Skip to contents

  1. Sielaff, Heinz [Author]; Schleusener, Heinz [Author]; Müller, Andreas [Author] ; Reißmann, Kathrin [Illustrator]

    Rund um Fleisch und Wurst : mit Tips und Rezepten - [1. Aufl.]

    Books
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Leipzig: Fachbuchverlag, 1988

    Published in: Polytechnische Bibliothek

  2. Bräckle, Isolde [Author]; Karch, Brigitte [Author]; Schindler, Ingeborg [Author]

    Fleisch, Wurst und Schinken : verarbeitet und hausgemacht

    Books
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    München; Wien; Zürich: BLV-Verl.ges., 1985

    Published in: BLV-Ratgeber Essen und Trinken

  3. Barke, Eckhard [Adapter] ; Deutsche Forschungsgemeinschaft Kommission zur Prüfung von Rückständen in Lebensmitteln, Deutsche Forschungsgemeinschaft

    Rückstände in Lebensmitteln tierischer Herkunft : Situation und Beurteilung

    Books
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Weinheim [u.a.]: Verl. Chemie, 1983

    Published in: Deutsche Forschungsgemeinschaft: Mitteilung ... der Senatskommission zur Prüfung von Rückständen in Lebensmitteln ; 10

  4. Swart, A. N. [Other]; Mangen, M.-J. J. [Other]; Havelaar, Arie H. [Other] ; Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieuhygiëne

    Microbiological criteria as a decision tool for controlling Campylobacter in the broiler meat chain

    Bilthoven: National Inst. for Public Health and the Environment (RIVM), 2013

    Published in: Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu: RIVM briefrapport ; 330331008