DIN-Normenausschuss Eisen-, Blech- und Metallwaren (NAEBM),
Hardware, Tinware and Metal Products Standards Committee,
DIN Deutsches Institut für Normung e. V.,
DIN German Institute for Standardization
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Media type:
Standard
Title:
DIN EN ISO 8442-9
:
Werkstoffe und Gegenstände in Kontakt mit Lebensmitteln - Schneidwaren und Tafelgeräte - Teil 9: Anforderungen an keramische Messer (ISO 8442-9:2018); Deutsche Fassung EN ISO 8442-9:2018
Other titles:
Früher unter dem Titel: DIN EN ISO 8442-9 (2017-05)
Materials and articles in contact with foodstuffs - Cutlery and table holloware - Part 9: Requirements for ceramic knives (ISO 8442-9:2018); German version EN ISO 8442-9:2018
Matériaux et objets en contact avec les denrées alimentaires - Coutellerie et orfèvrerie de table - Partie 9: Exigences relatives aux couteaux en céramique (ISO 8442-9:2018); Version allemande EN ISO 8442-9:2018