Skip to contents Tenge, Christoph [Author] ; Vogel, Rudi F. [Degree supervisor]; Geiger, E. [Degree supervisor] Entwicklung einer Technologie zur Herstellung alternativer Fermentationsgetränke auf Würzebasis mittels selektierter und charakterisierter Laktobazillen Books View online Schließen > Access ... to E-book via Resolving system ... to E-book via German National Library Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. München: Universitätsbibliothek der TU München, 2002
Tenge, Christoph [Author] ; Vogel, Rudi F. [Degree supervisor]; Geiger, E. [Degree supervisor] Entwicklung einer Technologie zur Herstellung alternativer Fermentationsgetränke auf Würzebasis mittels selektierter und charakterisierter Laktobazillen Books View online Schließen > Access ... to E-book via Resolving system ... to E-book via German National Library Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. München: Universitätsbibliothek der TU München, 2002
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