• Medientyp: Buch
  • Titel: Synthesis, structure and properties of poly(lactic acid)
  • Enthält: Present situation and future perspectives of poly(lactic acid) -- Biorefinery-based lactic acid fermentation: An insight into the microbial production to the pure monomer product -- Catalytic systems used for the production of poly(lactic acid) -- Hydrolysis and biodegradation of poly(lactic acid) -- Thermal properties and thermodynamics of poly(L-lactic acid) -- The amorphous fractions of poly(lactic acid) -- Kinetics of nucleation and growth of crystals of poly(L-lactic acid) -- Crystal polymorphism and morphology of polylactides -- Rheology, mechanical properties, barrier properties of poly(lactic acid)
  • Beteiligte: Di Lorenzo, Maria Laura [HerausgeberIn]; Androsch, René [HerausgeberIn]; Abdel-Rahman, Mohamed Ali [MitwirkendeR]
  • Erschienen: Cham, Switzerland: Springer, [2018]
  • Erschienen in: Advances in polymer science ; 279
  • Umfang: vii, 350 Seiten; Illustrationen, Diagramme; 23.5 cm x 15.5 cm
  • Sprache: Englisch
  • DOI: 10.1007/978-3-319-64230-7
  • ISBN: 9783319642291
  • Identifikator:
  • RVK-Notation: VE 8000 : Allgemeines
  • Schlagwörter: Polymilchsäure
  • Entstehung:
  • Anmerkungen: Literturangaben
  • Weitere Bestandsnachweise
    0 : Advances in polymer science

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  • Fällig am: 27.05.2024
  • Status: Ausgeliehen, Vormerken möglich