Skip to contents Schulze, Werner [Author] ; Hoffmann, Georg [Other] Nährmittelkunde - [6., überarb. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Fachbuchverl., 1958 Schall, Hermann [Author] Kleine Nahrungsmitteltabelle - [6., verb. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: J. A. Barth, 1954 Rauschning, Siegfried [Author] Lebensmittel-ABC : mit einer Übersicht über die deutsche Lebensmittelgesetzgebung - [2., überarb. und erg. Aufl] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Fachbuchverl., 1953 Orlov, Nikolaj I. [Author] Nahrungsmittelvergiftungen und ihre Prophylaxe Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin: Verl. Volk u. Gesundheit, 1954 Buchinger, Otto [Author] ; Stürmer-Pohle, Anneliese [Other] Vegetarische Kost als Heil- und Dauernahrung Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hannover: Wilkens, [1954] Published in: Wilkens-Diät-Bücherei Kollath, Werner [Author] Die Ordnung unserer Nahrung - [3. Aufl in neuer Fassung] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Hippokrates-Verl., 1952 Dräger, Hans [Author] Diagnostik der Bakterien der Salmonella-Gruppe : und ihre Anwendung in der bakteriologischen Fleischuntersuchung Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin: Akademie-Verlag, 1951 Ziegelmayer, Wilhelm [Author] Ernährungslehre : Grundlagen der Ernährungs- und Verpflegungswissenschaft Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Langensalza: Julius Beltz, [1948] ; Weimar: Verlag Werden und Wirken, [1948] Grote, Louis Ruyter Radcliffe [Other]; Kollath, Werner [Other] Ernährungswirkungen Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Giessen/Lahn: Ärzte-Verl., 1950 ; Stuttgart: Hippokrates-Verl. Marquart, 1950 Published in: Schriftenreihe für Ganzheitsmedizin ; 3 Bircher, Ralph [Author] Kernsätze der Ernährung : was die Ernährung zur Gesundheit beitragen kann - [2. Aufl] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Zürich [u.a.]: Bircher-Benner, 1951 Published in: Deine Gesundheit Schall, Hermann [Author] ; Schall, Hermann Jun [Other] Nahrungsmitteltabelle zur Aufstellung und Berechnung von Diätverordnungen für Krankenhaus, Sanatorium und Praxis - [15., verbesserte Auflage] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Johann Ambrosius Barth Verlag, 1949 ; Berlin: Arbeitsgemeinschaft medizinischer Verlage, 1949 Kollath, Werner [Author] Der Vollwert der Nahrung und seine Bedeutung für Wachstum und Zellersatz Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Wiss. Verl.-Ges., [1950]- Winsch, Wilhelm [Author] 50 Jahre Vegetarier! : Erlebtes u. Gedachtes Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Warnsdorf: Reformverl., 1932 Weitzel, Willy [Author] Die Grundbegriffe der Ernährung : ihre Erarbeitung in Volks-, Mittel-, Fortbildungs- und Haushaltungsschulen nach den Forderungen der neuen Lehrordnung Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Paderborn: Schöningh, 1928 Messner, Hans [Author] Taschenbuch für die Lebensmittelkontrollorgane der Gemeinden : Leitfaden für die Praxis - [2. umgearb. Aufl] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin, Wien: Urban & Schwarzenberg, 1930 Winckel, Max [Other] Nahrung und Ernährung : ein Kursus für gesundheitsgemäße und wirtschaftliche Ernährung für Haushaltungs- u. Gewerbeschulen ... Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin: Schoetz, 1927 Weitzel, Willy [Author] Die Bedeutung der pflanzlichen Nahrungsmittel für die Physiologie und Pathologie : prakt. Anwendg von Obst- u. Gemüsekuren; neue Wege zur Verhütg. u. Behandlg von Fettsucht, Nieren-, Herz- u. Gefässleiden, von harnsauren Diathesen, Zuckerkrankheit; eine neuzeitlich wissenschaftlich begründete Ernährungslehre u. Heilweise Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Radeburg: Dr. Madaus & Co., 1926 Eidgenössisches Gesundheitsamt Leitfaden für Fleischschauer Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Bern: Büchler, 1910 Varges, Johannes [Author] Nahrungsmittelchemie : ein illustriertes Lexikon der Nahrungs- und Genußmittel sowie Gebrauchsgegenstände Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Weber, 1907 Ephraim, Julius [Editor]; Ephraim, Julius [Writer of supplementary textual content] Sammlung der wichtigsten Originalarbeiten über Analyse der Nahrungsmittel Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Johann Ambrosius Barth (Arthur Meiner), 1895 Published in: Bibliothek für Nahrungsmittel-Chemiker ; 4
Schulze, Werner [Author] ; Hoffmann, Georg [Other] Nährmittelkunde - [6., überarb. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Fachbuchverl., 1958
Schall, Hermann [Author] Kleine Nahrungsmitteltabelle - [6., verb. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: J. A. Barth, 1954
Rauschning, Siegfried [Author] Lebensmittel-ABC : mit einer Übersicht über die deutsche Lebensmittelgesetzgebung - [2., überarb. und erg. Aufl] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Fachbuchverl., 1953
Orlov, Nikolaj I. [Author] Nahrungsmittelvergiftungen und ihre Prophylaxe Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin: Verl. Volk u. Gesundheit, 1954
Buchinger, Otto [Author] ; Stürmer-Pohle, Anneliese [Other] Vegetarische Kost als Heil- und Dauernahrung Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hannover: Wilkens, [1954] Published in: Wilkens-Diät-Bücherei
Kollath, Werner [Author] Die Ordnung unserer Nahrung - [3. Aufl in neuer Fassung] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Hippokrates-Verl., 1952
Dräger, Hans [Author] Diagnostik der Bakterien der Salmonella-Gruppe : und ihre Anwendung in der bakteriologischen Fleischuntersuchung Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin: Akademie-Verlag, 1951
Ziegelmayer, Wilhelm [Author] Ernährungslehre : Grundlagen der Ernährungs- und Verpflegungswissenschaft Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Langensalza: Julius Beltz, [1948] ; Weimar: Verlag Werden und Wirken, [1948]
Grote, Louis Ruyter Radcliffe [Other]; Kollath, Werner [Other] Ernährungswirkungen Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Giessen/Lahn: Ärzte-Verl., 1950 ; Stuttgart: Hippokrates-Verl. Marquart, 1950 Published in: Schriftenreihe für Ganzheitsmedizin ; 3
Bircher, Ralph [Author] Kernsätze der Ernährung : was die Ernährung zur Gesundheit beitragen kann - [2. Aufl] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Zürich [u.a.]: Bircher-Benner, 1951 Published in: Deine Gesundheit
Schall, Hermann [Author] ; Schall, Hermann Jun [Other] Nahrungsmitteltabelle zur Aufstellung und Berechnung von Diätverordnungen für Krankenhaus, Sanatorium und Praxis - [15., verbesserte Auflage] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Johann Ambrosius Barth Verlag, 1949 ; Berlin: Arbeitsgemeinschaft medizinischer Verlage, 1949
Kollath, Werner [Author] Der Vollwert der Nahrung und seine Bedeutung für Wachstum und Zellersatz Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Wiss. Verl.-Ges., [1950]-
Winsch, Wilhelm [Author] 50 Jahre Vegetarier! : Erlebtes u. Gedachtes Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Warnsdorf: Reformverl., 1932
Weitzel, Willy [Author] Die Grundbegriffe der Ernährung : ihre Erarbeitung in Volks-, Mittel-, Fortbildungs- und Haushaltungsschulen nach den Forderungen der neuen Lehrordnung Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Paderborn: Schöningh, 1928
Messner, Hans [Author] Taschenbuch für die Lebensmittelkontrollorgane der Gemeinden : Leitfaden für die Praxis - [2. umgearb. Aufl] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin, Wien: Urban & Schwarzenberg, 1930
Winckel, Max [Other] Nahrung und Ernährung : ein Kursus für gesundheitsgemäße und wirtschaftliche Ernährung für Haushaltungs- u. Gewerbeschulen ... Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin: Schoetz, 1927
Weitzel, Willy [Author] Die Bedeutung der pflanzlichen Nahrungsmittel für die Physiologie und Pathologie : prakt. Anwendg von Obst- u. Gemüsekuren; neue Wege zur Verhütg. u. Behandlg von Fettsucht, Nieren-, Herz- u. Gefässleiden, von harnsauren Diathesen, Zuckerkrankheit; eine neuzeitlich wissenschaftlich begründete Ernährungslehre u. Heilweise Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Radeburg: Dr. Madaus & Co., 1926
Eidgenössisches Gesundheitsamt Leitfaden für Fleischschauer Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Bern: Büchler, 1910
Varges, Johannes [Author] Nahrungsmittelchemie : ein illustriertes Lexikon der Nahrungs- und Genußmittel sowie Gebrauchsgegenstände Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Weber, 1907
Ephraim, Julius [Editor]; Ephraim, Julius [Writer of supplementary textual content] Sammlung der wichtigsten Originalarbeiten über Analyse der Nahrungsmittel Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Johann Ambrosius Barth (Arthur Meiner), 1895 Published in: Bibliothek für Nahrungsmittel-Chemiker ; 4
> Media type Skip to next facet Books (283) Wert ausschließen Journals / Newspapers / Series (52) Wert ausschließen Articles (5) Wert ausschließen Sound Recordings (2) Wert ausschließen Kits (1) Wert ausschließen Show more show less
> Availability Skip to next facet Open Shelves (38) Wert ausschließen Stack Collection (111) Wert ausschließen Ask for availability (38) Wert ausschließen Show more show less
> Location Skip to next facet Central Library (120) Wert ausschließen Branch Library of Medicine (79) Wert ausschließen Departmental Library DrePunct (10) Wert ausschließen TU Dresden holdings (6) Wert ausschließen Branch Library of Educationen (2) Wert ausschließen Branch Library of Forestry (2) Wert ausschließen Show more show less
> Rights information Skip to next facet Public Domain Mark - No Copyright (25) Wert ausschließen In Copyright (4) Wert ausschließen Free Access - Rights Reserved (SUB HH) (2) Wert ausschließen Attribution - Non Commercial (CC BY-NC) (1) Wert ausschließen Attribution - Non Commercial - No Derivs (CC BY-NC-ND) (1) Wert ausschließen Attribution - No Derivs (CC BY-ND) (1) Wert ausschließen Show more show less
> Access State Skip to next facet Open Access (109) Wert ausschließen Restricted Access (3) Wert ausschließen Without Specification (30) Wert ausschließen Show more show less
> Language Skip to next facet German (268) Wert ausschließen English (67) Wert ausschließen French (15) Wert ausschließen Not determined (7) Wert ausschließen Latin (6) Wert ausschließen Italian (1) Wert ausschließen Portuguese (1) Wert ausschließen Russian (1) Wert ausschließen Show more show less
> Subject Skip to next facet Medicine (285) Wert ausschließen Agriculture and forestry, horticulture, fisheries, housekeeping (94) Wert ausschließen Chemistry and pharmacology (68) Wert ausschließen Biology (22) Wert ausschließen Sports science (15) Wert ausschließen Technology (13) Wert ausschließen General (12) Wert ausschließen Sociology (12) Wert ausschließen Ethnology and ethnography (11) Wert ausschließen History (8) Wert ausschließen Psychology (8) Wert ausschließen Jurisprudence (8) Wert ausschließen Economics (8) Wert ausschließen Geography (3) Wert ausschließen Pedagogy (3) Wert ausschließen Theology and religious studies (2) Wert ausschließen General sciences (1) Wert ausschließen Classical archaeology (1) Wert ausschließen Art and art history (1) Wert ausschließen Philosophy (1) Wert ausschließen Show more show less
> Creator Skip to next facet Demographic and Health Surveys Program (15) Wert ausschließen ICF International Inc (9) Wert ausschließen ICF Firma (6) Wert ausschließen Mathias, Dietger (6) Wert ausschließen Uni-Taschenbücher GmbH (6) Wert ausschließen Daniel, Hannelore (4) Wert ausschließen Deutsche Forschungsgemeinschaft (4) Wert ausschließen Eisenbrand, Gerhard (4) Wert ausschließen Lang, Konrad (4) Wert ausschließen Rehner, Gertrud (4) Wert ausschließen American Society for Nutrition (3) Wert ausschließen Behr-Völtzer, Christine (3) Wert ausschließen Bourne, Geoffrey H. (3) Wert ausschließen Deutsche Gesellschaft für Ernährung (3) Wert ausschließen Elmadfa, Ibrahim (3) Wert ausschließen Ephraim, Julius (3) Wert ausschließen Kollath, Werner (3) Wert ausschließen König, Joseph (3) Wert ausschließen Leitzmann, Claus (3) Wert ausschließen Meyer, Alexa Leonie (3) Wert ausschließen Schall, Hermann (3) Wert ausschließen Universität Ulm (3) Wert ausschließen Vogelreuter, Axel (3) Wert ausschließen American Society for Clinical Nutrition (2) Wert ausschließen Arbuthnot, John (2) Wert ausschließen Arends, Jann (2) Wert ausschließen Beythien, Adolf (2) Wert ausschließen Biesalski, Hans-Konrad (2) Wert ausschließen Bischoff, Stephan C. (2) Wert ausschließen Budnowski, Agnes (2) Wert ausschließen Béliveau, Richard (2) Wert ausschließen Christian Müllers Erben (2) Wert ausschließen Deutsche Forschungsgemeinschaft Senatskommission zur Beurteilung der Gesundheitlichen Unbedenklichkeit von Lebensmitteln (2) Wert ausschließen Dötsch, Jörg (2) Wert ausschließen Eberhard Karls Universität Tübingen (2) Wert ausschließen Egenolff, Christian (2) Wert ausschließen Federation of European Chemical Societies Food Chemistry Division (2) Wert ausschließen Foodfirst Information and Action Network (2) Wert ausschließen Förster, Johann Jakob (2) Wert ausschließen Förster, Nicolaus (2) Wert ausschließen Gahr, Manfred (2) Wert ausschließen Gassner, Gustav (2) Wert ausschließen Gingras, Denis (2) Wert ausschließen Hendel, Johann Christian (2) Wert ausschließen Hertzka, Gottfried (2) Wert ausschließen Jarisch, Reinhart (2) Wert ausschließen Jäger, Lothar (2) Wert ausschließen Klotter, Christoph (2) Wert ausschließen Konopka, Peter (2) Wert ausschließen Kürth, August (2) Wert ausschließen Lithographische Kunstanstalt von August Kürth (2) Wert ausschließen Myers, Amy (2) Wert ausschließen Mylius, August (2) Wert ausschließen Niekammer, Paul (2) Wert ausschließen Oechsler, Rotraud (2) Wert ausschließen Officina Foersteriana (2) Wert ausschließen Paul Niekammer Stettin (2) Wert ausschließen Ramingen, Jacob von (2) Wert ausschließen Rauschning, Siegfried (2) Wert ausschließen Richter, Gottfried (2) Wert ausschließen Rindlisbacher, Stefan (2) Wert ausschließen Senegal Agence nationale de la statistique et de la démographie (2) Wert ausschließen Servan-Schreiber, David (2) Wert ausschließen Speer, Christian (2) Wert ausschließen Sprengel, Kurt (2) Wert ausschließen Stiftung Deutsches Hygiene-Museum (2) Wert ausschließen Strehlow, Wighard (2) Wert ausschließen Symposium Carcinogenic Anticarcinogenic Factors in Food: Novel Concepts? 1998 Kaiserslautern (2) Wert ausschließen Tiebe, Albrecht (2) Wert ausschließen Urban-&-Fischer-Verlag (2) Wert ausschließen Volchert, Helene (2) Wert ausschließen Weitzel, Willy (2) Wert ausschließen Wreeden, Otto Justus (2) Wert ausschließen Wylegalla, Reinhard (2) Wert ausschließen Ziegelmayer, Wilhelm (2) Wert ausschließen Zückert, Johann Friedrich (2) Wert ausschließen Aapro, Matti S. (1) Wert ausschließen Abderhalden, Emil (1) Wert ausschließen Accum, Friedrich (1) Wert ausschließen Adam, Olaf (1) Wert ausschließen Adhami, Vaqar M. (1) Wert ausschließen Adhami, Vaqar Mustafa (1) Wert ausschließen Adolph, Michael (1) Wert ausschließen Akademie der Wissenschaften der DDR Klasse Biowissenschaften (1) Wert ausschließen Alam, Iftikhar (1) Wert ausschließen Alberti, Michael (1) Wert ausschließen American Dietetic Association (1) Wert ausschließen American Institute of Nutrition (1) Wert ausschließen Angola Ministério da Saúde (1) Wert ausschließen Arens-Azevêdo, Ulrike (1) Wert ausschließen Aristoteles (1) Wert ausschließen Arnim, Christine von (1) Wert ausschließen Aulepp, Holger (1) Wert ausschließen Ballantyne, Sarah (1) Wert ausschließen Barański, Anton (1) Wert ausschließen Bartoszek, Gabriele (1) Wert ausschließen Bartsch, Silke (1) Wert ausschließen Bauer, Jürgen M. (1) Wert ausschließen Baule, Gisela (1) Wert ausschließen Becker, Clemens (1) Wert ausschließen Show more show less
> Collection Skip to next facet Verbunddaten SWB (342) Wert ausschließen Lizenzfreie Online-Ressourcen (108) Wert ausschließen Food Studies (20) Wert ausschließen Sächsische Bibliografie (11) Wert ausschließen Fachkatalog Technikgeschichte (3) Wert ausschließen SAVE - Sicherung des audiovisuellen Erbes in Sachsen (2) Wert ausschließen BASE - Bielefeld Academic Search Engine (1) Wert ausschließen Share it - Open Access und Forschungsdaten-Repositorium der Hochschulbibliotheken in Sachsen-Anhalt (1) Wert ausschließen Show more show less