Skip to contents Hildenbrand, Gebhard [Author]; Richter, Ingrid [Author] Die Bestandteile unserer Nahrungsmittel in Theorie und Praxis Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Baltmannsweiler: Burgbücherei Schneider, 1978 Diersch, Ute [Author]; Hochstein, Elke [Author] 88 Lebensmittel-Versuche : eine Anleitung für das Praktikum der ernährungswirtschaftlichen Berufe - [1. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Weiss, 1993 Grob, Peter [Author] Einfache Schulversuche zur Lebensmittelchemie Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Köln: Aulis-Verl. Deubner, 1992 Published in: Unterrichtshilfen Naturwissenschaften Lister, Ted [Author]; Blumenthal, Heston [Author] Kitchen chemistry Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. London: Royal Society of Chemistry, 2005 Schwedt, Georg [Author] Chemische Experimente in Schlössern, Klöstern und Museen : aus Hexenküche und Zauberlabor Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Weinheim [u.a.]: Wiley-VCH, 2002 Published in: Chemie macht Spaß! Muche, Stephanie [Author] ; Pietzner, Verena [Degree supervisor]; Winterhalter, Peter [Degree supervisor] Ansichten und Einstellungen Chemie-Lehramtsstudierender zum Thema Lebensmittelchemie Books View online Schließen > Access https://d-nb.info/1273570235/34 kostenfrei Show more show less Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Oldenburg: BIS der Universität Oldenburg, 2022 Muche, Stephanie [Author] ; Pietzner, Verena [Degree supervisor]; Winterhalter, Peter [Degree supervisor] Ansichten und Einstellungen Chemie-Lehramtsstudierender zum Thema Lebensmittelchemie Books View online Schließen > Access https://nbn-resolving.org/urn:nbn:de:gbv:715-oops-55856 Show more show less Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Oldenburg: BIS der Universität Oldenburg, [2022]
Hildenbrand, Gebhard [Author]; Richter, Ingrid [Author] Die Bestandteile unserer Nahrungsmittel in Theorie und Praxis Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Baltmannsweiler: Burgbücherei Schneider, 1978
Diersch, Ute [Author]; Hochstein, Elke [Author] 88 Lebensmittel-Versuche : eine Anleitung für das Praktikum der ernährungswirtschaftlichen Berufe - [1. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Weiss, 1993
Grob, Peter [Author] Einfache Schulversuche zur Lebensmittelchemie Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Köln: Aulis-Verl. Deubner, 1992 Published in: Unterrichtshilfen Naturwissenschaften
Lister, Ted [Author]; Blumenthal, Heston [Author] Kitchen chemistry Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. London: Royal Society of Chemistry, 2005
Schwedt, Georg [Author] Chemische Experimente in Schlössern, Klöstern und Museen : aus Hexenküche und Zauberlabor Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Weinheim [u.a.]: Wiley-VCH, 2002 Published in: Chemie macht Spaß!
Muche, Stephanie [Author] ; Pietzner, Verena [Degree supervisor]; Winterhalter, Peter [Degree supervisor] Ansichten und Einstellungen Chemie-Lehramtsstudierender zum Thema Lebensmittelchemie Books View online Schließen > Access https://d-nb.info/1273570235/34 kostenfrei Show more show less Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Oldenburg: BIS der Universität Oldenburg, 2022
Muche, Stephanie [Author] ; Pietzner, Verena [Degree supervisor]; Winterhalter, Peter [Degree supervisor] Ansichten und Einstellungen Chemie-Lehramtsstudierender zum Thema Lebensmittelchemie Books View online Schließen > Access https://nbn-resolving.org/urn:nbn:de:gbv:715-oops-55856 Show more show less Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Oldenburg: BIS der Universität Oldenburg, [2022]
> Availability Skip to next facet Open Shelves (4) Wert ausschließen Stack Collection (2) Wert ausschließen Show more show less
> Location Skip to next facet Central Library (3) Wert ausschließen Branch Library of Educationen (2) Wert ausschließen Show more show less
> Language Skip to next facet German (6) Wert ausschließen English (1) Wert ausschließen Show more show less
> Subject Skip to next facet Chemistry and pharmacology (4) Wert ausschließen General sciences (1) Wert ausschließen Agriculture and forestry, horticulture, fisheries, housekeeping (1) Wert ausschließen Show more show less
> Creator Skip to next facet Muche, Stephanie (2) Wert ausschließen Pietzner, Verena (2) Wert ausschließen Winterhalter, Peter (2) Wert ausschließen Blumenthal, Heston (1) Wert ausschließen Diersch, Ute (1) Wert ausschließen Grob, Peter (1) Wert ausschließen Hildenbrand, Gebhard (1) Wert ausschließen Hochstein, Elke (1) Wert ausschließen Lister, Ted (1) Wert ausschließen Richter, Ingrid (1) Wert ausschließen Schwedt, Georg (1) Wert ausschließen Show more show less
> Collection Skip to next facet Verbunddaten SWB (6) Wert ausschließen Diss online (1) Wert ausschließen Fachkatalog Technikgeschichte (1) Wert ausschließen Lizenzfreie Online-Ressourcen (1) Wert ausschließen Show more show less