DIN-Normenausschuss Lebensmittel und landwirtschaftliche Produkte (NAL),
Food and Agricultural Products Standards Committee,
DIN Deutsches Institut für Normung e. V.,
DIN German Institute for Standardization
You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.
Media type:
Standard
Title:
DIN EN 13189
:
Essigsäure, Lebensmittelqualität - Erzeugnis aus Rohstoffen nicht landwirtschaftlicher Herkunft - Definitionen, Anforderungen, Kennzeichnung; Deutsche Fassung EN 13189:2000
Other titles:
Früher unter dem Titel: DIN EN 13189 (1998-06)
Später unter dem Titel: DIN EN 13189 Berichtigung 1 (2002-11)
Acetic acid food grade - Product made from materials of non-agricultural origin - Definitions, requirements, marking; German version EN 13189:2000
Acide acétique de qualité alimentaire - Produit fabriqué à partir de liquides non-agricoles - Définitions, prescriptions et étiquetage; Version allemande EN 13189:2000