DIN-Normenausschuss Lebensmittel und landwirtschaftliche Produkte (NAL),
Food and Agricultural Products Standards Committee,
DIN Deutsches Institut für Normung e. V.,
DIN German Institute for Standardization
DIN EN ISO 23036-2
: Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahren zum Nachweis von Anisakidae L3-Larven in Fisch und Fischereierzeugnissen - Teil 2: Verfahren der künstlichen Verdauung (ISO 23036-2:2021); Deutsche Fassung EN ISO 23036-2:2021
- [2021-08-00]
You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.
Media type:
Standard
Title:
DIN EN ISO 23036-2
:
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahren zum Nachweis von Anisakidae L3-Larven in Fisch und Fischereierzeugnissen - Teil 2: Verfahren der künstlichen Verdauung (ISO 23036-2:2021); Deutsche Fassung EN ISO 23036-2:2021
Other titles:
Früher unter dem Titel: DIN EN ISO 23036-2 (2019-11)
Microbiology of the food chain - Methods for the detection of Anisakidae L3 larvae in fish and fishery products - Part 2: Artificial digestion method (ISO 23036-2:2021); German version EN ISO 23036-2:2021
Microbiologie de la chaîne alimentaire - Méthodes de recherche des larves L3 d'Anisakidae dans les poissons et produits de la pêche - Partie 2: Méthode de digestion artificielle (ISO 23036-2:2021); Version allemande EN ISO 23036-2:2021