• Media type: Book; Thesis
  • Title: Vermeidung organoleptischer Beeinträchtigungen von Trinkwasser : Rolle der freien Aminosäuren bei Chlordesinfektion
  • Contributor: Grübel, Anika [Author]
  • imprint: Karlsruhe: TZW: DVGW-Technologiezentrum Wasser, 2013
  • Published in: Technologiezentrum Wasser: Veröffentlichungen aus dem DVGW-Technologiezentrum Wasser ; 58
  • Extent: XVIII, 184 S.; zahlr. graph. Darst
  • Language: German
  • RVK notation: AR 22360 : Trinkwasser, -qualität, -aufbereitung
  • Keywords: Duftstoff > Trinkwasser
  • Origination:
  • University thesis: Zugl.: Dresden, Techn. Univ., Fak. Umweltwiss., Diss., 2013
  • Footnote: Zsfassung auch in engl. Sprache. - Literaturang

copies

(0)
  • Status: To be used in the library, interlibrary loan possible
  • Shelf-mark: 2013 8 035488
  • Item ID: 33077541
  • Status: Place order for use in library, no dispatch by interlibrary loan; delivery of photocopies possible
Orders received from Mon - Fri by 1 pm are expected to be ready for you on the same day.