• Medientyp: Buch
  • Titel: An American Place : celebrating the flavors of America
  • Enthält: Introduction -- Soups and Chowders -- Native Salads -- From America's Shores. Summer at the Shore; Shellfish; Catch of the Day -- From Forests and Farms. Chicken, Turkey, Duck, and Goose; Pheasant, Quail, Partridge, and Venison; Beef, Pork, Lamb and Veal -- From America's Bakeshops. Breads; Old Fashioned Desserts; Ice Creams, Sorbets, and Sauces.
  • Beteiligte: Forgione, Larry [Verfasser:in]
  • Erschienen: New York: William Morrow and Company, Inc., [1996]
  • Ausgabe: First edition
  • Umfang: viii, 293 Seiten; Illustrationen; 27 cm
  • Sprache: Englisch
  • ISBN: 0688087167; 9780688087166
  • RVK-Notation: ZE 40000 : International, Allgemeines
  • Schlagwörter: Cooking, American ; Cuisine américaine ; cookbooks ; Cookbooks ; Livres de cuisine ; Kochbuch
  • Entstehung:
  • Anmerkungen: Includes index
  • Provenienzangaben: 2024 4 008980 / Sammlung: Bibliothek Eckart Witzigmann

Exemplare

(0)
  • Signatur: 514.FORL.1996
  • Barcode: 35168842
  • Status: Benutzung nur im Haus, Versand per Fernleihe möglich