• Media type: Book
  • Title: Sensorische Beurteilung von Lebensmitteln
  • Contributor: Kiermeier, Friedrich [Author]; Haevecker, Ulrich [Other]
  • imprint: München: J. F. Bergmann, 1972
  • Issue: Erw. Sonderabdr.
  • Extent: 101 S.; graph. Darst., Tab
  • Language: German
  • ISBN: 3807002847; 0387002847
  • RVK notation: VN 8400 : Allgemeines
  • Keywords: Lebensmittel > Sensorische Prüfung
  • Origination:
  • Footnote: Literaturverz. S. 54 - 91. - Aus: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung; 141.1969 (277-290); 143.1970 (241-253, 321-337)

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  • Shelf-mark: 2023 8 000313
  • Item ID: 34971648
  • Status: To be used in the library, interlibrary loan possible
  • Shelf-mark: 0670 22314 001
  • Item ID: 10253067
  • Status: Loanable, place order