• Media type: Book
  • Title: Frankreich à la carte : 130 einfache und raffinierte Rezepte aus 18 Regionen
  • Work titles: Le meilleur et le plus simple de la France <dt.>
  • Contributor: Robuchon, Joël [Author]; Millau, Christian [Editor]; Glaser, Wolfgang [Other]
  • Published: München: Heyne, 1996
  • Published in: Collection Rolf Heyne
  • Extent: 329 S.; zahlr. Ill; 27 cm
  • Language: German
  • ISBN: 3453115325
  • RVK notation: ZE 40000 : International, Allgemeines
  • Keywords: Frankreich
    Frankreich
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  • Provenance information: 2024 4 005006 / Sammlung: Bibliothek Eckart Witzigmann

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  • Shelf-mark: FOOD-SIEB-4.45
  • Item ID: 34602156
  • Status: To be used in the library, interlibrary loan possible
  • Shelf-mark: 514.ROBJ.1996
  • Item ID: 35270121
  • Status: To be used in the library, interlibrary loan possible