Media type: Book Title: Sensorische Beurteilung von Lebensmitteln Contributor: Kiermeier, Friedrich [Author]; Haevecker, Ulrich [Other] imprint: München: J. F. Bergmann, 1972 Issue: Erw. Sonderabdr. Extent: 101 S.; graph. Darst., Tab Language: German ISBN: 3807002847; 0387002847 RVK notation: VN 8400 : Allgemeines Keywords: Lebensmittel > Sensorische Prüfung Origination: Footnote: Literaturverz. S. 54 - 91. - Aus: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung; 141.1969 (277-290); 143.1970 (241-253, 321-337)
Central Library – FoodStudio Shelf-mark: 2023 8 000313 Item ID: 34971648 Status: To be used in the library, interlibrary loan possible
Central Library – stack Shelf-mark: 0670 22314 001 Item ID: 10253067 Status: Loanable, place order > Ordering possible ‒ please log in