• Media type: E-Book; Thesis
  • Title: Mikrobiologische Sicherheit von Rohwurstprodukten : Wirkung von Natriumnitrit auf Lebensmittelinfektionserreger
  • Other titles: Effect of Sodium Nitrite on the Survival of Listeria monocytogenes, Shiga Toxin-Producing Escherichia coli (STEC), and Salmonella spp. in raw fermented sausages
  • Contributor: Kabisch, Jan [Verfasser]; Scherer, Siegfried [Akademischer Betreuer]; Gareis, Manfred [Akademischer Betreuer]
  • imprint: München: Universitätsbibliothek der TU München, 2014
  • Extent: Online-Ressource
  • Language: German
  • Identifier:
  • Keywords: Rohwurst ; Produkt ; Natriumnitrit ; Salami ; Starterkultur ; Wurst ; BIO Biowissenschaften ; Hochschulschrift
  • Origination:
  • University thesis: München, Technische Universität München, Diss., 2014
  • Footnote:
  • Access State: Open Access