Skip to contents Parasecoli, Fabio [Editor] A cultural history of food - [Engl. ed.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. London [u.a.]: Berg, 2012-2013 ; London; New Delhi; New York; Sydney: Bloomsbury Bruegel, Martin [Editor] A cultural history of food in the age of Empire - [Engl. ed.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. London [u.a.]: Berg, 2012 Published in: A cultural history of food ; 5 Kümin, Beat [Editor] A cultural history of food in the Early Modern age - [Engl. ed.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. London [u.a.]: Berg, 2012 Published in: A cultural history of food ; 4 Montanari, Massimo [Editor] A cultural history of food in the Medieval age - [Engl. ed.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. London [u.a.]: Berg, 2012 Published in: A cultural history of food ; 2 Bentley, Amy [Editor] A cultural history of food in the Modern age - [Engl. ed.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. London [u.a.]: Berg, 2012 Published in: A cultural history of food ; 6 Albala, Ken [Editor] A cultural history of food in the Renaissance - [Engl. ed.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. London [u.a.]: Berg, 2012 Published in: A cultural history of food ; 3 Goody, Jack [Author] Cooking, cuisine and class : a study in comparative sociology - [repr.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Cambridge [u.a.]: Cambridge Univ. Pr., 1984 Published in: Themes in social science Adolf, Thomas [Other] Ergebnisse der Nationalen Verzehrsstudie (1985 - 1988) über die Lebensmittel- und Nährstoffaufnahme in der Bundesrepublik Deutschland Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Niederkleen: Wiss. Fachverl. Fleck, 1995 Published in: VERA-Schriftenreihe ; 11 Würzburger, Michael [Author] ; Figgen, Julia [Illustrator] Vitalia wird krank gemacht : eine Geschichte um gesunde Ernährung und die Schädlichkeit industriell veränderter Lebensmittel - [Erstauflage] Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Radeberg: Verlag DeBehr, 2015 Hoche, Siegfried [Author] Peppe - Besinnliches und Kulinarisches aus Ludwigsdorfs Vergangenheit Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2024 Published in: StadtBild. Görlitz, Oberlausitz, Niederschlesien ; 25(2024), 250, Seite 70-72 Saxon Bibliography (Sächsische Bibliografie) Vilgis, Thomas [Author] Einfach essen! : gegen den Ernährunsgwahn in unseren Köpfen Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Hirzel, [2020] Eigner, Peter [Editor]; Schwarz-Gräber, Ulrich [Editor] Ernährungsgeschichte = Food history Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Innsbruck; Wien; Bozen: Studien Verlag, [2019] Published in: Österreichische Zeitschrift für Geschichtswissenschaften ; 2019,30,2 Spiekermann, Uwe [Author] Die gescheiterte Neugestaltung der Alltagskost : Nähr- und Eiweißpräparate im späten Kaiserreich Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2011 Published in: Technikgeschichte ; 78(2011), 3, Seite 187-209, 254 Zachmann, Karin [Author] Grenzenlose Machbarkeit und unbegrenzte Haltbarkeit? : das 'friedliche Atom' im Dienst der Land- und Ernährungswirtschaft Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2011 Published in: Technikgeschichte ; 78(2011), 3, Seite 231-253 Zachmann, Karin [Author] Was sollen wir essen? : eine Ausstellung und drei Publikationen zu Vergangenheit und Gegenwart der Ernährung Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2012 Published in: Technikgeschichte ; 79(2012), 4, Seite 353-364 Orland, Barbara [Author] Darmkontrolle : Ernährung unter wissenschaftlichem Regime (1840 bis 1930) Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2006 Published in: Blätter für Technikgeschichte ; 66/67=2004/2005(2006), Seite 17-46 Camporesi, Piero [Author] Le vie del latte : dalla Padania alla steppa - [1. ed.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Milano: Garzanti, 1993 Published in: I coriandoli Hintze, Kurt Theodor August Christian [Author] Geographie und Geschichte der Ernährung Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Thieme, 1934 Mayer, Adolf [Author] Die Ernährung der grünen Gewächse : in fünfundzwanzig Vorlesungen; zum Gebrauch an Universitäten und höheren landwirtschaftlichen Lehranstalten sowie zum Selbststudium - [4., verb. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Heidelberg: Winter, 1895 Published in: Mayer, Adolf: Lehrbuch der Agrikulturchemie. ; 1,4 Vanja, Christina [Author] Das Nachwirken der antiken Diätetik in frühneuzeitlichen Hospitälern Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2006 Published in: Historia hospitalium ; 24(2004/05), Seite 11-23
Parasecoli, Fabio [Editor] A cultural history of food - [Engl. ed.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. London [u.a.]: Berg, 2012-2013 ; London; New Delhi; New York; Sydney: Bloomsbury
Bruegel, Martin [Editor] A cultural history of food in the age of Empire - [Engl. ed.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. London [u.a.]: Berg, 2012 Published in: A cultural history of food ; 5
Kümin, Beat [Editor] A cultural history of food in the Early Modern age - [Engl. ed.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. London [u.a.]: Berg, 2012 Published in: A cultural history of food ; 4
Montanari, Massimo [Editor] A cultural history of food in the Medieval age - [Engl. ed.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. London [u.a.]: Berg, 2012 Published in: A cultural history of food ; 2
Bentley, Amy [Editor] A cultural history of food in the Modern age - [Engl. ed.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. London [u.a.]: Berg, 2012 Published in: A cultural history of food ; 6
Albala, Ken [Editor] A cultural history of food in the Renaissance - [Engl. ed.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. London [u.a.]: Berg, 2012 Published in: A cultural history of food ; 3
Goody, Jack [Author] Cooking, cuisine and class : a study in comparative sociology - [repr.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Cambridge [u.a.]: Cambridge Univ. Pr., 1984 Published in: Themes in social science
Adolf, Thomas [Other] Ergebnisse der Nationalen Verzehrsstudie (1985 - 1988) über die Lebensmittel- und Nährstoffaufnahme in der Bundesrepublik Deutschland Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Niederkleen: Wiss. Fachverl. Fleck, 1995 Published in: VERA-Schriftenreihe ; 11
Würzburger, Michael [Author] ; Figgen, Julia [Illustrator] Vitalia wird krank gemacht : eine Geschichte um gesunde Ernährung und die Schädlichkeit industriell veränderter Lebensmittel - [Erstauflage] Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Radeberg: Verlag DeBehr, 2015
Hoche, Siegfried [Author] Peppe - Besinnliches und Kulinarisches aus Ludwigsdorfs Vergangenheit Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2024 Published in: StadtBild. Görlitz, Oberlausitz, Niederschlesien ; 25(2024), 250, Seite 70-72 Saxon Bibliography (Sächsische Bibliografie)
Vilgis, Thomas [Author] Einfach essen! : gegen den Ernährunsgwahn in unseren Köpfen Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Hirzel, [2020]
Eigner, Peter [Editor]; Schwarz-Gräber, Ulrich [Editor] Ernährungsgeschichte = Food history Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Innsbruck; Wien; Bozen: Studien Verlag, [2019] Published in: Österreichische Zeitschrift für Geschichtswissenschaften ; 2019,30,2
Spiekermann, Uwe [Author] Die gescheiterte Neugestaltung der Alltagskost : Nähr- und Eiweißpräparate im späten Kaiserreich Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2011 Published in: Technikgeschichte ; 78(2011), 3, Seite 187-209, 254
Zachmann, Karin [Author] Grenzenlose Machbarkeit und unbegrenzte Haltbarkeit? : das 'friedliche Atom' im Dienst der Land- und Ernährungswirtschaft Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2011 Published in: Technikgeschichte ; 78(2011), 3, Seite 231-253
Zachmann, Karin [Author] Was sollen wir essen? : eine Ausstellung und drei Publikationen zu Vergangenheit und Gegenwart der Ernährung Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2012 Published in: Technikgeschichte ; 79(2012), 4, Seite 353-364
Orland, Barbara [Author] Darmkontrolle : Ernährung unter wissenschaftlichem Regime (1840 bis 1930) Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2006 Published in: Blätter für Technikgeschichte ; 66/67=2004/2005(2006), Seite 17-46
Camporesi, Piero [Author] Le vie del latte : dalla Padania alla steppa - [1. ed.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Milano: Garzanti, 1993 Published in: I coriandoli
Hintze, Kurt Theodor August Christian [Author] Geographie und Geschichte der Ernährung Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Thieme, 1934
Mayer, Adolf [Author] Die Ernährung der grünen Gewächse : in fünfundzwanzig Vorlesungen; zum Gebrauch an Universitäten und höheren landwirtschaftlichen Lehranstalten sowie zum Selbststudium - [4., verb. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Heidelberg: Winter, 1895 Published in: Mayer, Adolf: Lehrbuch der Agrikulturchemie. ; 1,4
Vanja, Christina [Author] Das Nachwirken der antiken Diätetik in frühneuzeitlichen Hospitälern Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2006 Published in: Historia hospitalium ; 24(2004/05), Seite 11-23
> Media type Skip to next facet Books (435) Wert ausschließen Articles (110) Wert ausschließen Journals / Newspapers / Series (11) Wert ausschließen Images (2) Wert ausschließen Microforms (1) Wert ausschließen Web Sites (1) Wert ausschließen Show more show less
> Availability Skip to next facet Open Shelves (186) Wert ausschließen Stack Collection (152) Wert ausschließen Ask for availability (20) Wert ausschließen Show more show less
> Location Skip to next facet Central Library (327) Wert ausschließen Branch Library of Medicine (19) Wert ausschließen Branch Library of Educationen (12) Wert ausschließen Branch Library of Forestry (12) Wert ausschließen Departmental Library DrePunct (9) Wert ausschließen TU Dresden holdings (6) Wert ausschließen Branch Library of Law (2) Wert ausschließen Show more show less
> Rights information Skip to next facet Attribution (CC BY) (7) Wert ausschließen In Copyright (6) Wert ausschließen Public Domain Mark - No Copyright (4) Wert ausschließen Attribution - Non Commercial - No Derivs (CC BY-NC-ND) (3) Wert ausschließen Attribution - Share Alike (CC BY-SA) (3) Wert ausschließen Out-of-Print Works (SLUB) (1) Wert ausschließen Show more show less
> Access State Skip to next facet Open Access (93) Wert ausschließen Restricted Access (9) Wert ausschließen Without Specification (39) Wert ausschließen Show more show less
> Language Skip to next facet German (416) Wert ausschließen English (124) Wert ausschließen French (22) Wert ausschließen Italian (18) Wert ausschließen Not determined (8) Wert ausschließen Spanish (5) Wert ausschließen Latin (2) Wert ausschließen No linguistic content (2) Wert ausschließen Catalan (1) Wert ausschließen Dutch (1) Wert ausschließen Faroese (1) Wert ausschließen Greek (1) Wert ausschließen Hungarian (1) Wert ausschließen Romanian (1) Wert ausschließen Show more show less
> Subject Skip to next facet History (261) Wert ausschließen Agriculture and forestry, horticulture, fisheries, housekeeping (210) Wert ausschließen Ethnology and ethnography (202) Wert ausschließen Sociology (88) Wert ausschließen Economics (85) Wert ausschließen Medicine (83) Wert ausschließen Technology (54) Wert ausschließen General (53) Wert ausschließen Geography (47) Wert ausschließen Classical archaeology (36) Wert ausschließen Art and art history (33) Wert ausschließen Theology and religious studies (22) Wert ausschließen Political science (20) Wert ausschließen Chemistry and pharmacology (18) Wert ausschließen General and comparative linguistics and literary studies, indo-european, non-european languages and literatures (13) Wert ausschließen Germanic and Scandinavian studies (10) Wert ausschließen Jurisprudence (10) Wert ausschließen American studies (9) Wert ausschließen Biology (9) Wert ausschließen Romance studies (8) Wert ausschließen Philosophy (6) Wert ausschließen Pedagogy (6) Wert ausschließen Classical philology (5) Wert ausschließen Military science (3) Wert ausschließen Musicology (3) Wert ausschließen Sports science (3) Wert ausschließen Geology and paleontology (2) Wert ausschließen Psychology (2) Wert ausschließen General sciences (1) Wert ausschließen Computer science (1) Wert ausschließen Show more show less
> Creator Skip to next facet Matzerath, Josef (7) Wert ausschließen Ansorge, Heike (6) Wert ausschließen Kliewer, Mario (6) Wert ausschließen Technische Universität Dresden (6) Wert ausschließen Teuteberg, Hans Jürgen (6) Wert ausschließen Montanari, Massimo (5) Wert ausschließen Wiegelmann, Günter (5) Wert ausschließen Abel, Wilhelm (4) Wert ausschließen Albala, Ken (4) Wert ausschließen Krüger, Benedikt (4) Wert ausschließen Bommer, Sigwald (3) Wert ausschließen Braudel, Fernand (3) Wert ausschließen Camporesi, Piero (3) Wert ausschließen Dr. Rainer Wild-Stiftung (3) Wert ausschließen Franz Steiner Verlag (3) Wert ausschließen Harris, Marvin (3) Wert ausschließen Hirschfelder, Gunther (3) Wert ausschließen Jan Thorbecke Verlag (3) Wert ausschließen Knauss, Jürgen (3) Wert ausschließen Kopke, Christoph (3) Wert ausschließen Liebig, Justus von (3) Wert ausschließen Rudloff, Wilfried (3) Wert ausschließen Ruf, Fritz (3) Wert ausschließen Schirrmeister, Claudia (3) Wert ausschließen Schloss Blankenhain, Agrar- und Freilichtmuseum (3) Wert ausschließen Scholliers, Peter (3) Wert ausschließen Selke, Stefan (3) Wert ausschließen Spiekermann, Uwe (3) Wert ausschließen Thoms, Ulrike (3) Wert ausschließen Artelt, Walter (2) Wert ausschließen Backe, Herbert (2) Wert ausschließen Bitterlich, Joachim (2) Wert ausschließen Bommer-Lotzin, Lisa (2) Wert ausschließen Brewer, John (2) Wert ausschließen Briesen, Detlef (2) Wert ausschließen Brüssow, Harald (2) Wert ausschließen Böhm, Thomas (2) Wert ausschließen Corni, Gustavo (2) Wert ausschließen Domeier, Danja (2) Wert ausschließen Dünnebier, Anna (2) Wert ausschließen Eckart, Wolfgang U. (2) Wert ausschließen Flack, Anna (2) Wert ausschließen Flandrin, Jean-Louis (2) Wert ausschließen Freedman, Paul H. (2) Wert ausschließen Fritzen, Florentine (2) Wert ausschließen Fromer, Neil (2) Wert ausschließen Gemeinsame Wissenschaftskonferenz (2) Wert ausschließen Haaser, Ines (2) Wert ausschließen Hagen, Ann Smallridge (2) Wert ausschließen Hau, Michel (2) Wert ausschließen Heischkel, Edith (2) Wert ausschließen Hofmeister-Winter, Andrea (2) Wert ausschließen Institut für Internationale Kommunikation und Auswärtige Kulturarbeit Bayreuth Internationaler Arbeitskreis für Kulturforschung des Essens (2) Wert ausschließen Internationaler Arbeitskreis für Kulturforschung des Essens (2) Wert ausschließen Jacobeit, Wolfgang (2) Wert ausschließen Jonsson, Fredrik Albritton (2) Wert ausschließen Jütte, Robert (2) Wert ausschließen Kamen, Henry (2) Wert ausschließen Kießling, Friedrich (2) Wert ausschließen Knaußt, Harald (2) Wert ausschließen Komlos, John (2) Wert ausschließen König, Wolfgang (2) Wert ausschließen Labentz, Anna (2) Wert ausschließen Leanza, Matthias (2) Wert ausschließen Levenstein, Harvey A. (2) Wert ausschließen Lichtenfelt, Hans (2) Wert ausschließen Meurers-Balke, Jutta (2) Wert ausschließen Moleschott, Jacob (2) Wert ausschließen Möller, Horst (2) Wert ausschließen Münkel, Daniela (2) Wert ausschließen National Bureau of Economic Research (2) Wert ausschließen Nebe, Wolfgang (2) Wert ausschließen Paczensky, Gert von (2) Wert ausschließen Pilcher, Jeffrey (2) Wert ausschließen Rawert, Matthias (2) Wert ausschließen Rindlisbacher, Stefan (2) Wert ausschließen Saryusz-Wolska, Magdalena (2) Wert ausschließen Schlie, Ulrich (2) Wert ausschließen Schubert, Ernst (2) Wert ausschließen Schulze, Eberhard (2) Wert ausschließen Siebeck, Wolfram (2) Wert ausschließen Tannahill, Reay (2) Wert ausschließen Tjomin, Viktor (2) Wert ausschließen Trentmann, Frank (2) Wert ausschließen Untermann, Matthias (2) Wert ausschließen Velbrück GmbH Bücher und Medien (2) Wert ausschließen Weinert, Sebastian (2) Wert ausschließen Wildt, Michael (2) Wert ausschließen Zachmann, Karin (2) Wert ausschließen A. Martini & Grüttefien (1) Wert ausschließen Ackermann, Peter (1) Wert ausschließen Adamson, Melitta Weiss (1) Wert ausschließen Adolf, Thomas (1) Wert ausschließen Adrià, Ferran (1) Wert ausschließen Ahlhaus, Stephanie (1) Wert ausschließen Alberny, Renaud (1) Wert ausschließen Albrecht, Jörg (1) Wert ausschließen Alimentarium Vevey (1) Wert ausschließen Alsch, Claudia (1) Wert ausschließen Alter, Peter (1) Wert ausschließen Show more show less
> Holding institution Skip to next facet Sächsische Landesbibliothek - Staats- und Universitätsbibliothek (2) Wert ausschließen Show more show less
> Collection Skip to next facet Verbunddaten SWB (530) Wert ausschließen Sächsische Bibliografie (86) Wert ausschließen Lizenzfreie Online-Ressourcen (81) Wert ausschließen Fachkatalog Technikgeschichte (77) Wert ausschließen Food Studies (50) Wert ausschließen Abschlussarbeiten der TU Dresden (11) Wert ausschließen Qucosa (8) Wert ausschließen Diss online (6) Wert ausschließen Wiley (CrossRef) (5) Wert ausschließen SSOAR Social Science Open Access Repository (4) Wert ausschließen Springer Science and Business Media LLC (CrossRef) (3) Wert ausschließen Nationallizenzen (2) Wert ausschließen SLUB/Deutsche Fotothek Arthistoricum (2) Wert ausschließen SLUB/Deutsche Fotothek Fotos (2) Wert ausschließen Walter de Gruyter GmbH (CrossRef) (2) Wert ausschließen Brill (CrossRef) (1) Wert ausschließen Brill Deutschland GmbH (CrossRef) (1) Wert ausschließen Cambridge University Press (CUP) (CrossRef) (1) Wert ausschließen JSTOR (CrossRef) (1) Wert ausschließen JSTOR Arts & Sciences II Archive (1) Wert ausschließen JSTOR Business & Economics (1) Wert ausschließen JSTOR Business I Archive (1) Wert ausschließen Karger eBooks Collection (Nationallizenz) (1) Wert ausschließen Persée (1) Wert ausschließen Springer ebook collection / Chemistry and Materials Science 2005-2008 (Nationallizenz) (1) Wert ausschließen Show more show less