DIN-Normenausschuss Lebensmittel und landwirtschaftliche Produkte (NAL),
Food and Agricultural Products Standards Committee,
DIN Deutsches Institut für Normung e. V.,
DIN German Institute for Standardization
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Media type:
Standard
Title:
DIN EN ISO 9233-2
:
Käse, Käserinde und Schmelzkäse - Bestimmung des Natamycingehalts - Teil 2: Verfahren mit Hochleistungs-Flüssigchromatographie für Käse, Käserinde und Schmelzkäse (ISO 9233-2:2018); Deutsche Fassung EN ISO 9233-2:2018
Other titles:
Früher unter dem Titel: DIN EN ISO 9233-2 (2013-08)
Früher unter dem Titel: DIN EN ISO 9233-2 (2018-01)
Cheese, cheese rind and processed cheese - Determination of natamycin content - Part 2: High-performance liquid chromatographic method for cheese, cheese rind and processed cheese (ISO 9233-2:2018); German version EN ISO 9233-2:2018
Fromage, croûte de fromage et fromages fondus - Détermination de la teneur en natamycine - Partie 2: Méthode par chromatographie liquide à haute performance pour fromage, croûte de fromage et fromages fondus (ISO 9233-2:2018); Version allemande EN ISO 9233-2:2018
Footnote:
Internationale Übereinstimmung mit: BVL L 03.00-41/2 (2020-02) - identisch; EN ISO 9233-2 (2018-05) - identisch; ISO 9233-2 (2018-03) - identisch