DIN-Normenausschuss Lebensmittel und landwirtschaftliche Produkte (NAL),
Food and Agricultural Products Standards Committee,
DIN Deutsches Institut für Normung e. V.,
DIN German Institute for Standardization
You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.
Media type:
Standard
Title:
DIN EN ISO 5537
:
Milchpulver und Trockenmilcherzeugnisse - Bestimmung des Wassergehaltes (Referenzverfahren) (ISO 5537:2023); Deutsche Fassung EN ISO 5537:2023
Other titles:
Früher unter dem Titel: DIN EN ISO 5537 (2004-09)
Früher unter dem Titel: DIN EN ISO 5537 (2022-12)
Dried milk and dried milk products - Determination of moisture content (Reference method) (ISO 5537:2023); German version EN ISO 5537:2023
Lait sec et produits à base de lait sec - Détermination du taux d'humidité (méthode de référence) (ISO 5537:2023); Version allemande EN ISO 5537:2023