• Media type: Book
  • Title: Zur Bedeutung der Fette in der menschlichen Ernährung
  • Contributor: Ahrens, Edward H. [Other]
  • Corporation: Deutsche Forschungsgemeinschaft
  • Published: Weinhein: Verl. Chemie, 1983
    Weinheim: Edition Medizin, 1983
  • Published in: Wissenschaftliche Arbeitspapiere / DFG, Deutsche Forschungsgemeinschaft
  • Issue: 1. Aufl., 1. Nachdr.
  • Extent: 24 S
  • Language: German; English
  • ISBN: 3527275029
  • RVK notation: WX 2300 : Allgemeines
  • Keywords: Fett > Ernährung
  • Origination:
  • Footnote: Beitr. teilw. dt., teilw. engl

copies

(0)
  • Shelf-mark: 96 8 03968 001
  • Item ID: 31824244
  • Status: Loanable, place order
Delivery expected: 1 - 2 days after order
  • Shelf-mark: 3283 80839 001
  • Item ID: 33481279
  • Status: Loanable, place order
Orders received from Mon - Fri by 1 pm are expected to be ready for you on the same day.