Skip to contents Wilhelm, Stefan [Author] Wasseraufbereitung : Chemie und chemische Verfahrenstechnik - [7., aktualisierte und erg. Aufl.] Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Heidelberg: Springer, 2008 Published in: VDI-[Buch] Food science & technology : lwt ; international journal for food chemistry, biochemistry, microbiology, technology, engineering and nutrition ; official publication of the International Union of Food Science and Technology = Lebensmittel-Wissenschaft & Technologie Journals / Newspapers / Series Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. London [u.a.]: Academ. Press, 1989-1997 / 22.1989 - 30.1997 Werner, B [Author] Internationales Handbuch für die Brauerei-Industrie unter besonderer Berücksichtigung der Zoll- und Handelsverhältnisse für Bier - [Reprint 2021] Books View online Schließen > Access ... to E-book via De Gruyter Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Boston: De Gruyter, [2021] ; [Online-Ausgabe] Hermbstädt, Sigismund Friedrich [Author] Theoretisches und practisches Handbuch allgemeinen Fabrikenkunde : oder Anleitung zur Kenntniss und Einrichtung, so wie zur ordnungsmässigen Verwaltung der wichtigsten Künste, Fabriken, Manufakturen und chemisch-technischen Gewerbe ; Band 1, Teil 1: Anleitung zu einer gemeinnützigen Kenntniß der Natur, Fabrikation und Nutzanwendung des Essigs, so wie der verschiedenene Arten desselben ; für Essigfabrikanten, Landwirthe und bürgerliche Haushaltungen, die sich ihren Bedarf an Essig selbst verfertigen wollen - [Reprint 2021] Books View online Schließen > Access ... to E-book via De Gruyter Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Boston: De Gruyter, [2021] ; [Online-Ausgabe] Published in: Theoretisches und practisches Handbuch allgemeinen Fabrikenkunde ; Band 1, Teil 1 Nykänen, Lalli [Author]; Suomalainen, Heikki [Author] ; Nykânen, Lalli [Contributor]; Rothe, Manfred [Editor]; Suomalainen, Heikki [Contributor] Handbuch der Aromaforschung : Unter Mitarbeit namhafter Wissenschaftler des In- und Auslandes entstandene Sammlung von Monographien auf dem Gebiet der Aromaforschung : Aroma of Beer, Wine and Distilled Alcoholic Beverages - [Reprint 2024] Books View online Schließen > Access ... to E-book via De Gruyter Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Boston: De Gruyter, [1983] ; [Erscheinungsort nicht ermittelbar]: Akademie-Verlag Berlin, [1983] Published in: Handbuch der Aromaforschung Rothe, Manfred [Author] ; Rothe, Manfred [Editor] Handbuch der Aromaforschung : Unter Mitarbeit namhafter Wissenschaftler des In- und Auslandes entstandene Sammlung von Monographien auf dem Gebiet der Aromaforschung : 2, Einführung in die Aromaforschung - [Reprint 2024] Books View online Schließen > Access ... to E-book via De Gruyter Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Boston: De Gruyter, [1978] ; [Erscheinungsort nicht ermittelbar]: Akademie-Verlag Berlin, [1978] Published in: Handbuch der Aromaforschung ; 2 Parlow, Reinhold [Author] Neuzeitliche Fabrikation von Schokoladen und Schokoladenwaren - [Reprint 2020] Books View online Schließen > Access ... to E-book via De Gruyter Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Boston: De Gruyter, [2020] ; [Online-Ausgabe] Kroll, Joachim [Contributor]; Schuster, Gregor [Editor] Emulgatoren für Lebensmittel : mit einem Zusatzkapitel „Emulgatoren in der Lebensmittelindustrie der DDR“ - [Reprint 2024] Books View online Schließen > Access ... to E-book via De Gruyter Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Boston: De Gruyter, [1985] ; [Erscheinungsort nicht ermittelbar]: Akademie-Verlag Berlin, [1985] Schiemann, Reinhard [Author] Kritischebetrachtungen über die Entwicklung der Stärkewertlehre Oskar Kellners - [Reprint 2024] Books View online Schließen > Access ... to E-book via De Gruyter Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Boston: De Gruyter, [1958] ; [Erscheinungsort nicht ermittelbar]: Akademie-Verlag Berlin, [1958] Published in: Wissenschaftliche Abhandlungen ; 31 Schmandke, Horst [Author] Aktuelle Probleme der Lebensmittelforschung - [Reprint 2021] Books View online Schließen > Access ... to E-book via De Gruyter Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Boston: De Gruyter, [2022] ; [Online-Ausgabe] Published in: Sitzungsberichte der Akademie der Wissenschaften der DDR ; 1984, 3 ; N. Mathematik, Naturwissenschaften, Technik Ijabadeniyi, Oluwatosin Ademola [Editor] ; Walter de Gruyter GmbH & Co. KG Food science and technology : fundamentals and innovation - [2nd edition] Books View online Schließen > Access ... to E-book via De Gruyter Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Boston: De Gruyter, [2023] Published in: De Gruyter STEM Kuddus, Mohammed [Editor] Enzymes in Food Technology : Improvements and Innovations Books View online Schließen > Access ... to E-book via DOI (Volltext) Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Singapore: Springer Singapore, 2018 Published in: SpringerLink ; Bücher Ijabadeniyi, Oluwatosin Ademola [Editor] Food science and technology : trends and future prospects Books View online Schließen > Access ... to E-book via De Gruyter (Volltext) Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Boston: De Gruyter, [2021] Published in: De Gruyter STEM Vliet, Ton van [Author] Rheology and Fracture Mechanics of Foods Books View online Schließen > Access ... to E-book Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hoboken: CRC Press, 2013 Malik, Junaid Ahmad [Editor]; Goyal, Megh R. [Editor]; Kumari, Anu [Editor] Food Process Engineering and Technology : Safety, Packaging, Nanotechnologies and Human Health - [1st ed. 2023.] Books View online Schließen > Access ... to E-book via DOI Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Singapore: Springer Nature Singapore, 2023. ; Singapore: Imprint: Springer, 2023. Pratikto, Heri [Editor]; Nasih, Ahmad [Editor]; Isma'il, Zawawi [Editor]; Voak, Adam [Editor] Reinforcement of the Halal industry for global integration revival : proceedings of the 2nd International Conference on Halal Development (ICHAD 2021), Malang, Indonesia, 5 October 2021 Books View online Schließen > Access ... to E-book (freely accessible) Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. London: Routledge,, 2022 Phoebe, Koundouri [Author]; Lydia, Papadaki [Author] Chapter Integrating Water-Food-Energy Nexus with Climate Services: Modelling and Assessment for a Case Study in Africa Books View online Schließen > Access ... to E-book (freely accessible) Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. [Erscheinungsort nicht ermittelbar]: InTechOpen, 2020 Phoebe, Koundouri [Author] ; Lydia, Papadaki [Other] Chapter Integrating Water-Food-Energy Nexus with Climate Services : Modelling and Assessment for a Case Study in Africa Books View online Schließen > Access ... to E-book (PDF document ; freely accessible) Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. [Erscheinungsort nicht ermittelbar]: InTechOpen, 2020 OECD Safety Assessment of Foods and Feeds Derived from Transgenic Crops, Volume 1 Books View online Schließen > Access ... to E-book via DOI (Volltext) Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Paris: OECD Publishing, 2015 Published in: Novel Food and Feed Safety Stadnicka, Katarzyna [Editor]; Dunisławska, Aleksandra [Editor]; Tylkowski, Bartosz [Editor] Poultry science : the many faces of chemistry in poultry production and processing Books View online Schließen > Access ... to E-book via De Gruyter Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Boston: De Gruyter, [2023]
Wilhelm, Stefan [Author] Wasseraufbereitung : Chemie und chemische Verfahrenstechnik - [7., aktualisierte und erg. Aufl.] Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Heidelberg: Springer, 2008 Published in: VDI-[Buch]
Food science & technology : lwt ; international journal for food chemistry, biochemistry, microbiology, technology, engineering and nutrition ; official publication of the International Union of Food Science and Technology = Lebensmittel-Wissenschaft & Technologie Journals / Newspapers / Series Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. London [u.a.]: Academ. Press, 1989-1997 / 22.1989 - 30.1997
Werner, B [Author] Internationales Handbuch für die Brauerei-Industrie unter besonderer Berücksichtigung der Zoll- und Handelsverhältnisse für Bier - [Reprint 2021] Books View online Schließen > Access ... to E-book via De Gruyter Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Boston: De Gruyter, [2021] ; [Online-Ausgabe]
Hermbstädt, Sigismund Friedrich [Author] Theoretisches und practisches Handbuch allgemeinen Fabrikenkunde : oder Anleitung zur Kenntniss und Einrichtung, so wie zur ordnungsmässigen Verwaltung der wichtigsten Künste, Fabriken, Manufakturen und chemisch-technischen Gewerbe ; Band 1, Teil 1: Anleitung zu einer gemeinnützigen Kenntniß der Natur, Fabrikation und Nutzanwendung des Essigs, so wie der verschiedenene Arten desselben ; für Essigfabrikanten, Landwirthe und bürgerliche Haushaltungen, die sich ihren Bedarf an Essig selbst verfertigen wollen - [Reprint 2021] Books View online Schließen > Access ... to E-book via De Gruyter Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Boston: De Gruyter, [2021] ; [Online-Ausgabe] Published in: Theoretisches und practisches Handbuch allgemeinen Fabrikenkunde ; Band 1, Teil 1
Nykänen, Lalli [Author]; Suomalainen, Heikki [Author] ; Nykânen, Lalli [Contributor]; Rothe, Manfred [Editor]; Suomalainen, Heikki [Contributor] Handbuch der Aromaforschung : Unter Mitarbeit namhafter Wissenschaftler des In- und Auslandes entstandene Sammlung von Monographien auf dem Gebiet der Aromaforschung : Aroma of Beer, Wine and Distilled Alcoholic Beverages - [Reprint 2024] Books View online Schließen > Access ... to E-book via De Gruyter Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Boston: De Gruyter, [1983] ; [Erscheinungsort nicht ermittelbar]: Akademie-Verlag Berlin, [1983] Published in: Handbuch der Aromaforschung
Rothe, Manfred [Author] ; Rothe, Manfred [Editor] Handbuch der Aromaforschung : Unter Mitarbeit namhafter Wissenschaftler des In- und Auslandes entstandene Sammlung von Monographien auf dem Gebiet der Aromaforschung : 2, Einführung in die Aromaforschung - [Reprint 2024] Books View online Schließen > Access ... to E-book via De Gruyter Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Boston: De Gruyter, [1978] ; [Erscheinungsort nicht ermittelbar]: Akademie-Verlag Berlin, [1978] Published in: Handbuch der Aromaforschung ; 2
Parlow, Reinhold [Author] Neuzeitliche Fabrikation von Schokoladen und Schokoladenwaren - [Reprint 2020] Books View online Schließen > Access ... to E-book via De Gruyter Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Boston: De Gruyter, [2020] ; [Online-Ausgabe]
Kroll, Joachim [Contributor]; Schuster, Gregor [Editor] Emulgatoren für Lebensmittel : mit einem Zusatzkapitel „Emulgatoren in der Lebensmittelindustrie der DDR“ - [Reprint 2024] Books View online Schließen > Access ... to E-book via De Gruyter Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Boston: De Gruyter, [1985] ; [Erscheinungsort nicht ermittelbar]: Akademie-Verlag Berlin, [1985]
Schiemann, Reinhard [Author] Kritischebetrachtungen über die Entwicklung der Stärkewertlehre Oskar Kellners - [Reprint 2024] Books View online Schließen > Access ... to E-book via De Gruyter Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Boston: De Gruyter, [1958] ; [Erscheinungsort nicht ermittelbar]: Akademie-Verlag Berlin, [1958] Published in: Wissenschaftliche Abhandlungen ; 31
Schmandke, Horst [Author] Aktuelle Probleme der Lebensmittelforschung - [Reprint 2021] Books View online Schließen > Access ... to E-book via De Gruyter Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Boston: De Gruyter, [2022] ; [Online-Ausgabe] Published in: Sitzungsberichte der Akademie der Wissenschaften der DDR ; 1984, 3 ; N. Mathematik, Naturwissenschaften, Technik
Ijabadeniyi, Oluwatosin Ademola [Editor] ; Walter de Gruyter GmbH & Co. KG Food science and technology : fundamentals and innovation - [2nd edition] Books View online Schließen > Access ... to E-book via De Gruyter Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Boston: De Gruyter, [2023] Published in: De Gruyter STEM
Kuddus, Mohammed [Editor] Enzymes in Food Technology : Improvements and Innovations Books View online Schließen > Access ... to E-book via DOI (Volltext) Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Singapore: Springer Singapore, 2018 Published in: SpringerLink ; Bücher
Ijabadeniyi, Oluwatosin Ademola [Editor] Food science and technology : trends and future prospects Books View online Schließen > Access ... to E-book via De Gruyter (Volltext) Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Boston: De Gruyter, [2021] Published in: De Gruyter STEM
Vliet, Ton van [Author] Rheology and Fracture Mechanics of Foods Books View online Schließen > Access ... to E-book Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hoboken: CRC Press, 2013
Malik, Junaid Ahmad [Editor]; Goyal, Megh R. [Editor]; Kumari, Anu [Editor] Food Process Engineering and Technology : Safety, Packaging, Nanotechnologies and Human Health - [1st ed. 2023.] Books View online Schließen > Access ... to E-book via DOI Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Singapore: Springer Nature Singapore, 2023. ; Singapore: Imprint: Springer, 2023.
Pratikto, Heri [Editor]; Nasih, Ahmad [Editor]; Isma'il, Zawawi [Editor]; Voak, Adam [Editor] Reinforcement of the Halal industry for global integration revival : proceedings of the 2nd International Conference on Halal Development (ICHAD 2021), Malang, Indonesia, 5 October 2021 Books View online Schließen > Access ... to E-book (freely accessible) Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. London: Routledge,, 2022
Phoebe, Koundouri [Author]; Lydia, Papadaki [Author] Chapter Integrating Water-Food-Energy Nexus with Climate Services: Modelling and Assessment for a Case Study in Africa Books View online Schließen > Access ... to E-book (freely accessible) Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. [Erscheinungsort nicht ermittelbar]: InTechOpen, 2020
Phoebe, Koundouri [Author] ; Lydia, Papadaki [Other] Chapter Integrating Water-Food-Energy Nexus with Climate Services : Modelling and Assessment for a Case Study in Africa Books View online Schließen > Access ... to E-book (PDF document ; freely accessible) Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. [Erscheinungsort nicht ermittelbar]: InTechOpen, 2020
OECD Safety Assessment of Foods and Feeds Derived from Transgenic Crops, Volume 1 Books View online Schließen > Access ... to E-book via DOI (Volltext) Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Paris: OECD Publishing, 2015 Published in: Novel Food and Feed Safety
Stadnicka, Katarzyna [Editor]; Dunisławska, Aleksandra [Editor]; Tylkowski, Bartosz [Editor] Poultry science : the many faces of chemistry in poultry production and processing Books View online Schließen > Access ... to E-book via De Gruyter Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Boston: De Gruyter, [2023]
> Media type Skip to next facet Articles (2.196) Wert ausschließen Books (109) Wert ausschließen Standards (13) Wert ausschließen Electronic Resources (2) Wert ausschließen Journals / Newspapers / Series (1) Wert ausschließen Thesis (1) Wert ausschließen Show more show less
> Location Skip to next facet Central Library (3) Wert ausschließen Departmental Library DrePunct (1) Wert ausschließen Show more show less
> Rights information Skip to next facet In Copyright (13) Wert ausschließen Attribution (CC BY) (9) Wert ausschließen Attribution - Non Commercial - No Derivs (CC BY-NC-ND) (6) Wert ausschließen In Copyright - Non-commercial Use Permitted (3) Wert ausschließen Attribution - Non Commercial (CC BY-NC) (1) Wert ausschließen Show more show less
> Access State Skip to next facet Open Access (1.307) Wert ausschließen Restricted Access (36) Wert ausschließen Without Specification (977) Wert ausschließen Show more show less
> Language Skip to next facet Not determined (1.199) Wert ausschließen English (1.103) Wert ausschließen German (12) Wert ausschließen Ukrainian (5) Wert ausschließen Japanese (2) Wert ausschließen Polish (1) Wert ausschließen Spanish (1) Wert ausschließen Show more show less
> Subject Skip to next facet Technology (2.174) Wert ausschließen Agriculture and forestry, horticulture, fisheries, housekeeping (1.685) Wert ausschließen Chemistry and pharmacology (1.535) Wert ausschließen Physics (1.195) Wert ausschließen Economics (1.102) Wert ausschließen Computer science (1.056) Wert ausschließen Mathmatics (963) Wert ausschließen General (561) Wert ausschließen Biology (312) Wert ausschließen Geography (262) Wert ausschließen Geology and paleontology (87) Wert ausschließen General sciences (57) Wert ausschließen Medicine (10) Wert ausschließen Sociology (8) Wert ausschließen History (2) Wert ausschließen General and comparative linguistics and literary studies, indo-european, non-european languages and literatures (1) Wert ausschließen Art and art history (1) Wert ausschließen Political science (1) Wert ausschließen Pedagogy (1) Wert ausschließen Jurisprudence (1) Wert ausschließen Theology and religious studies (1) Wert ausschließen Show more show less
> Creator Skip to next facet ISO International Organization for Standardization (12) Wert ausschließen ISO Internationale Organisation für Normung (12) Wert ausschließen ISO Organisation Internationale de Normalisation (12) Wert ausschließen Tsapko, Yuriy (11) Wert ausschließen Tsapko, Аleksii (11) Wert ausschließen ISO/TC 184 Automation systems and integration (10) Wert ausschließen ISO/TC 184 Industrielle Automatisierungssysteme (10) Wert ausschließen ISO/TC 184 Systèmes d'automatisation industrielle et intégration (10) Wert ausschließen Khudov, Hennadii (10) Wert ausschließen Yevseiev, Serhii (10) Wert ausschließen Zagorulko, Aleksey (10) Wert ausschließen Zahorulko, Andrii (10) Wert ausschließen Kotok, Valerii (9) Wert ausschließen Kovalenko, Vadym (9) Wert ausschließen Likhnyovskyi, Ruslan (9) Wert ausschließen Riastuti, Rini (9) Wert ausschließen Shyshatskyi, Andrii (9) Wert ausschließen Alexandrov, Alexandr (8) Wert ausschließen Sun, Da-Wen (8) Wert ausschließen Tsykhanovska, Iryna (8) Wert ausschließen Bezuhla, Yuliia (7) Wert ausschließen Davydiuk, Oleksandr (7) Wert ausschließen Djakfar, Ludfi (7) Wert ausschließen Nabiyev, Ahad (7) Wert ausschließen Nalapko, Oleksii (7) Wert ausschließen Pospelov, Boris (7) Wert ausschließen Pylypaka, Serhii (7) Wert ausschließen Sova, Oleg (7) Wert ausschließen Tlevlessova, Dinara (7) Wert ausschließen Lazarieva, Tetiana (6) Wert ausschließen Lovska, Alyona (6) Wert ausschließen Makoveichuk, Oleksandr (6) Wert ausschließen Protas, Nadiia (6) Wert ausschließen Shknai, Oleh (6) Wert ausschließen Aliiev, Elchyn (5) Wert ausschließen Arma, Lukmanul Hakim (5) Wert ausschließen Arsyad, Hairul (5) Wert ausschließen Bawa, A. S. (5) Wert ausschließen Biloshchytskyi, Andrii (5) Wert ausschließen Bruggeman, Jack (5) Wert ausschließen Chumack, Vadim (5) Wert ausschließen Evlash, Victoria (5) Wert ausschließen Gadimova, Natavan (5) Wert ausschließen Gasimova, Afet (5) Wert ausschließen Jaber, Mustafa Musa (5) Wert ausschließen Khizhnyak, Irina (5) Wert ausschließen Khlamov, Sergii (5) Wert ausschließen Korzhyk, Volodymyr (5) Wert ausschließen Kovalchuk, Vitalii (5) Wert ausschließen Kovalenko, Mykhailo (5) Wert ausschließen Kuchuk, Nina (5) Wert ausschließen Milevskyi, Stanislav (5) Wert ausschließen Milov, Oleksandr (5) Wert ausschließen Nazin, Vladimir (5) Wert ausschließen Neftissov, Alexandr (5) Wert ausschließen Nussupbekov, Bekbolat (5) Wert ausschließen OECD (5) Wert ausschließen Pak, Andrey (5) Wert ausschließen Pan, Zhongli (5) Wert ausschließen Prokhorova, Viktoriia (5) Wert ausschließen Rzayeva, Ulviyya (5) Wert ausschließen Sabry, Ahmad H. (5) Wert ausschließen Samilyk, Maryna (5) Wert ausschließen Savanevych, Vadym (5) Wert ausschließen Soedarsono, Johny (5) Wert ausschließen Stankevych, Serhii (5) Wert ausschließen Sukhanevych, Maryna (5) Wert ausschließen Susanto, Iwan (5) Wert ausschließen Trunova, Tetiana (5) Wert ausschließen Tykhenko, Oksana (5) Wert ausschließen Vlasenko, Vladimir (5) Wert ausschließen Widyianto, Agus (5) Wert ausschließen Wisnumurti, Wisnumurti (5) Wert ausschließen Abramov, Yuriy (4) Wert ausschließen Akhundova, Nazilya (4) Wert ausschließen Baker, Lauren E. (4) Wert ausschließen Basmanov, Oleksii (4) Wert ausschließen Biruk, Yana (4) Wert ausschließen Bolgova, Natalia (4) Wert ausschließen Brennan, Charles S. (4) Wert ausschließen Burdeina, Nataliia (4) Wert ausschließen Cervi, Dom (4) Wert ausschließen Chezhimbayeva, Katipa (4) Wert ausschließen Daniels, Paula A. (4) Wert ausschließen DeLano, Cynthia M. (4) Wert ausschließen Gemmill-Herren, Barbara (4) Wert ausschließen Gnusov, Yurii (4) Wert ausschließen Gurbanova, Sevda (4) Wert ausschließen Haliasnyi, Ivan (4) Wert ausschließen Horbachova, Oleksandra (4) Wert ausschließen Illiuchenko, Pavlo (4) Wert ausschließen Ismailova, Aisulu (4) Wert ausschließen Kaban, Agus (4) Wert ausschließen Karoui, Romdhane (4) Wert ausschließen Kasabova, Kateryna (4) Wert ausschließen Kasatkina, Natalia (4) Wert ausschließen Kashkevich, Svitlana (4) Wert ausschließen Kataieva, Yevheniia (4) Wert ausschließen Kazimova, İlhama (4) Wert ausschließen Khlevna, Iulia (4) Wert ausschließen Show more show less
> Collection Skip to next facet Private Company Technology Center (CrossRef) (949) Wert ausschließen Springer Science and Business Media LLC (CrossRef) (513) Wert ausschließen Wiley (CrossRef) (138) Wert ausschließen Verbunddaten SWB (107) Wert ausschließen MDPI AG (CrossRef) (72) Wert ausschließen IWA Publishing (CrossRef) (69) Wert ausschließen Maxwell Scientific Publication Corp. (CrossRef) (62) Wert ausschließen Research, Society and Development (CrossRef) (61) Wert ausschließen Lizenzfreie Online-Ressourcen (51) Wert ausschließen Informa UK Limited (CrossRef) (45) Wert ausschließen Frontiers Media SA (CrossRef) (44) Wert ausschließen SAGE Publications (CrossRef) (43) Wert ausschließen Elsevier BV (CrossRef) (24) Wert ausschließen Hindawi Limited (CrossRef) (22) Wert ausschließen Kemerovo State University (CrossRef) (22) Wert ausschließen Revista de Chimie SRL (CrossRef) (16) Wert ausschließen Nautos (ISO-Normen) (12) Wert ausschließen Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) (CrossRef) (10) Wert ausschließen Walter de Gruyter GmbH (CrossRef) (10) Wert ausschließen INMA Bucharest-Romania (CrossRef) (9) Wert ausschließen R and D National Institute for Agricultural and Food Industry Machinery - INMA Bucharest (CrossRef) (6) Wert ausschließen BASE - Bielefeld Academic Search Engine (5) Wert ausschließen Japan Society on Water Environment (CrossRef) (5) Wert ausschließen State Institution - Institute of regional research named after M.I. Dolishniy of NAS of Ukraine (CrossRef) (5) Wert ausschließen Emerald (CrossRef) (4) Wert ausschließen ETH Zürich Research Collection (3) Wert ausschließen Hong Kong Success Culture Press (CrossRef) (3) Wert ausschließen Polish Academy of Sciences Chancellery (CrossRef) (3) Wert ausschließen Ural State University of Economics (CrossRef) (3) Wert ausschließen American Chemical Society (ACS) (CrossRef) (2) Wert ausschließen Associacao Brasileira de Engenharia de Producao - ABEPRO (CrossRef) (2) Wert ausschließen DOAJ Directory of Open Access Journals (2) Wert ausschließen David Publishing Company (CrossRef) (2) Wert ausschließen Dorma Trading Est (CrossRef) (2) Wert ausschließen EconStor (German National Library of Economics, ZBW) (2) Wert ausschließen ISEKI Food Association (CrossRef) (2) Wert ausschließen Insight Society (CrossRef) (2) Wert ausschließen Istanbul University (CrossRef) (2) Wert ausschließen Japan Technical Association of the Pulp and Paper Industry (CrossRef) (2) Wert ausschließen Japanese Society for Food Science and Technology (CrossRef) (2) Wert ausschließen PAGEPress Publications (CrossRef) (2) Wert ausschließen Polskie Towarzystwo Technologow Zywnosci Wydawnictwo Naukowe PTTZ (CrossRef) (2) Wert ausschließen Science Publishing Corporation (CrossRef) (2) Wert ausschließen Society of Fiber Science and Technology Japan (CrossRef) (2) Wert ausschließen African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development (CrossRef) (1) Wert ausschließen American Society of Civil Engineers (ASCE) (CrossRef) (1) Wert ausschließen Asian Agricultural and Biological Engineering Association (CrossRef) (1) Wert ausschließen Blue Eyes Intelligence Engineering and Sciences Engineering and Sciences Publication - BEIESP (CrossRef) (1) Wert ausschließen Canadian Center of Science and Education (CrossRef) (1) Wert ausschließen Center for Academic Publications Japan (CrossRef) (1) Wert ausschließen Centre for Evaluation in Education and Science (CEON/CEES) (CrossRef) (1) Wert ausschließen Cherkas Global University Press (CrossRef) (1) Wert ausschließen Computational Hydraulics International (CrossRef) (1) Wert ausschließen Diss online (1) Wert ausschließen Egypts Presidential Specialized Council for Education and Scientific Research (CrossRef) (1) Wert ausschließen Fuji Technology Press Ltd. (CrossRef) (1) Wert ausschließen Human Resources Management Academic Research Society (HRMARS) (CrossRef) (1) Wert ausschließen IUPUI University Library (CrossRef) (1) Wert ausschließen JSC FPH Business Express (CrossRef) (1) Wert ausschließen JSTOR (CrossRef) (1) Wert ausschließen Japan Society for Precision Engineering (CrossRef) (1) Wert ausschließen Japanese Society of Animal Science (CrossRef) (1) Wert ausschließen Japanese Society of Tea Science and Technology (CrossRef) (1) Wert ausschließen Journal of Systems Science and Information (JSSI) (CrossRef) (1) Wert ausschließen Korean Society for Agricultural Machinery (CrossRef) (1) Wert ausschließen Medknow (CrossRef) (1) Wert ausschließen Nationallizenzen (1) Wert ausschließen Nautos (DIN-Normen) (1) Wert ausschließen SDEWES Centre (CrossRef) (1) Wert ausschließen Springer ebook collection / Chemistry and Materials Science 2005-2008 (Nationallizenz) (1) Wert ausschließen TAPPI (CrossRef) (1) Wert ausschließen The University of Jordan (CrossRef) (1) Wert ausschließen Trans Tech Publications, Ltd. (CrossRef) (1) Wert ausschließen Universidade Caixias do Sul (CrossRef) (1) Wert ausschließen Universitas Airlangga (CrossRef) (1) Wert ausschließen VDI Verlag GmbH (CrossRef) (1) Wert ausschließen Zeppelini Editorial e Comunicacao (CrossRef) (1) Wert ausschließen Show more show less