ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse,
ISO/TC 34 Food products,
ISO/TC 34 Produits alimentaires,
ISO Internationale Organisation für Normung,
ISO International Organization for Standardization,
ISO Organisation Internationale de Normalisation
ISO/DIS 13136-1
: Microbiology of the food chain - Detection, isolation and characterization of Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) - Part 1: Horizontal method for the detection and isolation of Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC)
- [2024-02-00]
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Media type:
Standard
Title:
ISO/DIS 13136-1
:
Microbiology of the food chain - Detection, isolation and characterization of Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) - Part 1: Horizontal method for the detection and isolation of Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC)
Other titles:
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Nachweis, Isolierung und Charakterisierung von Shiga-Toxin bildenden Escherichia coli (STEC) - Teil 1: Horizontales Verfahren zum Nachweis und zur Isolierung von Shiga-Toxin bildenden Escherichia coli (STEC)
Microbiologie de la chaîne alimentaire - Détection, isolement et caractérisation des Escherichia coli producteurs de Shigatoxines (STEC) - Partie 1: Méthode horizontale pour la détection et l'isolement des Escherichia coli producteurs de Shigatoxines (STEC)
Footnote:
Internationale Übereinstimmung mit: DIN EN ISO 13136-1 (2024-03), IDT*24/30466185 DC (2024-02-14), IDT*prEN ISO 13136-1 (2024-02), IDT*PR NF V08-790-1, IDT