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Medientyp: E-Book Titel: Food systems and COVID-19 in Latin America and the Caribbean N° 16: Update on impacts and responses Körperschaft: NU. CEPAL Erschienen: s.l.: ECLAC Erschienen in: Boletín FAO/CEPAL Sistemas Alimentarios y COVID-19 ; 16 Sprache: Englisch Identifikator: Schlagwörter: COVID-19 ; VIRUS ; PANDEMIAS ; ENFERMEDADES VIROSICAS ; ALIMENTOS ; SEGURIDAD ALIMENTARIA ; SUMINISTRO DE ALIMENTOS ; PRECIOS DE LOS ALIMENTOS ; COMERCIO ALIMENTARIO ; EMPLEO ; POLITICA ALIMENTARIA ; POLITICA ECONOMICA ; AGRICULTURA ; VIRUSES ; PANDEMICS ; VIRAL DISEASES ; FOOD ; FOOD SECURITY ; FOOD SUPPLY ; FOOD PRICES ; FOOD TRADE ; EMPLOYMENT ; FOOD POLICY ; ECONOMIC POLICY ; Entstehung: Anmerkungen: Beschreibung: This edition provides a summary of the impact that COVID-19 has had in the region and the responses implemented by the countries to mitigate the effects of the crisis. Zugangsstatus: Freier Zugang