• Media type: Book
  • Title: Lexikon der Küche : [gekürzte Kochanweisungen, fachgewerbliche Angaben..., Fachwörterverzeichnisse in Deutsch, Englisch, Französisch, Italienisch und Spanisch, zeitgemäße Speisenamen-Verdeutschung]
  • Contributor: Hering, Richard [Author]
  • imprint: Wien: Richard Hering, 1929
    Berlin: Kirchner, 1929
  • Issue: 6., verb. Aufl.
  • Extent: 797 S.
  • Language: German
  • RVK notation: ZE 40000 : International, Allgemeines
  • Keywords: Kochbuch
  • Origination:
  • Footnote:

copies

(0)
  • Shelf-mark: 2023 8 017297
  • Item ID: 32528442
  • Status: To be used in the library, interlibrary loan possible
  • Shelf-mark: 2022 8 015246
  • Item ID: 34753661
  • Status: To be used in the library, interlibrary loan possible
  • Shelf-mark: Putz.20 8 272
  • Item ID: 31701964
  • Status: Place order for use under supervision, no dispatch by interlibrary loan; delivery of photocopies possible