Media type: Standard Title: ISO 23855 : Frozen surimi - Specification Other titles: Früher unter dem Titel: ISO/FDIS 23855 (2021-06) Gefrorenes Surimi - Spezifikation Surimi congelé - Spécifications Contributor: ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse ; ISO/TC 34 Food products ; ISO/TC 34 Produits alimentaires ; ISO Internationale Organisation für Normung ; ISO International Organization for Standardization ; ISO Organisation Internationale de Normalisation imprint: Geneve: International Organization for Standardization, 2021 Published in: ISO-Regelwerk ISO-Normen Issue: 2021-09-00 Extent: 11 S. Language: English Keywords: Aufmachungseinheit ; Lebensmittelzusatzstoff ; Beförderung ; tiefgekühlte Lebensmittel ; Begriffe ; Imitat ; Verkehrswesen ; Lebensmittel ; Spezifikation ; Transportdienst ; Lebensmittelverarbeitungsverfahren ; Transport ; Berechnung ; Transportwesen ; Lebensmittelzusatz ; Definition ; Fischverarbeitung ; Verpackung ; Prüfmethode ; Speicherung ; technische Spezifikation ; Packgut ; Fischmehl ; Lebensmittelverarbeitung ; [...] Origination: Footnote: Internationale Übereinstimmung mit: BS ISO 23855 (2021-09-28) - identisch Access State: Restricted Access | Information to licenced electronic resources of the SLUB Rights information: In Copyright