschließen Show more show less
> Instrumentation Skip to next facet Singspiel, Kindermusik (1) Wert ausschließen Sprechstimme, Kinderchor (1stg), Blockflöte (4) Kantate (weltlich) (1) Wert ausschließen Sprechstimme, Kinderchor (1stg), Ensemble (instrumental) Kantate (weltlich) (1) Wert ausschließen Zwei Singstimme, Klavier Solo, Tanz, Onestep (1) Wert ausschließen Show more show less
> Holding institution Skip to next facet Sächsische Landesbibliothek - Staats- und Universitätsbibliothek (19) Wert ausschließen Show more show less
> Collection Skip to next facet Verbunddaten SWB (373) Wert ausschließen SLUB/Deutsche Fotothek Arthistoricum (355) Wert ausschließen SLUB/Deutsche Fotothek Fotos (355) Wert ausschließen Springer Science and Business Media LLC (CrossRef) (316) Wert ausschließen DOAJ Directory of Open Access Journals (257) Wert ausschließen Lizenzfreie Online-Ressourcen (128) Wert ausschließen Wiley (CrossRef) (110) Wert ausschließen Persée (60) Wert ausschließen Cambridge University Press (CUP) (CrossRef) (57) Wert ausschließen Elsevier BV (CrossRef) (53) Wert ausschließen Food Studies (50) Wert ausschließen Walter de Gruyter GmbH (CrossRef) (42) Wert ausschließen Oxford University Press (OUP) (CrossRef) (37) Wert ausschließen Vilnius University Press (CrossRef) (36) Wert ausschließen Nautos (ISO-Normen) (34) Wert ausschließen CAIRN (CrossRef) (32) Wert ausschließen American Chemical Society (ACS) (CrossRef) (30) Wert ausschließen Turkish Journal of Physiotherapy and Rehabilitation (CrossRef) (30) Wert ausschließen Sächsische Bibliografie (29) Wert ausschließen Informa UK Limited (CrossRef) (27) Wert ausschließen SA Kultuurileht (CrossRef) (27) Wert ausschließen Nautos (DIN-Normen) (26) Wert ausschließen Diss online (24) Wert ausschließen VDI Verlag GmbH (CrossRef) (24) Wert ausschließen BASE - Bielefeld Academic Search Engine (21) Wert ausschließen University of Chicago Press (CrossRef) (20) Wert ausschließen JSTOR (CrossRef) (18) Wert ausschließen JSTOR Life Sciences Archive (16) Wert ausschließen SAGE Publications (CrossRef) (16) Wert ausschließen Fachkatalog Technikgeschichte (13) Wert ausschließen OpenEdition (CrossRef) (13) Wert ausschließen Estonian Literary Museum of Scholarly Press (CrossRef) (12) Wert ausschließen Galenos Yayinevi (CrossRef) (12) Wert ausschließen University of Tartu (CrossRef) (12) Wert ausschließen Universitas Udayana (CrossRef) (11) Wert ausschließen Abschlussarbeiten der TU Dresden (10) Wert ausschließen Estonian Academy Publishers (CrossRef) (10) Wert ausschließen Universitas Bina Nusantara (CrossRef) (10) Wert ausschließen Baycinar Tibbi Yayincilik (CrossRef) (8) Wert ausschließen Estonian Association for Applied Linguistics (CrossRef) (8) Wert ausschließen Royal Society of Chemistry (RSC) (CrossRef) (8) Wert ausschließen Kafkas University (CrossRef) (7) Wert ausschließen University of California Press (CrossRef) (7) Wert ausschließen Weimar Bauhaus University: Digital Collectoins (7) Wert ausschließen International Union of Crystallography (IUCr) (CrossRef) (6) Wert ausschließen JSTOR Arts & Sciences II Archive (6) Wert ausschließen Pleiades Publishing Ltd (CrossRef) (6) Wert ausschließen Vytautas Magnus University (CrossRef) (6) Wert ausschließen JSTOR Arts & Sciences I Archive (5) Wert ausschließen Journal LOGOS (CrossRef) (5) Wert ausschließen Naxos Music Library (Klassik) (5) Wert ausschließen Online Turk Saglik Bilimleri Dergisi (CrossRef) (5) Wert ausschließen Ovid Technologies (Wolters Kluwer Health) (CrossRef) (5) Wert ausschließen Petra Christian University (CrossRef) (5) Wert ausschließen Project MUSE (CrossRef) (5) Wert ausschließen University of Leon (CrossRef) (5) Wert ausschließen American Association for Cancer Research (AACR) (CrossRef) (4) Wert ausschließen American Society for Microbiology (CrossRef) (4) Wert ausschließen Ataturk Universitesi (CrossRef) (4) Wert ausschließen Brill (CrossRef) (4) Wert ausschließen Duzce Medical Journal (CrossRef) (4) Wert ausschließen EMH Swiss Medical Publishers, Ltd. (CrossRef) (4) Wert ausschließen EconStor (German National Library of Economics, ZBW) (4) Wert ausschließen FapUNIFESP (SciELO) (CrossRef) (4) Wert ausschließen Georg Thieme Verlag KG (CrossRef) (4) Wert ausschließen Harran Universitesi Tip Fakultesi Dergisi (CrossRef) (4) Wert ausschließen Istanbul Gelisim University (CrossRef) (4) Wert ausschließen JSTOR Arts & Sciences III Archive (4) Wert ausschließen Japan Society of Civil Engineers (CrossRef) (4) Wert ausschließen Kansas Academy of Science (CrossRef) (4) Wert ausschließen Kentucky Academy of Science (CrossRef) (4) Wert ausschließen Konuralp Medical Journal (CrossRef) (4) Wert ausschließen MDPI AG (CrossRef) (4) Wert ausschließen Nationallizenzen (4) Wert ausschließen Public Library of Science (PLoS) (CrossRef) (4) Wert ausschließen The Institute of Lithuanian Literature and Folklore (CrossRef) (4) Wert ausschließen U.S. Congressional Serial Set (Nationallizenz) (4) Wert ausschließen Uluslararasi Insan Bilimleri Dergisi (CrossRef) (4) Wert ausschließen University of Latvia (CrossRef) (4) Wert ausschließen American Library Association (CrossRef) (3) Wert ausschließen Amsterdam University Press (CrossRef) (3) Wert ausschließen Archives Medical Review Journal (CrossRef) (3) Wert ausschließen Cyprus International University (CrossRef) (3) Wert ausschließen Graduate Program of Management and Business, Bogor Agricultural University (CrossRef) (3) Wert ausschließen IOP Publishing (CrossRef) (3) Wert ausschließen Japanese Society of Veterinary Science (CrossRef) (3) Wert ausschließen Qucosa (3) Wert ausschließen Royal College of Psychiatrists (CrossRef) (3) Wert ausschließen Share it - Open Access und Forschungsdaten-Repositorium der Hochschulbibliotheken in Sachsen-Anhalt (3) Wert ausschließen Suleyman Demirel Universitesi Egirdir Su Urunleri Fakultesi Dergisi (CrossRef) (3) Wert ausschließen Universitas Airlangga (CrossRef) (3) Wert ausschließen Universitas Muhammadiyah Surakarta (CrossRef) (3) Wert ausschließen University of Toronto Press Inc. (UTPress) (CrossRef) (3) Wert ausschließen AIP Publishing (CrossRef) (2) Wert ausschließen ASOS Yayinevi (CrossRef) (2) Wert ausschließen Acta Medica Alanya (CrossRef) (2) Wert ausschließen American Physical Society (APS) (CrossRef) (2) Wert ausschließen Bohemia - A Journal of History and Civilisation in East Central Europe (2) Wert ausschließen Cagdas Tip Dergisi: Journal of Contemporary Medicine (CrossRef) (2) Wert ausschließen Canadian Science Publishing (CrossRef) (2) Wert ausschließen Show more show less