• Medientyp: E-Book
  • Titel: Basic Scientific Food Preparation Lab Manual
  • Enthält: Introduction -- 1 Laboratory Equipment and Procedures -- 2 Fruits and Vegetables -- 3 Food Preservation -- 4 Beverages -- 5 Crystallization -- 6 Starch Characteristics and Cookery -- 7 Deep Fat Frying -- 8 Dairy Foods -- 9 Eggs -- 10 Foams -- 11 Meats -- 12 Gluten Development -- 13 Steam Leavening -- Appendices
  • Beteiligte: Department of Food Science and Human Nutrition, Iowa State University [VerfasserIn]
  • Körperschaft: Open Textbook Library
  • Erschienen: Ames, IA: Iowa State University Digital Press, [2023]
  • Erschienen in: Open textbook library
  • Umfang: 1 Online-Ressource
  • Sprache: Englisch
  • Schlagwörter: Science Textbooks ; Nutrition Textbooks
  • Entstehung:
  • Anmerkungen: In English
  • Beschreibung: This lab book is intended for use in both the lab and kitchen. Each section of the book contains learning objectives, lab problems to be solved, recipes, questions, and observation charts for the input of data
  • Zugangsstatus: Freier Zugang
  • Rechte-/Nutzungshinweise: Namensnennung - Nicht-kommerziell - Weitergabe unter gleichen Bedingungen (CC BY-NC-SA)