• Media type: Book
  • Title: Verfahren der Aufbereitung und Vermarktung von Speisekartoffeln sowie ausgewählten Gemüse- und Obstarten
  • Parallel title: Sposoby tovarnoj obrabotki i podgotovki k prodaže prodovol'stvennogo kartofelja nekotorych vidov oboščnych i ilodovych kul'tur
    Methods of post-harvest processing and marketing of ware potatoes and select kinds of vegetables and fruit
  • Other titles: Parallelt.: Sposoby tovarnoj obrabotki i podgotovki k prodaže prodovol'stvennogo kartofelja nekotorych vidov oboščnych i ilodovych kul'tur
    Parallelt.: Methods of post-harvest processing and marketing of ware potatoes and select kinds of vegetables and fruit
  • Contributor: Schlesinger, Franz [VerfasserIn]
  • Corporation: Institut für Landwirtschaftliche Information und Dokumentation
  • imprint: Berlin: Institut für Landwirtschaftliche Information u. Dokumentation, 1985
  • Published in: Fortschrittsberichte für die Landwirtschaft und Nahrungsgüterwirtschaft ; 23,3
  • Extent: 68 S.; Ill., graph. Darst; 8°
  • Language: German; Russian; English
  • Origination:
  • Footnote: Literaturverz. S. 60 - 68

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