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Medientyp: E-Book Titel: Basic Scientific Food Preparation Lab Manual Enthält: Introduction -- 1 Laboratory Equipment and Procedures -- 2 Fruits and Vegetables -- 3 Food Preservation -- 4 Beverages -- 5 Crystallization -- 6 Starch Characteristics and Cookery -- 7 Deep Fat Frying -- 8 Dairy Foods -- 9 Eggs -- 10 Foams -- 11 Meats -- 12 Gluten Development -- 13 Steam Leavening -- Appendices Beteiligte: Department of Food Science and Human Nutrition, Iowa State University [VerfasserIn] Körperschaft: Open Textbook Library Erschienen: Ames, IA: Iowa State University Digital Press, [2023] Erschienen in: Open textbook library Umfang: 1 Online-Ressource Sprache: Englisch Schlagwörter: Science Textbooks ; Nutrition Textbooks Entstehung: Anmerkungen: In English Beschreibung: This lab book is intended for use in both the lab and kitchen. Each section of the book contains learning objectives, lab problems to be solved, recipes, questions, and observation charts for the input of data Zugangsstatus: Freier Zugang Rechte-/Nutzungshinweise: Namensnennung - Nicht-kommerziell - Weitergabe unter gleichen Bedingungen (CC BY-NC-SA)