Skip to contents Fox, Patrick F. [Author]; Guinee, Timothy P. [Author]; Cogan, Timothy M. [Author]; McSweeney, Paul L. H. [Author] Fundamentals of cheese science - [Second edition] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. New York, NY: Springer, [2017] Harbutt, Juliet [Editor]; Aspinwall, Martin [Other] Käse der Welt : über 750 Sorten Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. München: Dorling Kindersley, 2011 Neuhaus, Heinrich G. [Other] Käsesorten aus Europa Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Matthaes, 1992 Kielwein, Gerhard [Author]; Luh, Hans Kurt [Author] Internationale Käsekunde : Geschichte, Geheimnisse, Genüsse - [Lizenzausg.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Staufen, [1980] Published in: Käse und Wein ; 1 Fox, Patrick F. [Editor] Cheese : chemistry, physics and microbiology Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Amsterdam; Heidelberg [u.a.]: Elsevier Academic Press, 19XX- ; London [u.a.]: Elsevier Applied Science Klupsch, Hans J. [Author] Saure Milcherzeugnisse - Milchmischgetränke und Desserts Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Gelsenkirchen-Buer: Mann, 1984 Kreuz, Angela [Author] Alles Käse? : Überlegungen zur Gewinnung von Milchprodukten in vorgeschichtlicher Zeit Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2008 Published in: Denkmalpflege & Kulturgeschichte ; (2008), 4, Seite 31-35 Mohr, Walter [Author]; Koenen, Karl [Author] Die Butter Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hildesheim: Mann, 1958 Sturm, Winfried [Author] Verpackung milchwirtschaftlicher Lebensmittel Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Kempten: Ed. IMQ, 1998 Kiermeier, Friedrich [Author]; Lechner, Erika [Author] Milch und Milcherzeugnisse : mit 141 Tabellen Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin [u.a.]: Parey, 1973 Published in: Grundlagen und Fortschritte der Lebensmitteluntersuchung ; 1500 Kramer, Ernst [Author] Die Bakterien in ihrem Verhältnisse zu den landw.-technischen Gewerben Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Wien: Gerold, 1892 Published in: Kramer, Ernst: Die Bakteriologie in ihren Beziehungen zur Landwirtschaft und den landw.-technischen Gewerben. ; 2 Tunick, Michael [Editor] Handbook of cheese chemistry Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. London: Royal Society of Chemistry, [2023] Published in: Food chemistry, function and analysis ; 40 Kielwein, Gerhard [Author]; Luh, Hans Kurt [Author] ; Farny, Oskar [Author of introduction, etc.]; Besser, Klaus [Writer of preface] Internationale Käsekunde : Geschichte, Geheimnisse, Genüsse : mit einem Ratgeber "Welcher Wein zu welchem Käse?", exquisiten Käserezepten und einem Käselexikon Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Seewald Verlag, 1979 Kanekanian, Ara [Editor] Milk and dairy products as functional foods Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Oxford [u.a.]: Wiley-Blackwell, 2014 Published in: Society of Dairy Technology book series Pieper, Katrin [Author] Milch-Büchlein Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Buchverlag für die Frau, 2012 Published in: Minibibliothek Bellersen Quirini, Cosima [Author] Joghurt, Quark und Käse : natürlich selbst gemacht Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Ulmer, 2011 Schnitzer, Doris [Author] Auswertung der Ergebnisse der amtlichen Qualitätsprüfung von sächsischen Milcherzeugnissen im Jahr 2004 Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2005 Published in: Infodienst ... für Beratung und Schule der Sächsischen Agrarverwaltung ; (2005), 6, Seite 89-95 Saxon Bibliography (Sächsische Bibliografie) Schnitzer, Doris [Author] Ergebnisse der amtlichen Qualitätsprüfungen von sächsischen Milcherzeugnisse im Jahr 2003 Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2004 Published in: Infodienst ... für Beratung und Schule der Sächsischen Agrarverwaltung ; (2004), 6, Seite 111-117 Saxon Bibliography (Sächsische Bibliografie) Shortt, Colette [Editor] Handbook of functional dairy products Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Boca Raton, Fla. [u.a.]: CRC Press, 2004 Published in: Functional foods and nutraceuticals series Schnitzer, Doris [Author] Ergebnisse der amtlichen Qualitätsprüfungen für sächsische Milcherzeugnisse im Jahr 2001 Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2002 Published in: Infodienst ... für Beratung und Schule der Sächsischen Agrarverwaltung ; (2002), 2, Seite 136-141 Saxon Bibliography (Sächsische Bibliografie)
Fox, Patrick F. [Author]; Guinee, Timothy P. [Author]; Cogan, Timothy M. [Author]; McSweeney, Paul L. H. [Author] Fundamentals of cheese science - [Second edition] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. New York, NY: Springer, [2017]
Harbutt, Juliet [Editor]; Aspinwall, Martin [Other] Käse der Welt : über 750 Sorten Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. München: Dorling Kindersley, 2011
Neuhaus, Heinrich G. [Other] Käsesorten aus Europa Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Matthaes, 1992
Kielwein, Gerhard [Author]; Luh, Hans Kurt [Author] Internationale Käsekunde : Geschichte, Geheimnisse, Genüsse - [Lizenzausg.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Staufen, [1980] Published in: Käse und Wein ; 1
Fox, Patrick F. [Editor] Cheese : chemistry, physics and microbiology Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Amsterdam; Heidelberg [u.a.]: Elsevier Academic Press, 19XX- ; London [u.a.]: Elsevier Applied Science
Klupsch, Hans J. [Author] Saure Milcherzeugnisse - Milchmischgetränke und Desserts Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Gelsenkirchen-Buer: Mann, 1984
Kreuz, Angela [Author] Alles Käse? : Überlegungen zur Gewinnung von Milchprodukten in vorgeschichtlicher Zeit Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2008 Published in: Denkmalpflege & Kulturgeschichte ; (2008), 4, Seite 31-35
Mohr, Walter [Author]; Koenen, Karl [Author] Die Butter Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hildesheim: Mann, 1958
Sturm, Winfried [Author] Verpackung milchwirtschaftlicher Lebensmittel Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Kempten: Ed. IMQ, 1998
Kiermeier, Friedrich [Author]; Lechner, Erika [Author] Milch und Milcherzeugnisse : mit 141 Tabellen Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin [u.a.]: Parey, 1973 Published in: Grundlagen und Fortschritte der Lebensmitteluntersuchung ; 1500
Kramer, Ernst [Author] Die Bakterien in ihrem Verhältnisse zu den landw.-technischen Gewerben Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Wien: Gerold, 1892 Published in: Kramer, Ernst: Die Bakteriologie in ihren Beziehungen zur Landwirtschaft und den landw.-technischen Gewerben. ; 2
Tunick, Michael [Editor] Handbook of cheese chemistry Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. London: Royal Society of Chemistry, [2023] Published in: Food chemistry, function and analysis ; 40
Kielwein, Gerhard [Author]; Luh, Hans Kurt [Author] ; Farny, Oskar [Author of introduction, etc.]; Besser, Klaus [Writer of preface] Internationale Käsekunde : Geschichte, Geheimnisse, Genüsse : mit einem Ratgeber "Welcher Wein zu welchem Käse?", exquisiten Käserezepten und einem Käselexikon Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Seewald Verlag, 1979
Kanekanian, Ara [Editor] Milk and dairy products as functional foods Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Oxford [u.a.]: Wiley-Blackwell, 2014 Published in: Society of Dairy Technology book series
Pieper, Katrin [Author] Milch-Büchlein Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Buchverlag für die Frau, 2012 Published in: Minibibliothek
Bellersen Quirini, Cosima [Author] Joghurt, Quark und Käse : natürlich selbst gemacht Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Ulmer, 2011
Schnitzer, Doris [Author] Auswertung der Ergebnisse der amtlichen Qualitätsprüfung von sächsischen Milcherzeugnissen im Jahr 2004 Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2005 Published in: Infodienst ... für Beratung und Schule der Sächsischen Agrarverwaltung ; (2005), 6, Seite 89-95 Saxon Bibliography (Sächsische Bibliografie)
Schnitzer, Doris [Author] Ergebnisse der amtlichen Qualitätsprüfungen von sächsischen Milcherzeugnisse im Jahr 2003 Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2004 Published in: Infodienst ... für Beratung und Schule der Sächsischen Agrarverwaltung ; (2004), 6, Seite 111-117 Saxon Bibliography (Sächsische Bibliografie)
Shortt, Colette [Editor] Handbook of functional dairy products Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Boca Raton, Fla. [u.a.]: CRC Press, 2004 Published in: Functional foods and nutraceuticals series
Schnitzer, Doris [Author] Ergebnisse der amtlichen Qualitätsprüfungen für sächsische Milcherzeugnisse im Jahr 2001 Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2002 Published in: Infodienst ... für Beratung und Schule der Sächsischen Agrarverwaltung ; (2002), 2, Seite 136-141 Saxon Bibliography (Sächsische Bibliografie)
> Media type Skip to next facet Books (359) Wert ausschließen Standards (273) Wert ausschließen Articles (181) Wert ausschließen Images (107) Wert ausschließen Journals / Newspapers / Series (46) Wert ausschließen Thesis (1) Wert ausschließen Web Sites (1) Wert ausschließen Show more show less
> Availability Skip to next facet Open Shelves (90) Wert ausschließen Stack Collection (82) Wert ausschließen Ask for availability (7) Wert ausschließen Show more show less
> Location Skip to next facet Central Library (119) Wert ausschließen Departmental Library DrePunct (62) Wert ausschließen Branch Library of Educationen (7) Wert ausschließen Branch Library of Medicine (4) Wert ausschließen Branch Library of Forestry (2) Wert ausschließen TU Dresden holdings (2) Wert ausschließen Branch Library of Law (1) Wert ausschließen Show more show less
> Rights information Skip to next facet In Copyright (276) Wert ausschließen Attribution (CC BY) (8) Wert ausschließen Public Domain Mark - No Copyright (5) Wert ausschließen Attribution - Non Commercial - No Derivs (CC BY-NC-ND) (4) Wert ausschließen Attribution - Non Commercial (CC BY-NC) (1) Wert ausschließen Attribution - No Derivs (CC BY-ND) (1) Wert ausschließen Show more show less
> Access State Skip to next facet Open Access (223) Wert ausschließen Restricted Access (273) Wert ausschließen Without Specification (276) Wert ausschließen Show more show less
> Language Skip to next facet German (438) Wert ausschließen English (393) Wert ausschließen No linguistic content (106) Wert ausschließen French (15) Wert ausschließen Not determined (14) Wert ausschließen Spanish (8) Wert ausschließen Latin (4) Wert ausschließen Italian (3) Wert ausschließen Polish (3) Wert ausschließen Russian (3) Wert ausschließen Portuguese (2) Wert ausschließen Dutch (1) Wert ausschließen Slovak (1) Wert ausschließen Swedish (1) Wert ausschließen Show more show less
> Subject Skip to next facet Agriculture and forestry, horticulture, fisheries, housekeeping (492) Wert ausschließen Technology (333) Wert ausschließen Chemistry and pharmacology (170) Wert ausschließen Biology (140) Wert ausschließen Economics (128) Wert ausschließen Art and art history (107) Wert ausschließen Medicine (75) Wert ausschließen Sociology (68) Wert ausschließen General (30) Wert ausschließen Geography (21) Wert ausschließen History (7) Wert ausschließen Ethnology and ethnography (6) Wert ausschließen General sciences (5) Wert ausschließen General and comparative linguistics and literary studies, indo-european, non-european languages and literatures (5) Wert ausschließen Political science (5) Wert ausschließen Pedagogy (3) Wert ausschließen Physics (2) Wert ausschließen Psychology (2) Wert ausschließen Jurisprudence (2) Wert ausschließen Sports science (2) Wert ausschließen Theology and religious studies (2) Wert ausschließen Military science (1) Wert ausschließen Romance studies (1) Wert ausschließen Show more show less
> Creator Skip to next facet ISO International Organization for Standardization (178) Wert ausschließen ISO Internationale Organisation für Normung (178) Wert ausschließen ISO Organisation Internationale de Normalisation (178) Wert ausschließen ISO/TC 34 Food products (177) Wert ausschließen ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse (177) Wert ausschließen ISO/TC 34 Produits alimentaires (177) Wert ausschließen FIL Fédération Internationale de Laiterie (166) Wert ausschließen IDF International Dairy Federation (166) Wert ausschließen IDF Internationale Milchwirtschafts-Föderation (166) Wert ausschließen DIN Deutsches Institut für Normung e. V. (93) Wert ausschließen DIN German Institute for Standardization (93) Wert ausschließen DIN-Normenausschuss Lebensmittel und landwirtschaftliche Produkte (NAL) (93) Wert ausschließen Food and Agricultural Products Standards Committee (93) Wert ausschließen Rössing, Renate (23) Wert ausschließen Rössing, Roger (23) Wert ausschließen JTimage by Burkhard Jüttner (22) Wert ausschließen Gerig, Uwe (15) Wert ausschließen Kiermeier, F. (10) Wert ausschließen Trinks und Co. GmbH Leipzig (9) Wert ausschließen Europäische Kommission Gemeinsame Forschungsstelle (8) Wert ausschließen Kiermeier, Friedrich (7) Wert ausschließen Töpel, Alfred (7) Wert ausschließen Acker, L. (6) Wert ausschließen National Bureau of Economic Research (6) Wert ausschließen Spiller, Achim (6) Wert ausschließen Unbekannter Fotograf (6) Wert ausschließen Fox, Patrick F. (5) Wert ausschließen Konrad, H. (5) Wert ausschließen Mohr, W. (5) Wert ausschließen OECD (5) Wert ausschließen Baumann, O. (4) Wert ausschließen Haile, Mekbib Gebretsadik (4) Wert ausschließen Hamed, M. G. E. (4) Wert ausschließen Hanisch, Günther (4) Wert ausschließen Herrmann, Roland (4) Wert ausschließen Kielwein, Gerhard (4) Wert ausschließen Martiny, Benno (4) Wert ausschließen Peter, Richard sen (4) Wert ausschließen Pien, J. (4) Wert ausschließen Rambke, K. (4) Wert ausschließen Rittweger-Heiligmann, Doris (4) Wert ausschließen Schröter, Wolfgang G. (4) Wert ausschließen Schwarz, G. (4) Wert ausschließen Strohecker, R. (4) Wert ausschließen Stubbs, J. R. (4) Wert ausschließen Agroscope (3) Wert ausschließen Babick, Frank (3) Wert ausschließen Begunov, Vitalij L. (3) Wert ausschließen Bengen, M. F. (3) Wert ausschließen Bundesforschungsanstalt für Landwirtschaft (3) Wert ausschließen Bunzel, M. (3) Wert ausschließen Ciaian, Pavel (3) Wert ausschließen Di Marcantonio, Federica (3) Wert ausschließen Ecorys (3) Wert ausschließen Handajani, Marisa (3) Wert ausschließen Hinrichs, Jörg (3) Wert ausschließen Kandler, O. (3) Wert ausschließen Kleinschmidt, Thomas (3) Wert ausschließen Mair-Waldburg, Heinrich (3) Wert ausschließen Marcellis-Warin, Nathalie de (3) Wert ausschließen Mc Dowall, F. H. (3) Wert ausschließen Minten, Bart (3) Wert ausschließen Peignier, Ingrid (3) Wert ausschließen Pelikan, Janine (3) Wert ausschließen Rohm, Harald (3) Wert ausschließen Sachsen Sächsisches Staatsministerium für Umwelt und Landwirtschaft (3) Wert ausschließen Schnitzer, Doris (3) Wert ausschließen Schott, Johanna (3) Wert ausschließen Surber, Georg (3) Wert ausschließen Tamime, Adnan Y. (3) Wert ausschließen Teubner, Christian (3) Wert ausschließen Tillmans, J. (3) Wert ausschließen USA Foreign Agricultural Service (3) Wert ausschließen Voigt, J. (3) Wert ausschließen Weible, Daniela (3) Wert ausschließen Zamani, Omid (3) Wert ausschließen AND-International Körperschaft (2) Wert ausschließen American Dairy Science Association (2) Wert ausschließen Anderson, D. Mark (2) Wert ausschließen Baltussen, Willy (2) Wert ausschließen Banse, Martin (2) Wert ausschließen Barkworth, H. (2) Wert ausschließen Baumgartner, Josef (2) Wert ausschließen Beckel, A. (2) Wert ausschließen Bellersen Quirini, Cosima (2) Wert ausschließen Biganzoli, Fabrizio (2) Wert ausschließen Bohm, E. (2) Wert ausschließen Boimah, Mavis (2) Wert ausschließen Bruncke, Rudolf (2) Wert ausschließen Bundesanstalt für Milchforschung (2) Wert ausschließen Bundesforschungsanstalt für Ernährung und Lebensmittel Standort Kiel (2) Wert ausschließen Buruiana, L. (2) Wert ausschließen Busse, M. (2) Wert ausschließen Böhm, Anke (2) Wert ausschließen Charles, Kerwin Kofi (2) Wert ausschließen Cogan, Timothy M. (2) Wert ausschließen Contò, Francesco (2) Wert ausschließen Cruse, K. (2) Wert ausschließen Czysz, W. (2) Wert ausschließen De Winne, Jasmien (2) Wert ausschließen Show more show less
> Collection Skip to next facet Verbunddaten SWB (414) Wert ausschließen Lizenzfreie Online-Ressourcen (193) Wert ausschließen Nautos (ISO-Normen) (178) Wert ausschließen SLUB/Deutsche Fotothek Arthistoricum (106) Wert ausschließen SLUB/Deutsche Fotothek Fotos (106) Wert ausschließen Springer Science and Business Media LLC (CrossRef) (97) Wert ausschließen Nautos (DIN-Normen) (93) Wert ausschließen Wiley (CrossRef) (41) Wert ausschließen Diss online (17) Wert ausschließen Sächsische Bibliografie (15) Wert ausschließen Fachkatalog Technikgeschichte (10) Wert ausschließen Food Studies (10) Wert ausschließen BASE - Bielefeld Academic Search Engine (8) Wert ausschließen EconStor (German National Library of Economics, ZBW) (7) Wert ausschließen Georg Thieme Verlag KG (CrossRef) (5) Wert ausschließen Qucosa (3) Wert ausschließen Nautos (VDI-Normen) (2) Wert ausschließen VDI Verlag GmbH (CrossRef) (2) Wert ausschließen Walter de Gruyter GmbH (CrossRef) (2) Wert ausschließen Brill (CrossRef) (1) Wert ausschließen Institutional Repository of Leibniz Universität Hannover (1) Wert ausschließen Karger eBooks Collection (1) Wert ausschließen University College for Teacher Education Lower Austria (CrossRef) (1) Wert ausschließen Show more show less