Media type: Standard Title: ISO/TR 12591 : White tea - Definition Other titles: Weißer Tee - Begriffsbestimmung Thé blanc - Définition Contributor: ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse ; ISO/TC 34 Food products ; ISO/TC 34 Produits alimentaires ; ISO Internationale Organisation für Normung ; ISO International Organization for Standardization ; ISO Organisation Internationale de Normalisation imprint: Geneve: International Organization for Standardization, 2013 Published in: ISO-Regelwerk ISO-Normen Issue: 2013-12-00 Extent: 6 S. Language: English Keywords: Pflanze ; Ordnungssystem ; Attributmerkmal ; Beschreibung ; Blech ; Begriffe ; Sortierung ; Lebensmittel ; Verarbeitungsverfahren ; Klasseneinteilung ; Klassifikationssystem ; Bogen ; Erzeugung ; Blatt ; Laub ; Definition ; Tee ; Eigenschaft ; Klassifikation ; Lebensmittelerzeugnis ; Herstellverfahren ; Einordnung ; Flora ; Herstellung ; [...] Origination: Footnote: Internationale Übereinstimmung mit: PD ISO/TR 12591 (2014-02-28) - identisch; NPR-ISO/TR 12591:2014 en (2014-01-01) - identisch Access State: Restricted Access | Information to licenced electronic resources of the SLUB Rights information: In Copyright