• Medientyp: E-Book
  • Titel: Corporate Social Responsibility and Competitiveness in the Restaurant Industry in Guadalajara
  • Beteiligte: Sanchez-Gutierrez, Jose [VerfasserIn]; Gutierrez-Govea, Adair [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]; Gaytan-Cortes, Juan [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]; Garcia Jimenez, Edgar [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]
  • Erschienen: [S.l.]: SSRN, [2015]
  • Umfang: 1 Online-Ressource (7 p)
  • Sprache: Englisch
  • Entstehung:
  • Anmerkungen: In: Competition Forum, Vol 9(1), 2011
    Nach Informationen von SSRN wurde die ursprüngliche Fassung des Dokuments March 2, 2015 erstellt
  • Beschreibung: The aim of this paper is to identify the relationship between Corporate Social Responsibility and Knowledge Management with competitiveness. We applied 250 questionnaires containing 31 questions and 163 reagents to managers of the restaurant and hotel industry in Guadalajara, considering Corporate Social Responsibility and Competitiveness for this research. The results indicate that the implementation of Corporate Social Responsibility is related to Knowledge Management which contributes to the creation of competitive advantages that will generate future revenues and diverse benefits
  • Zugangsstatus: Freier Zugang