ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse,
ISO/TC 34 Food products,
ISO/TC 34 Produits alimentaires,
ISO Internationale Organisation für Normung,
ISO International Organization for Standardization,
ISO Organisation Internationale de Normalisation
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Media type:
Standard
Title:
ISO 18593
:
Microbiology of the food chain - Horizontal methods for surface sampling
Other titles:
Früher unter dem Titel: ISO 18593 (2004-06)
Früher unter dem Titel: ISO/FDIS 18593 (2018-03)
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren für Probenahmetechniken von Oberflächen
Microbiologie de la chaîne alimentaire - Méthodes horizontales pour les prélèvements de surface
Footnote:
Internationale Übereinstimmung mit: DIN EN ISO 18593 (2018-10) - identisch; ABNT NBR ISO 18593 (2019-06-06) - identisch; BS EN ISO 18593 (2018-07-24) - identisch; DS/EN ISO 18593 (2018-07-25) - identisch; EN ISO 18593 (2018-07) - identisch; NF V08-035 (2018-07-18) - identisch; SN EN ISO 18593 (2019-01) - identisch; OENORM EN ISO 18593 (2018-10-15) - identisch; UNE-EN ISO 18593 (2019-04-03) - identisch; UNI EN ISO 18593:2018 (2018-09-27) - identisch; STN EN ISO 18593 (2019-02-01) - identisch; CSN EN ISO 18593 (2019-01-01) - identisch; CSN EN ISO 18593 (2019-05-01) - identisch; NEN-EN-ISO 18593:2018 en (2018-07-01) - identisch