Media type: Book Title: Handbuch der Milch- und Molkereitechnik Contributor: Bake, Klaus [Other] Corporation: Tetra Pak Processing GmbH imprint: Gelsenkirchen: Mann, 2003 Extent: 463 S; zahlr. Ill., graph. Darst Language: German ISBN: 3786201463 RVK notation: ZE 26000 : International, Allgemeines ZE 27000 : International, Allgemeines ZE 27400 : International, Allgemeines ZE 27500 : International, Allgemeines Keywords: Molkereitechnologie Milchwissenschaft > Milchverarbeitung > Lebensmittelhygiene Origination: Footnote: Hier auch später erschienene, unveränd. Nachdrucke
Branch Library of Education ans Pedagogy – open access area Shelf-mark: ZE 27000 B167 Item ID: 31545174 Status: To be used in the library, interlibrary loan possible
Departmental Library DrePunct – stack Shelf-mark: R2023 4 264 Item ID: 31001199 Status: Loanable, place order > Ordering possible ‒ please log in Delivery expected: 1 - 2 days after order