Skip to contents Neiger, Elisabeth [Author] Dictionary of gastronomy : for the translation and explanation of menus in five languages; [english, deutsch, français, italiano, español] - [2. ed.] Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Haan: Pfanneberg, 2006 Neiger, Elisabeth [Author] Gastronomisches Wörterbuch zur Übersetzung und Erklärung der Speisekarten in fünf Sprachen ; [deutsch, français, english, italiano, español] - [9., verb. und erw. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. München: Gerber, 1993 Neiger, Elisabeth [Author] Dictionnaire gastronomique : pour la traduction et l'explication des menus en 5 langues ; [français, deutsch, english, italiano, español] - [2. éd., revue et corr.] Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. München: Gerber, 1990 Hase-Salto, Maria A. von [Author]; Schaetzing, Edgar E. [Author] Fachwörterbuch für Hotellerie & Gastronomie : deutsch-italienisch/italiano-tedesco Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Frankfurt am Main: Dt. Fachverl., 1993 Italienisch essen + trinken in Deutschland : [d. 1. Restaurantführer; 200 ausgew. Adressen; Orig.-Rezepte, Spezialitäten] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin: Nicolai, 1982 David, Wolfgang [Author] ; David, Barbara [Illustrator] Risotto mit Schuss : italienische Reise für Schlemmer - [1. Auflage] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Düsseldorf; Wien: Econ, 1977 Wiesel, Johann M. [Author] Das neue Osterienbuch : kulturgeschichtlicher und gastronomischer Führer durch die italienischen Schenken, Osterien und Tavernen Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Rom: Zieger in Kommission, 1937 ; Leipzig: Haessel in Kommission, 1937
Neiger, Elisabeth [Author] Dictionary of gastronomy : for the translation and explanation of menus in five languages; [english, deutsch, français, italiano, español] - [2. ed.] Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Haan: Pfanneberg, 2006
Neiger, Elisabeth [Author] Gastronomisches Wörterbuch zur Übersetzung und Erklärung der Speisekarten in fünf Sprachen ; [deutsch, français, english, italiano, español] - [9., verb. und erw. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. München: Gerber, 1993
Neiger, Elisabeth [Author] Dictionnaire gastronomique : pour la traduction et l'explication des menus en 5 langues ; [français, deutsch, english, italiano, español] - [2. éd., revue et corr.] Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. München: Gerber, 1990
Hase-Salto, Maria A. von [Author]; Schaetzing, Edgar E. [Author] Fachwörterbuch für Hotellerie & Gastronomie : deutsch-italienisch/italiano-tedesco Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Frankfurt am Main: Dt. Fachverl., 1993
Italienisch essen + trinken in Deutschland : [d. 1. Restaurantführer; 200 ausgew. Adressen; Orig.-Rezepte, Spezialitäten] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin: Nicolai, 1982
David, Wolfgang [Author] ; David, Barbara [Illustrator] Risotto mit Schuss : italienische Reise für Schlemmer - [1. Auflage] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Düsseldorf; Wien: Econ, 1977
Wiesel, Johann M. [Author] Das neue Osterienbuch : kulturgeschichtlicher und gastronomischer Führer durch die italienischen Schenken, Osterien und Tavernen Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Rom: Zieger in Kommission, 1937 ; Leipzig: Haessel in Kommission, 1937
> Location Skip to next facet Central Library (5) Wert ausschließen Branch Library of Educationen (2) Wert ausschließen Departmental Library DrePunct (1) Wert ausschließen Show more show less
> Language Skip to next facet German (7) Wert ausschließen Italian (3) Wert ausschließen English (2) Wert ausschließen French (2) Wert ausschließen Spanish (2) Wert ausschließen Multiple (1) Wert ausschließen Show more show less
> Subject Skip to next facet Agriculture and forestry, horticulture, fisheries, housekeeping (4) Wert ausschließen Economics (4) Wert ausschließen Show more show less
> Creator Skip to next facet Neiger, Elisabeth (3) Wert ausschließen David, Barbara (1) Wert ausschließen David, Wolfgang (1) Wert ausschließen Hase-Salto, Maria A. von (1) Wert ausschließen Schaetzing, Edgar E. (1) Wert ausschließen Wiesel, Johann M. (1) Wert ausschließen Show more show less
> Collection Skip to next facet Verbunddaten SWB (7) Wert ausschließen Food Studies (1) Wert ausschließen Show more show less