• Media type: Book; Thesis
  • Title: Sensory adjectives in the discourse of food : a frame-semantic approach to language and perception
  • Contains: Tabellen
  • Contributor: Diederich, Catherine [Author]
  • imprint: Amsterdam; Philadelphia: John Benjamins Publishing Company, 2015
  • Published in: Converging evidence in language and communication research ; 16
  • Extent: XIV, 220 S; graf. Darst; 25 cm
  • Language: English
  • DOI: 10.1075/celcr.16
  • ISBN: 9789027239075
  • Identifier:
  • RVK notation: HF 303 : Adjektiv, Numerale
  • Keywords: Englisch > Adjektiv > Lebensmittel > Geschmack > Sensorik
    Englisch > Deutsch > Adjektiv > Nahrung > Wahrnehmung > Kontrastive Linguistik
  • Origination:
  • University thesis: [Unbearb. zugl.: Basel, Univ., Diss., 2014]
  • Footnote: Enth. Literaturangaben und Register

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