• Media type: E-Article
  • Title: Fleisch- und Wurstwaren
  • Contributor: Dedlow, C.; Smith, D. T.; Gro�feld, J.; D�ring, A.; Jones, O.; Waltzinger, E.; Brauer, K.; Tillmans, J.; Strohecker, R.; Sch�tze, W.; Mildner, H.; Otto, R.; L�ttge; Mertz, v.; Arbenz, E.; Herzner, R.; Mann, O.; Beck, K.; Schneider, W.; Striegel, A.; Pfizenmaier, K.; Galanos, S.; Sudendorf, Th.; Lahrmann, O.; [...]
  • Published: Springer Science and Business Media LLC, 1928
  • Published in: Zeitschrift f�r Analytische Chemie, 73 (1928) 1-3, Seite 87-104
  • Language: German
  • DOI: 10.1007/bf01461457
  • ISSN: 1618-2642; 1618-2650
  • Keywords: Biochemistry ; Analytical Chemistry
  • Origination:
  • Footnote: