Media type: Standard Title: ISO/DIS 23983 : Characteristics of fresh and dry baker's yeast Other titles: Eigenschaften von Frisch- und Trockenbackhefe Caractéristiques de la levure fraîche et sèche de boulangerie Contributor: ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse ; ISO/TC 34 Food products ; ISO/TC 34 Produits alimentaires ; ISO Internationale Organisation für Normung ; ISO International Organization for Standardization ; ISO Organisation Internationale de Normalisation Published: Geneve: International Organization for Standardization, 2024 Published in: ISO-Regelwerk ISO-Normen Issue: 2024-09-00 Extent: 12 S. Language: English Keywords: Attributmerkmal ; Verwendungszweck ; Hefe ; Begriffe ; Lebensmittel ; chemische Eigenschaft ; Backen ; frisch ; Definition ; Mikrobiologie ; physikalische Eigenschaft ; Anwendung ; Eigenschaft ; Bäckerei ; Applikation ; Lebensmittelerzeugnis ; trocken ; Nährwert ; Applications ; Use ; Dry ; Bakeries ; Food products ; Yeast ; [...] Origination: Footnote: Access State: Restricted Access | Information to licenced electronic resources of the SLUB Rights information: In Copyright