• Media type: Book
  • Title: Experimente rund ums Kochen, Braten, Backen
  • Contributor: Schwedt, Georg [Author]
  • imprint: Weinheim: Wiley-VCH-Verl., 2010
  • Published in: Chemie macht Spaß!
  • Issue: 2., vollst. überarb. und erw. Aufl.
  • Extent: XII, 221 S.; Ill., graph. Darst; 240 mm x 170 mm
  • Language: German
  • ISBN: 9783527327904
  • Publisher, production or purchase order numbers: Sonstige Nummer: 1132790 000
  • RVK notation: VN 8000 : Allgemeines
    VB 2000 : Populärwissenschaftliche Darstellung; Trivialliteratur; Jugendsachbuch
    ZE 77000 : International, Allgemeines
  • Keywords: Garen > Chemie > Experiment
  • Origination:
  • Footnote: Literaturverz. S. [213] - 215

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  • Shelf-mark: VB 2000 S412 E9(2)
  • Item ID: 32746757
  • Status: Loanable, place order
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